Şimdi Ara

Empire total war savaş taktikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlla ki vardır bildiginiz 18 19. Yy savaşları taktikleri. Bu oyunda o zamanda geçtiği için işe yarar. Mesela ingilizlerin bir taktigi var rakip ates açsa dahi ilerlemeye devam edip daha iyi bir menzile girme. Bu sayede rakip vurduktan sonra sizin 10 15 askeriniz ölür ama siz vurduğunuzda rahat 30 kişi alırsınız ve böylece 1 0 önde başlarsınız. Ancak bu 1000 kişilik ordu top ve süvari ile çok zor. Sizin de bildiğiniz taktikler var ise paylaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün olduğunca bölgesel üstünlükler sağlayıp çapraz ateşe almak lazım. Ordunun bir kanadını güçlü tutup rakibin karşı kanadını ateşe alırken zayıf olan kanadımızla muharebeden kaçınıyoruz. Aynı şekilde süvarileri de sayısal üstünlük sağlayarak savaştırmalıyız. Sonuç olarak mümkün olduğunda üstünlük sağlamadığımız çatışmalardan kaçınmalıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Mümkün olduğunca bölgesel üstünlükler sağlayıp çapraz ateşe almak lazım. Ordunun bir kanadını güçlü tutup rakibin karşı kanadını ateşe alırken zayıf olan kanadımızla muharebeden kaçınıyoruz. Aynı şekilde süvarileri de sayısal üstünlük sağlayarak savaştırmalıyız. Sonuç olarak mümkün olduğunda üstünlük sağlamadığımız çatışmalardan kaçınmalıyız
    Hacı bu tür taktikleri deneyince en fazla ordumun yarısını kurtarabiliyorum. Halbu ki otoya alınca diyelim 1000 askerim var. Rakibinde 1000. Benim 100 rakibin 900 kaybı oluyor veya tam tersi.
    Ayrıca arazi üstünlüğü nedir ? Topları tepelere koyunca fazla kaçırıyorlar. Galiba nişan alamıyor.
    Birde oyunda friendly fire var mı anlamadım hala. Süvariler ve toplar kendi askerlerimizi öldürüyor da piyadeler öldürüyor mü ?

• Süvarileri bilmiyorum da toplar ve piyadeler öldürüyor dost askerleri. Ben hep autodan az kayıpla kazanıyorum savaşları. Steamden oynuyorsan beraber oynayıp denemeler yapabiliriz nickim buradakiyle aynı

• arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    Steamdan değilim hacı ya. Süvariler hücum ederken öldürüyor. Bunu kötü bir şekilde öğrendim
    İşte bende auto yapmak istemiyorum. Bu oyunu campaing yerine grand battle da oynuyorum o yüzden oto olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.