Şimdi Ara

Empire total war sorunları hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden(yazın glaiba çok eski değil) korsan indirmiştim galiba denemek için, çok surnluydu. Yememişti orjinal almak. Orjinal oynayan var mı, şimdi yılbaşı indirimi falan yaparlarsa alamyı deüşünüyorum. Bende şey sorunu vardı, gemileri yürütürken takılıyordu sürekli. Korsan indirip denesem mi ben mi yüklemede hata yaptım diye, yüklüyorum, crackliyorum,update 8 , 8 hotfix, 9 yüklüyorum ve 9 için crackliyorum. Sorun çıkıyor.Orjinal alırım da sorun çıkarsa işe yaramaz. Orjinal alan elbet vardır hiç sorun çıkıyor mu? Korsan son kez denicem, bir de işte sorayım millete. İndirime girerse kesin alırım paraya kıyıp ama, işte indirime gireceğini sanmam indirimsiz alasım var 15 dolar havaya atmayalım.

• Oyunda optimizasyon haricinde sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimadami

Oyunda optimizasyon haricinde sıkıntı yok.

optimizasyon derken ? yani ben asker yürütürken yürümeyecekse öyle iş olmaz. dünya ekranı mı dişyim, o ekrandayken kasıyormuş onu mu kastediyorsun ?
  • korsanla arasında uçurum var bug kaynıyor korsan Hem korsan oyunda patch olmaz korsancı grup seri numarısı değiştirir internete yükler sende "aa update çıkmış" sanarsın kesinlikle orjinal al ne bug olur nede kasma.hem onlineda çok zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVader

korsanla arasında uçurum var bug kaynıyor korsan Hem korsan oyunda patch olmaz korsancı grup seri numarısı değiştirir internete yükler sende "aa update çıkmış" sanarsın kesinlikle orjinal al ne bug olur nede kasma.hem onlineda çok zevkli.

geçen başka bir sitede indirime girmiş 6 gün önce. 7 dolar olmus. steamda da yılbaşında indirime girer büyük bir ihtimal. kartımda 30 lira var, indirime girerse empire alacam gerisiyle de cs go, gmod falan bilmiyorum. ama işte baltalayanlar çok ya orjinalini, yok ana menü kasıyor yok gemi hareket etmiyor yok fps düşüyor falan filan. korktum açıkcası :/ korsan zaten berbat. orjinal da öyleyse parayı çöpe atmayalım . hadi indirime girerse alıyorum, nolursa olsun en azından biraz destek vermiş oluruz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ForDH

quote:

Orijinalden alıntı: MrVader

korsanla arasında uçurum var bug kaynıyor korsan Hem korsan oyunda patch olmaz korsancı grup seri numarısı değiştirir internete yükler sende "aa update çıkmış" sanarsın kesinlikle orjinal al ne bug olur nede kasma.hem onlineda çok zevkli.

geçen başka bir sitede indirime girmiş 6 gün önce. 7 dolar olmus. steamda da yılbaşında indirime girer büyük bir ihtimal. kartımda 30 lira var, indirime girerse empire alacam gerisiyle de cs go, gmod falan bilmiyorum. ama işte baltalayanlar çok ya orjinalini, yok ana menü kasıyor yok gemi hareket etmiyor yok fps düşüyor falan filan. korktum açıkcası :/ korsan zaten berbat. orjinal da öyleyse parayı çöpe atmayalım . hadi indirime girerse alıyorum, nolursa olsun en azından biraz destek vermiş oluruz :D

ben kendim oynadım ayrıca oynayan birsürü arkadaşım var bi problem yok o ddklerini hiç yaşamadım + oyun indirime girerse 5 dolar civarı olabilir.çünkü shogun felan 7 dolar oluyor..empire daha ucuz olur.

• Evet gençler, tahmin ettigim gibi önce 50% indirime girdi. Dedim ulan paketleri almadan 15 lira niye vereyim. Herhalde sesimi duydular. 75% indirimde şuan. 15.21 kalmış kartta, alamıyorum :( . Bugün arkadaşlarla sinemaya gideceğiz, ordan dönüşte yükleyip alıyorum. Keşke bekleseydim ya, madem bunu almıyorum cs go da 75% beklemeyim hazır 50% indirimdeyken cs go alayım dedim. 5-10 lira fark oluyor, oyunu çok övdüler ve beni multiplayer oyalayacak bir şey lazımdı. Tek lol-dota yetmiyor açıkcası. Cs go açılmıyor, pc karşılasa da. İlginç. Bir konu açıp medet umayım bari :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome: Total War [Türkçe Yama]
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir aralar bu oyunu oynuyodum. 70-80 yıl ilerleyince hata verip oyundan atiyodu. 1.5 pathc di yanlis hatirlamiyorsam. Yükledim ve sorun kalmadi. Oynayacaklara iki ülke öneriyim. 1 prusya 2 osmanli. Başlangıç iki ülke icin de zor. Özellikle osmanli için. 3 tarafi düsman kapli, avasturya macaristan, gurcistan,dagistan,rusya ve iran. Bence bu zorluk Osmanlı ile oynanmayi buyuk zevkli kılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.