Şimdi Ara

Empire total war Zaman sorunu yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha oyunu bitirmedim ama yeni oyun açta en fazla 50 yıl oynayabileceğim yazıyor..50 yıl sonra oyun bitiyor mu yoksa devam mı ediyor..
    Ki çok büyük ihtimal bitiyordur..Eğer bitiyorsa zamanı nereden değiştirebilirim..Medieval 2 total war'da değiştirebiliyordum ama bunda bulamadım..Yardım..

• Up
  • 1800'e kadar oynayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LoRDi_

1800'e kadar oynayabiliyorsun.

Yok arkadaşım süreyi uzatmak diyorum..Yani mesela 10,000 yılına kadar..Nasıl yapacam..
  • keşke ben de bilsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeyjey11 -- 16 Ağustos 2009; 12:45:36 >
  • arkadaşlar medieval 2'de eskiden şu yolu izlerdim zamanı uzatırdım..

C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr strat

Empire total war'da bulamadım yardım
  • Yuh 10.000'miş çüş diyorum abes fln kaçmaz anca böyle denilir bu arada oyunu dünya hakimiyeti modunda açarsanız zaman sınırlaması yok sadece 1800'den sonra event gelmez o kadar
    Diğer modalrı tam oalrak bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 Görevinde Sorun war !!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Yuh 10.000'miş çüş diyorum abes fln kaçmaz anca böyle denilir bu arada oyunu dünya hakimiyeti modunda açarsanız zaman sınırlaması yok sadece 1800'den sonra event gelmez o kadar
    Diğer modalrı tam oalrak bilmiyorum

Sonunda bir cevap geldi..Sağol birader yardım için.. Ve evet ben biraz abestim..
  • Çöl Tilkisi kullanıcısına yanıt
    World domination modu 1800 de bitmiyor mu sınırsız mı? Ayrıca Al ne kadar iyi attila ve yeni çıkan oyunlar kadar kaliteli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky s -- 26 Mayıs 2020; 21:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

World domination modu 1800 de bitmiyor mu sınırsız mı? Ayrıca Al ne kadar iyi attila ve yeni çıkan oyunlar kadar kaliteli mi
    Azmine hayran kaldım hocam, 11 sene öncesinin konusunu nasıl buldun da hortlatmayı başardın helal olsun konu sahibi bile büyük ihtimal torun torbaya karışmıştır şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deshpar -- 26 Mayıs 2020; 21:26:3 >
  • deshpar kullanıcısına yanıt
    Yav oyuna yeni başlamayı düşünüyorum :) attila ve rome 2 yi 500 saattrn fazla oynadıktan sonra. Hiç oynamamıştım etw yi. Bu world domination modunda 1800 de bitmiyor mu oyun sınırsız mı ayrıca Al ne kadar iyi attila ve yeni çıkan oyunlar kadar iyi midir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

Yav oyuna yeni başlamayı düşünüyorum :) attila ve rome 2 yi 500 saattrn fazla oynadıktan sonra. Hiç oynamamıştım etw yi. Bu world domination modunda 1800 de bitmiyor mu oyun sınırsız mı ayrıca Al ne kadar iyi attila ve yeni çıkan oyunlar kadar iyi midir :)
    Valla hocam çok uzun süre önce oynadım, world domination modunu hatırlamıyorum ancak AI Atilla veya rome 2 kadar iyi değildi maalesef, ama o zamana göre bi medieval kadar olmasa da baya oynamıştım ben de
  • deshpar kullanıcısına yanıt
    Ya sırf diğer kıtalar var diye başlıyasım geldi attiladaki map küçük :)

• Çokk uzun süre oynayamazsın oyunda save patlama oyun çökmeleri gibi sorunlar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.