Şimdi Ara

En ama En Utanç Duyduğunuz An

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes en fazla utanç duyduğu anı bizimle paylaşabilirmi komik şeyler çıkacaktır ortaya.

• Verildi.
  • 16 yaşındayken çavuşu tokatlıyodum birden ablam girdi odaya beni öyle gördü çok utanmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep tayyip erdog an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 16 Eylül 2015; 0:50:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrasputinin bana verdiği ayar çok utanmıştım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105369622&p=1#1053696

En ama En Utanç Duyduğunuz An

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spodermen -- 16 Eylül 2015; 0:51:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında sokakta basketbol oynarken acayip büyük abdestim geldi.. neyse baktım olacak gibi değil yakınımdaki wc ye kostum.. afedersiniz de bir yapıyorum duvarlara kadar sıçradı ortalık rezalet tabi bende bi rahatlama ama sonrasında nasıl yıkayacağım diye düşünürken dahiyane bir fikir ile ordan elimi yıkayarak çıkmak geldi aklıma.. ellerimi yıkadım adama parasını verdim

• Dışarıya adım attığım an utanıyorum.. O kadar tipsizim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz olmak en büyük derdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Büyük abdestini sıçratmayı nasıl başardın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Zamanında sokakta basketbol oynarken acayip büyük abdestim geldi.. neyse baktım olacak gibi değil yakınımdaki wc ye kostum.. afedersiniz de bir yapıyorum duvarlara kadar sıçradı ortalık rezalet tabi bende bi rahatlama ama sonrasında nasıl yıkayacağım diye düşünürken dahiyane bir fikir ile ordan elimi yıkayarak çıkmak geldi aklıma.. ellerimi yıkadım adama parasını verdim

Devamı.. parayı verdim ve dehşet bir şekilde kaçtım .. hala aklıma gelir orda çalışan kişi o wc yi görünce neler düşünmüştür diye hala aklıma gelir be çok utanırım .. oUr dilerim tuvaletci amca...

• quote:

Zamanında sokakta basketbol oynarken acayip büyük abdestim geldi.. neyse baktım olacak gibi değil yakınımdaki wc ye kostum.. afedersiniz de bir yapıyorum duvarlara kadar sıçradı ortalık rezalet tabi bende bi rahatlama ama sonrasında nasıl yıkayacağım diye düşünürken dahiyane bir fikir ile ordan elimi yıkayarak çıkmak geldi aklıma.. ellerimi yıkadım adama parasını verdim

Üstüne de sıçramıştır o. Nasıl temizledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Üstüne de sıçramıştır o. Nasıl temizledin?

Sıçramadı diye düşünüyorum ama dediğim gibi 25 kuruş falan di galiba attım adamın önüne hayırlı isler dedim ve müthiş bi depar

• Bende açıklayayım sınıfta uzun eşşek oynarken pantolonumun yırtılması ve tüm kızların bana gülmesiydi ama akıllınmadım tkr tkr oynadım ve tkr tkr yırtıldı oynamayan yoktur herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.