Şimdi Ara

En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
10.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama değerler çok iyi.
    Bravo Peugeot
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

301 ve C elysse ne kadar az yakarsa yaksın çarpışma testi olmadığından kaza anında yolcu kabininin ne kadar hasar alacağını bilemeyiz.Ayrıca bu araçlar kendi ülkelerinde dahi satılmıyor.Bunları da göz önünde bulundurun.

Tam bunu demek istedim ama bazilari anlamak istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

301 vef ransızların az yaktıgı kesin ama peugeotta c-elize ve 301 gibi dandik arabalar alınmaz.

Araç size dandik gelebilir doğal olarak beğenmeyebilirsiniz. Fakat forumda bu araçlara sahip olan insanlar var. Yorum yaparken fazla açılmayın.

Birisi çıksa Stilo beş para etmez, içi boş teneke dese etik olur mu?

sitilo beş para etmez içi boş çok yakıyor teneke zaten hocam boşver

Benim 2 tane arkadasimda 301 ve c- elize var cogu kisi ucuz diye aliyor ve aldi bu bir gercek keza albea ve palio olanlarda oyle. Kendileri begenebilir ama bu gercegi degistirmez. Kimsenin arabasini kotulemek istemem haddime degil tabikide.

• quote:

quote:

301 ve C elysse ne kadar az yakarsa yaksın çarpışma testi olmadığından kaza anında yolcu kabininin ne kadar hasar alacağını bilemeyiz.Ayrıca bu araçlar kendi ülkelerinde dahi satılmıyor.Bunları da göz önünde bulundurun.

hocam kaza allaha kalmış bir olay. Gider bir kamyonun dorsesine girersin araçın ne olursa olsun bir işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Şunu kabul edin artık yakıt ekonomisinde fransız araçlarının üzerine araç yok.

DCi ve özellikle HDi gereğinden fazla ekonomik.

+1 Millet fransızı yerden yere vursada motorları çok başarılı
  • arkadaş biz 12lt/100km yakıyoruz
    rakamlar gerçekten çok iyi.. Güzel bir inceleme ve tespit, teşekkür ederiz.
  • vucut kimyam bozulducidden az yakmış

yalnız araçlar ne kadar az yakarsa yaksın kuruş/km değerleri değişmiyor hem bi zam iş tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merm -- 9 Şubat 2014; 20:12:01 >
  • Bu model çıkalı neredeyse 1 yıl olacak ve hala çarpışma testi yok.Tasarımını,bagaj hacmini ve yakıt tüketimini ele alırsak Türkiye için biçilmiş tam bir aile arabası
  • genel olarak HDI motorların hepsinin yakıt değerleri bu şekilde az mı ? Örnek gösterebilecek var mı? Özellikle 407 yi merak ediyorum
  • atom239 A kullanıcısına yanıt
    308 daha ağır bi araba bluehdiye sahip olsa da 301 hala kafa tutacaktır
  • 1.6 hdi'ler resmen kokluyor hocam :D
  • Nedense bizim ülkede bir fransız ön yargısı var, ben özellikle peugeotu çok beğeniyorum, eski teknoloji 1.4 hdi 2004 307 aracımız vardı her yönü ile memnunduk, daha aracın kapısını açmayan kişiler yorum yapabiliyor, 1.4 hdi ile 1 depo çok rahat 1000 km görüyordu, şimdiki değerler şahane yakıt fiyatları çok yüksek olduğu için bu hesaplar mecburen yapılıyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

quote:

hocam kaza allaha kalmış bir olay. Gider bir kamyonun dorsesine girersin araçın ne olursa olsun bir işe yaramaz

sen tedbirini alda takdiri allaha birak.

lastikler den tutta emniyet kemeri yüksek hiz ve en önemlisi araç.

şahine torosa binipte kimse tedbir aliyorum demesin ölmeye lades demek bence bu araçlari kullanmak.

deprem bölgesindesin ve 2 tane ev var birinin yapi denetimi yapilmiş diğerinin yapilmamiş hangisinde oturacaksin birinin kirasi 400 birinin 500 sanirim anlatabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Vay be. Cok iyi değerler gercekten. Bu allure paket full olan mı ?

Evet Allure full olanı ama diğer dizellerde aynı motor ve şanzımana sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Çok iyi, döneceksen dönerken hesapla daha az çıkar çünkü İzmir- Yalova istikametini senede 4-5 kez kullanırım hep karşıdan kuvvetli rüzgar eser

Ekleme: Canın sıkılmayacaksa 80'e sabitle öyle gel 3lt'nin altına düşeceğine eminim

Dönüş temmuz ayında artık :) Giderken 80'e sabitlersem herhalde 3,0-3,1 gibi değerleri yakalarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

301 vef ransızların az yaktıgı kesin ama peugeotta c-elize ve 301 gibi dandik arabalar alınmaz.

neden?

neden olacak euroncap testi bile yok dandik ülkelere ithal ediliyor. kalite o

Linea - Symbol gibi araçların da Ncap testleri yok ve 301 bunların için de en kalitelisi. Güvenlik donanımı olarak da bir çok araçta bulunmayan Esp bile mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

neden?

neden olacak euroncap testi bile yok dandik ülkelere ithal ediliyor. kalite o

Linea - Symbol gibi araçların da Ncap testleri yok ve 301 bunların için de en kalitelisi. Güvenlik donanımı olarak da bir çok araçta bulunmayan Esp bile mevcut.

Onalrinda yok zaten ben var demiyorumki millet ucuz diye aliyor dedigini gibi 301 daha iyi zaten bunlara gore.

• İstanbul'a gelip biraz da şehir içinde dolaştıktan sonra yol bilgisayarı 3.5 litre gösteriyordu. Bugün depoyu tekrar fulledim acaba yol bilgisayarı doğru değerleri gösteriyor mu diye 595 km sonunda 21,03 litre yakıt aldı. Yakıtı Total'den alıyordum genelde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Gerçekten Çok İyi Hocam Şehir İçi Verileri Nasıl Dur Kalkların Çok Olduğu Yerlerde.

Şehir içi verileri de rodaj döneminde 4,5-4,6 civarıydı. Bugün fulledim 500 km sonra tekrar ölçer buraya yazarım. Rodaj dönemi bittiği için düşmüştür diye düşünüyorum. Çünkü rodajda fazla kompresyon-dekompresyon yapıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239
    Ben yeni 308in daha az yakacagini dusunuyorum

Ben yeni 308 in 100 km de
    şehir içi 2 LT
    uzun yolda 1.5 LT, yakacağını tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.