Şimdi Ara

En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.6 ve altı dizellerde bana göre fransızlar kral. Gerek HDI gerek DCI çok başarılı motorlar.
  • Fransız araçları yakıttta kral olabilirler ama sağlamlıkta acaba ne kadar krallar?Ben çevremden ve forumlardan elde ettiğim bigilere göre fransız dizel araçların sağlam oldukları yönünde olumlu bir izlenim edinemedim açıkçası.Daha dün konusu vardı hatta,dcı motor bir araç otobanda giderken yatak sarmış motor iflas etmişti.Bir dizel motor için yakıt ne kadar önemli ise sağlamlıkta o kadar önemlidir.Şimdi ki motorlarını bilmem ama bu zamana kadar fransızlar hakkında hiç iyi şeyler duymadım.
  • 18.krş bende aracımda gördümde 14-15 krş görebilirmiyim ama zannetmiyorum,tabii akaryakıt aldığınız istasyonda uygulanan pompa fiatıda önemli. ben 4.64-tl den alıyorum o istasynun kampanyalı fiatından 4.19-tl ye almış arada 0.45 krş gibi bir fark oluşuyor buda 50.lt. akaryakıtta 22.tl farkediyor. Ama 14-15 krş maliyetle bu devirde yol almak çok iyi fevkaladenin fevki bir durum. Bende yarından tezi yok Onun aldığı yerden alayım bari nasılsa 3.km.ilerimde
  • 1.6hdı-tdcı motor bir çok araçta var ama ben 301 kadar az yakana rastlamadım.Arkadaşımda vardı, Ankara şehir içi 4,5 litre ile geziyorduk.Oda tam merkezde, kızılay trafiğine her gün giriyorduk.Şunu da belirteyim her dizel bu kadar az yakmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Fransız araçları yakıttta kral olabilirler ama sağlamlıkta acaba ne kadar krallar?Ben çevremden ve forumlardan elde ettiğim bigilere göre fransız dizel araçların sağlam oldukları yönünde olumlu bir izlenim edinemedim açıkçası.Daha dün konusu vardı hatta,dcı motor bir araç otobanda giderken yatak sarmış motor iflas etmişti.Bir dizel motor için yakıt ne kadar önemli ise sağlamlıkta o kadar önemlidir.Şimdi ki motorlarını bilmem ama bu zamana kadar fransızlar hakkında hiç iyi şeyler duymadım.

Dci motor ayrı Hdi motor ayrı. Dci motorların ömrü çabuk bittiği söyleniyor. Ama babamın 2004 Model Pejo 307sini 270 bin km.de sattık. Ne yağ eksiltme ne yorulma hiç bir şey yoktu saat gibiydi... Hdi hem ekonomik hem uzun ömürlü.

• quote:

Fransız araçları yakıttta kral olabilirler ama sağlamlıkta acaba ne kadar krallar?Ben çevremden ve forumlardan elde ettiğim bigilere göre fransız dizel araçların sağlam oldukları yönünde olumlu bir izlenim edinemedim açıkçası.Daha dün konusu vardı hatta,dcı motor bir araç otobanda giderken yatak sarmış motor iflas etmişti.Bir dizel motor için yakıt ne kadar önemli ise sağlamlıkta o kadar önemlidir.Şimdi ki motorlarını bilmem ama bu zamana kadar fransızlar hakkında hiç iyi şeyler duymadım.

Hı evet evet sağlamlık çok önemli tabii fransızlar bu konuda diğerlerinin eline su dökemez.! Dökemezde diğerleride kimin eline su dökemiyor acaba.?
    Fotoraflar ve video,Honda,toyota,mersedes,volvo bunlar güvenliği en üst seviyede olan araçlar.?

http://www.youtube.com/watch?v=aBTno5-qTCo
     En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 16 Şubat 2014; 13:40:45 >

• Arabanız ne olursa olsun Kazanın durumuna göre sizi korur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Hı evet evet sağlamlık çok önemli tabii fransızlar bu konuda diğerlerinin eline su dökemez.! Dökemezde diğerleride kimin eline su dökemiyor acaba.?
    Fotoraflar ve video,Honda,toyota,mersedes,volvo bunlar güvenliği en üst seviyede olan araçlar.?

En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi

Ben kaporta yönünden demedim motor sağlamlığı yönünden dedim.Bu zamana kadar yaşadığım tecrübeler fransız araçlarının motorlarının sağlam olmadığını gösterdi bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Ben kaporta yönünden demedim motor sağlamlığı yönünden dedim.Bu zamana kadar yaşadığım tecrübeler fransız araçlarının motorlarının sağlam olmadığını gösterdi bana.

Anladım arkadaşım, iyide formu iyi takip ettiysen bir çok vw kullanıcısıda dsg şanzımanından oldukça şikayetçi.! vw'de Alman biliyorsunuz herhalde.
    Yani demek istediğim şu yanlış anlama lütfen, her markanın artısı ve eksisi vardır. Bunu sadece bir markaya bağlaman yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

bükemediğin bileği öp demiş atalar neden karalıyorsun hdı motoru da fransızıda..

kral araçlar kral motorlar kral yakıt değerleri.. adamlar 2-3 litreden bağsediyorlar..

ama millet ne yapsın 7-8 litre yakıyorsa elbette çatlayacak

olsun olsun nazar etmeyin ne olur alın sizinde olur..

• güvenlikten bahseden arkadaşlara sorsan 2 hava yastıklı esp abs olmayan malum araçları kullanıyordur

oysa ben c4 picassomla 12 hava yastığı bas abs esp gibi Allah korusun bi kaza anında beni ve ailemi en üst seviyede koruyacak donanımlı bi fransız kullanıyorum...

ha karalayacaksan aracı ön takımdan dem vur iyi bi araç normal bi yolda normal kullanımla 4 yılda alt takım istiyorsa buda 3 yılda istiyor.. ne olacak istesin yakıttan sağladı karın yarısına çok rahat hallediyoruz.. saygılar..
  • Bende diyorum bu mersedes,bmw,audi,volvo, neden en çok türkiyede satılıyor, meğerse bizim fromumuzda yorum yapan bazı arkadaşlarımız o kadar bilinçlenmişki, ve o kadarda çok paraları varki hepsinin altında bu yazdığım markalardan var. Ve aldıkları otomobillerin,motorları kesinlikle sorunsuz,güvenlik donanımları full+full çarpişma testleri 5.star aksesuar zaten onu hiç yazmıyayım arkadaşların aldığı araçlardaki aksesuar diğerlerinin hayali bile olamaz. Veee en önemlisi yakıt tüketimi.!!! aman sende onu düşünen kim bu arkadaşların zaten bahçelerinde birer petrol kuyusu var venezuelladaki insanlar bile onları kıskanıyor.
    Haaa bu övündükleri araçları alırlar ama haftada bir gün oda pazar günü gezerler oda ayrı bir mevzuu, Haftada bir gün gezmelerinin sebebi yanlış anlamayın sakın araçlarının çok yakması değil, işleri çok kullanmaya vakit bulamazlarda ondan,yoksa başka bir gerekçeleri yok yani.
    Biz.? Garibanız yaa sen bize bakma biz en paspal arabayı alırız, güvenlik bir abs olsa yeter artar bile aksesuar,aracın üstünde ne varsa o eyvallah, Ayağı yanmış eşşek gibide durmada arabanın üstünde bir oraya bir buraya gezer dururuz. Yakıt alırız alırız arabamız km'de 14-15 krş yakar o yüzden alırız doya doya gezeriz eveallah.
    Ama ne yapacaksın işte biz garibanız ya arabımızda paspall. Bende diyorum ana yolda giderken bu arkadaşlarla yanyana geldiğimizde neden hemen diğer en son şeride geçerler, yolu yanyana bile seyretmek istemezler, arabalarımız paspal,güvenlik yoksunu, aksesuar fakiri acaba ondan olabilirmi.?
    Her kese kazasız belasız sürüşler olsun.

• Yav şerefsiz fransızların lanet 3. Dünya otosu isterse hiç yakmasın kurul vermem.

Ayrıca evet çürük arabalar ps grubu ve reno ister kabul etsin forum ister etmesin.

Satış rakamlarına bakın filo olmasa hiç satış olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psa nın üretimi olan dv6 kodlu dizel motoru kullanan markalar:
    Citroen
    Peugeot
    Mazda
    Ford
    Volvo
    Mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Yav şerefsiz fransızların lanet 3. Dünya otosu isterse hiç yakmasın kurul vermem.

Ayrıca evet çürük arabalar ps grubu ve reno ister kabul etsin forum ister etmesin.

Tabi ya Fransız grubu çürük ondan eniştemde 72 model toros var canavar gibi dağları çıkıyor. Torosu da filolar almış sonra köylere dağıtmış 40 yıldır köylüler eşşek gibi biniyorlarmış.
  • Saka gibi yorumlar. Önyargı ları yıkmak her zaman zordur. Bırakın almasınlar fransız araçlarını. Alan alıyor zaten.

• DEĞERLER ÇOK İYİ
    biliyorum segement farklı ama C5 1.6 e hdi da ne yaptıysam tüketim 6.6 lt den aşağı inmedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiromulus -- 17 Şubat 2014; 3:23:36 >
  • Fransızlar gerçekten başarıyor bunu. Zamanında 206 Hdi kullanmıştım, yakıt göstergesinde sorun var zannetmiştim. Abartmıyorum birkaç kez elimle vurmuştum hiç inmiyor diye.
  • Ekonomi bir yere kadar. Guvenlik bence daha onemli bu konuda fransiz araclarini sevmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Yav şerefsiz fransızların lanet 3. Dünya otosu isterse hiç yakmasın kurul vermem.

Tabi ya Fransız grubu çürük ondan eniştemde 72 model toros var canavar gibi dağları çıkıyor. Torosu da filolar almış sonra köylere dağıtmış 40 yıldır köylüler eşşek gibi biniyorlarmış.

Yav o zaman mecbur alacaktı insanların elinde alternatif yoktu bir tofaş birde reno vardı ikiside eşşek niyetine binildi ne konfor ne güvenlik sıfır araçlar gitmiş torosu örnek vermiş o zaman ithalat yok gibiydi mecburdı insanlar.

Bana önyargılı diyenler 40 yıl önce dedesi neye bindiyse bugün onu savunuyor ve kendisi önyargılı olmuyor vesselam.

Sonuç olarak eşşek niyetine bineceksen fransız aracı alacaksın.

Yok güvenlik ve konfor dersen alman, japon, isveç veya amerikan arabası almak şart gerisi boş hikaye anlatmayalım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.