Şimdi Ara

En başarılı iphone modeli sizce hangisi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyisi demiyorum! en başarılısı yani en sorunsuzu, stabili, optimali ve f/p olan model hangisiydi?

• 6S Serisiydi Sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak ip4 sene 2010 için çok premium görünüyordu.
    Bir çok yönüyle ve Fiyat performans olarak ip7 derim Apple da f/p ne alaka demeyin. çünkü 3bin hatta 2800 e bile alınabiliyordu ilk çıktığında. Sonra kur artışı vergilerin yanı sıra tepe modeller de 1000$ olunca üst seviye modeller uçtu gitti.
    3 sene oldu çıkalı, bir 3 sene daha götürür alet.
    Şu an orta seviye olarak tercih edilir ve pişman da etmez.

• iPhone 5s

• Bence 5s ve 6s ( hala çok hızlı olduğundan ) ve 11 serisi

• 11 serisi fiyat açısından (699$) rakipsiz.

Apple fiyatı düşürerek bence harika bir strateji izledi.

• Açılın ben bilir kişiyim

Tam 10 yıldır kullanıyorum cihazlarını, genel manada çıkardığı en efsane cihaz, açık ara 5s dir. Güncelleme desteği bile daha yeni kesildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle 5s

• En sorunsuzu 7 serileri.

Orta tuşun bozulma ihtimalini ortadan kaldırdı adamlar. Diğer sayılan telefonların orta tuşu hep sallanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 serisi ilk çıktığında baya sorunu var gibi gözüküyordu yok tıslıyor yok sarı ekran falan gibi sonrasında iyi telefon olduğu anlaşıldı elimde 3.senesine girecek mis gibi seviyorum kendisini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

En sorunsuzu 7 serileri.

Orta tuşun bozulma ihtimalini ortadan kaldırdı adamlar. Diğer sayılan telefonların orta tuşu hep sallanıyor.
    Aynen öyle.
  • iphone se
  • iPhone se bence

• iphone se demek isterdim fakat o ekran boyutu ve sarj oranı çok hayal kırıklığ yaşattı bana. fikir güzeldi telefondaki fakat 4inç çok saçma bence. iphone 5s apple için yeni bir devirdi bence, hala kullanan arkadaşlarım var ve hala performansı çok iyi telefonun. son dönemlerde çıkanlardan ise açıkçası ip11 fiyat olarak güzel fakat xr ile karşılaştırmalarına baktığımda üstüne para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum xr almak varken. iphone 7 bence apple'ın tasarım olarak kendini yansıttığı son telefondu, hem tasarım hem performans olarak çok sağlam bir telefon olduğunu düşünüyorum. battery testlerde hep ilk 3 e giriyor diğer telefonlarla kıyaslandığında, io15 bile alabileceğini düşünüyorum ben. iphone 8 ve sonrası tasarım olarak çok leş bence, leş derken şu yönden diyorum; apple kendi özgünlüğünden çok uzaklaştı. ben hep aynı olmasına rağmen çok memnundum tasarımlardan, ama ip11 vs. tasarım olarak çok garip geldi bana, sanki çakma bimden alıyormuşuz gibi geliyor. çok uzattım, genel olarak ilk 3 yapacak olursam;

1- iphone 7 (appleın tasarımından uzaklaşmadığı son telefon, performansı üst seviye, sarjı iyi)
    2- iphone 11 (fiyat/performans)
    3- iphone 5s (apple için yeni bir devir olduğunu düşünüyorum)

• 4 bence. Tasarımıyla devrim yaratırken rakiplerinin çok ötesinde bir telefondu.

Ondan sonra uzun yıllar yazılım desteği ve 64 bit mimarinin ilk defa kullanıldığı islemcisi sayesinde 5s

3d touch, 4k video kaydı, A9 işlemci ve 2gb ram gibi selefine kıyasla ciddi iyileştirmeler getiren iPhone 6s

Ve geniş açı kamera , gece modu ve dinamik aralığın iyileştirilmesi gibi özellikle kamera tarafında çok ciddi iyileştirmeler getiren iPhone 11. iPhone 11 'in ne kadar başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek. Eğer 6 yıl sonra hala yazılım desteği alıp sorunsuz bir şekilde kullanılabilen bir telefon olursa ikinci en başarılı iPhone modeli olabilir ama asla iPhone 4 olamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.