Şimdi Ara

EN BÜYÜK KİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.2000 model corolla civic megane yada focustan birini almayı düşünüyoruz.bu araçların artı ve eksi yönleri nelerdir acaba

• bence hiçbiri astrayı şiddetle tavsiye ederim hadi o olmadı focus hb
  • 2000 model olması dolayısıyla görünüş olarak en modern araç focusdur.. Benim tercihim ford focus ghia olurdu..
  • Başlık etkileyici En büyük Beşiktaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Başlık etkileyici En büyük Beşiktaş

helalsinbe tabiki en büyük BJK
  • cevaplar focus üzerinde yoğunlaşıyor.ben bu araçları çok az sürebildim 1 km bile değil.arabayı sevdiğim bir arkadaş için düşünüyoruz.bencede diğerleri focusun yanında bisiklet gibi kalıyor.ancak birde işin diğer yanı var.bu adam sabit maaşlı ve 7 yaşında aldığı aracı arızalarla uğraşmadan kullanıp 10 yaşına geldiğindede ideal bir rakamada kolayca elden çıkarabilmeyi istiyor.bu durumda insan istemedende olsa corollayı düşünmeden edemiyor.ne dersiniz focus bu konuda toyota ile başabaş gidebilirmi yada yakın sorunsuzluk ve 2. el performansı sunabilirmi.
  • astranın problem çıkartmasından korkmasam dediğin gibi astra ve focustan birini seçeceğiz bizzat çevremde astra problemlerine şahit olunca ne yazıkki bu güzelim arabadan uzak duralım dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: emre000

bence hiçbiri astrayı şiddetle tavsiye ederim hadi o olmadı focus hb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne doktoru en fazla kazanır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GS liyim ama özdeğerlerine bağlılık dedinmi en büyük Beşiktaş elbette
    quote:

Orjinalden alıntı: emre000

quote:

Orjinalden alıntı: electra

Başlık etkileyici En büyük Beşiktaş

helalsinbe tabiki en büyük BJK
  • BENCE ASTRA SORUNLU Bİ ARABA DEİL BEN 5SENE KULLANDIM BAKIMLARI DIŞINDA SERVİSE GİTMEDİM HA YENİ ASTRA DESEN NEYSE O SORUNLU Bİ ARABA AMA TEMİZ KM DÜŞÜK Bİ ASTRA BULURSANIZ ALIN DERİM
  • teşekkürler emre astrayıda seçenekler arasında düşüneceğiz
  • o SINIFTA BİRİNCİ GOLFTÜR AMA GOLF 3-5 DAHA PAHALI RAKİPLERİNDEN PAHALIDIR
  • Mazda 323.
  • megane bence.. yedek parca ve anlayan usta daha rahat bulursun.. birde o model focuslarda 4airbag yok sanirm megane in 4airbagli modelleri mevcut 2000 model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.