Bildirim
EN BÜYÜK KİM
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence hiçbiri astrayı şiddetle tavsiye ederim hadi o olmadı focus hb -
2000 model olması dolayısıyla görünüş olarak en modern araç focusdur.. Benim tercihim ford focus ghia olurdu.. -
Başlık etkileyici En büyük Beşiktaş -
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Başlık etkileyici En büyük Beşiktaş
helalsinbe tabiki en büyük BJK -
cevaplar focus üzerinde yoğunlaşıyor.ben bu araçları çok az sürebildim 1 km bile değil.arabayı sevdiğim bir arkadaş için düşünüyoruz.bencede diğerleri focusun yanında bisiklet gibi kalıyor.ancak birde işin diğer yanı var.bu adam sabit maaşlı ve 7 yaşında aldığı aracı arızalarla uğraşmadan kullanıp 10 yaşına geldiğindede ideal bir rakamada kolayca elden çıkarabilmeyi istiyor.bu durumda insan istemedende olsa corollayı düşünmeden edemiyor.ne dersiniz focus bu konuda toyota ile başabaş gidebilirmi yada yakın sorunsuzluk ve 2. el performansı sunabilirmi. -
astranın problem çıkartmasından korkmasam dediğin gibi astra ve focustan birini seçeceğiz bizzat çevremde astra problemlerine şahit olunca ne yazıkki bu güzelim arabadan uzak duralım dedim
quote:
Orjinalden alıntı: emre000
bence hiçbiri astrayı şiddetle tavsiye ederim hadi o olmadı focus hb
-
GS liyim ama özdeğerlerine bağlılık dedinmi en büyük Beşiktaş elbette
quote:
Orjinalden alıntı: emre000
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Başlık etkileyici En büyük Beşiktaş
helalsinbe tabiki en büyük BJK
-
BENCE ASTRA SORUNLU Bİ ARABA DEİL BEN 5SENE KULLANDIM BAKIMLARI DIŞINDA SERVİSE GİTMEDİM HA YENİ ASTRA DESEN NEYSE O SORUNLU Bİ ARABA AMA TEMİZ KM DÜŞÜK Bİ ASTRA BULURSANIZ ALIN DERİM -
teşekkürler emre astrayıda seçenekler arasında düşüneceğiz -
o SINIFTA BİRİNCİ GOLFTÜR AMA GOLF 3-5 DAHA PAHALI RAKİPLERİNDEN PAHALIDIR -
Mazda 323. -
megane bence.. yedek parca ve anlayan usta daha rahat bulursun.. birde o model focuslarda 4airbag yok sanirm megane in 4airbagli modelleri mevcut 2000 model
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X