Şimdi Ara

En çok tercih edilen VPS firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben biraz araştırdım. Fakat sizlere sormadan kesin bir şey yapmak istemedim. Ben Kaliteli, Hızlı, Güvenilir bir VPS firması arıyorum. Daha önce alışveriş yaptığınız veya çok memnun kaldığınız firmaları benimle paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaulas12

İyi günler arkadaşlar,

Ben biraz araştırdım. Fakat sizlere sormadan kesin bir şey yapmak istemedim. Ben Kaliteli, Hızlı, Güvenilir bir VPS firması arıyorum. Daha önce alışveriş yaptığınız veya çok memnun kaldığınız firmaları benimle paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler..

fiberdizayn kesinlikle
  • çok önceler aksaray host ile çalışıyodum ama şimdi nolmuştur bilemiyorum
  • Markum, netdirekt, natro gibi büyük firmalardan şaşma ucuz bilinmedik firmalardan uzak dur elinde patlar sonra
  • Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. Ancak ilk defa bir vps kurmak istiyorum. Bu konularda tecrübesizim. Bu işlem nasıl oluyor. Kurmak istediğim uygulama metin2 oyunu. Bu oyunu nasıl vpsye kuruyorum. Kurulumu ücretsiz yapan bir firma varmı ?
  • Amazon EC2, Linode, Slicehost üçünü de kullandım sorun yaşamadım.
  • quote:

Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. Ancak ilk defa bir vps kurmak istiyorum. Bu konularda tecrübesizim. Bu işlem nasıl oluyor. Kurmak istediğim uygulama metin2 oyunu. Bu oyunu nasıl vpsye kuruyorum. Kurulumu ücretsiz yapan bir firma varmı ?

benimde game server ım yani m2pvp m var kesinlikle fiberdizayn derim yukardada yazdım dikkate alsana arkadaş kime anlatıyorum 1 güne teslimat ayrıca destek sistemi çok hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmTßrkY

quote:

Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. Ancak ilk defa bir vps kurmak istiyorum. Bu konularda tecrübesizim. Bu işlem nasıl oluyor. Kurmak istediğim uygulama metin2 oyunu. Bu oyunu nasıl vpsye kuruyorum. Kurulumu ücretsiz yapan bir firma varmı ?

benimde game server ım yani m2pvp m var kesinlikle fiberdizayn derim yukardada yazdım dikkate alsana arkadaş kime anlatıyorum 1 güne teslimat ayrıca destek sistemi çok hızlı

nekadar süredir kullanıyorsun fiberdizaynı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.