Bildirim
En çok ürkdüğünüz şeyler ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
ps3 ümün ısınması :/ bi tedirgin oluyo insan -
Sınıfımdaki şakirtler. O kadar değişik düşünceleri var ki. Ateist olduğumu öğrenseler kellemi vururlar. -
-
Uyurken pencerinin açık unutulması -
Tatil günleri gece bilgisayar başında sakince takılırken, caddede kendini bilmezlerin çıkardıkları drift sesleri beni ürkütüyor. Hem sövüyorum hem bir anlık tırsma geliyor. Sonuna da ekliyorum bir yere çarparsın inşallah. -
Böcekler. -
Odamdaki duvarda hergün temizlememe rağmen kendiliğinden oluşan kan izleri yarında olursa temizlemiycem artık..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
Odamdaki duvarda hergün temizlememe rağmen kendiliğinden oluşan kan izleri yarında olursa temizlemiycem artık..
nasıl yani ? -
büyük elektrik trafoları yanlarından geçerken o tarafa bakmam en uzağından geçerim -
Cahiller. -
haşarelerden nefret ederim benzin döküp yakmak isterim iğrenç şeyler.
quote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
Sınıfımdaki şakirtler. O kadar değişik düşünceleri var ki. Ateist olduğumu öğrenseler kellemi vururlar.
Zhshhshshshsh supersin ya
Yok galiba -
haşereler ve karanlık -
quote:
Orijinalden alıntı: EliteFurr
Merhaba bu konu altında bunu yazalım
Ben en çok gece denize girmekten ürküyorum çünkü gerçekten insanın gözüne korkutucu geliyor bizim memlekette bir abimiz var
adam saat 02 de zıpkın ile balık avına gece açılıyor balık tutmaya nasıl yapıyor anlamıyorum ?
Ha o abin illegal iş yapıyor,gece avlanmak yasak.Uyuyan balığın gözüne kuvvetli ışık tutarak hiçbir şey göremeden ölmesine sebep oluyor er kişi..Gündüz g.tü sıkıp da biraz daha adil biçimde avlanmayı beceremiyor olsa gerek.Ben dalmadım mı gece?Daldım ama zıpkınla değil..Ürkütücü tabiki,herkes ürker;ben de ürkmüştüm ama bu korku beni engelleyemedi hiç bir zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X