Şimdi Ara

En F/P Öğrenci otomobili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir miktar birikim yapıp punto almayı düşünüyorum, bu birikimi toplamak uzun sürecek fakat şimdiden konu açmayı uygun gördüm sonuçta heves

Punto Hakkında ne düşünüyorsunuz? yada farklı bir tavsiyeniz var mı? Seat Leon güzel fakat dsg şanzıman olduğunu söylediler, bende daha önce dsgli araç kullanmadım bu yüzden hiç girişmeye gerek yok, tavsiyeleriniz var mı?

Tercihen dizel olsa iyi olur, baba parası değil kendim emek verip almayı düşünüyorum bunuda belirteyim sonra troller gelip laf çakmaya çalışır...

• Tipo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenci biri nasil 45Bin+ para kazanacak? Bende ogrenciyimde merak ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

Ogrenci biri nasil 45Bin+ para kazanacak? Bende ogrenciyimde merak ettim...

20 binlik bir şey düşünüyorum hocam ne 40k'ı

edit : seat için söylüyorsan haklısın en az 30-40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 2 Kasım 2015; 10:47:38 >
  • Biz öğrenciyken 3 arkadaş ortak olup brodway almaya çalışıyorduk siz nasıl punto leon düşünebiliyorsunuz?

Öğrencinin en iyi aracı bisiklet ve motosiklettir. Ülkemiz şartlarında araç yürütmek öğrencileri maddi olarak zorlar. Baba parası yerim derseniz sorun yok tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: Lion

Ogrenci biri nasil 45Bin+ para kazanacak? Bende ogrenciyimde merak ettim...

20 binlik bir şey düşünüyorum hocam ne 40k'ı

edit : seat için söylüyorsan haklısın en az 30-40

Leon,Dsg falan yazmissin. Neyse basarilar

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Biz öğrenciyken 3 arkadaş ortak olup brodway almaya çalışıyorduk siz nasıl punto leon düşünebiliyorsunuz?

Öğrencinin en iyi aracı bisiklet ve motosiklettir. Ülkemiz şartlarında araç yürütmek öğrencileri maddi olarak zorlar. Baba parası yerim derseniz sorun yok tabii.

Yazılımcıyım, freelance çalışıp bir şeyler biriktiririm fakat dediğin gibi 40k felan olmaz en fazla 20k.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20k araba aldin peki sonra?

Bu fiyatta 2. el otomobilin masrafi bitmez
    Vergileri vsvsvs
    Mazot parasi
    Kış geldi lastik parasi
    ....

• 20 bine ancak leonun dsg şanzımanını verirler. Az yakan, sorunsuz ve kenarda 2-3 bin ayıracağın araçlara yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Biz öğrenciyken 3 arkadaş ortak olup brodway almaya çalışıyorduk siz nasıl punto leon düşünebiliyorsunuz?

Yazılımcıyım, freelance çalışıp bir şeyler biriktiririm fakat dediğin gibi 40k felan olmaz en fazla 20k.

Ben de yazılımcıyım, öğrencilik zamanında benim de freelance ve yarı zamanlı çalıştığım dönemler oldu.

Freelance alacağınız işlerden pek bir şey kazanamazsınız, sizi uğraştırır dururlar. Astarı yüzünü geçer. 500tl'ye web sitesi işi alınca bayram ediyorduk ama bitmesi aylar sürebiliyordu. İçerikleri hazırlamıyorlar, her şeyi bizden bekliyorlar. İş verirkenki isteklerini bir daha bulamıyorsunuz. Tüm yük, tüm stres sizde kalıyor. Buna benzer şekilde iş yapıp da paramı alamadığım da çok oldu. En az 3-4bin liram bu şekilde gitti. Mezun olunca şirket kurdum ama maalesef bu tür sıkıntılardan ve streslerden dolayı kapattım.

Öğrenciliği daha güzel yaşamak istiyorsanız motorsiklet ve bisiklet öneririm. Araba işi zor bu ülkede.

Lastiği, bakımı, arızası, vergisi, sigortası, kaskosu, yakıtı, olası cezası vs vs bir ton sıkıntı. Araba bineceğim diye daha çok kısarak, daha çok çalışarak öğrencili zamanını kötü geçirmeyin. En güzel yıllar öğrencilik yılları.

• Tüplü getz al. 2-3 binde masraflara ayırırsın.

• Cruze lpg

• Tabi ki fiesta

• Araba alma hocam o parayı karı kızla ye daha keyif alirsin

• Tabiki toplu taşıma, öğrenci dostu...

• öğrenci olsaydım indirimli akbil fırsatını kaçıkmazdım ,parayıda manita kovalamak için kullanırdım.gençliğimi araba kahrı çekerek harcamazdım kesinlikle

• Grande punto.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Vereceğin para 2001 model Mk1 Leon'a yetiyor.Sadece Dsg şanzımanı alırsın o fiyata.
  • colt akar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.