Şimdi Ara

En fazla 18000tl bütçe, en az yakan, masrafsız araç hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işe gidip gelmek için lpgli bir araç almak durumundayım. Maksimum bütçe 18000 tl. En önemli kriterim çok az yakması, ve yürütme maliyetlerinin düşük olması. Günde 200 km yol yapmak durumundayım az yaksın, çok kaçmasına gerek yok. Kafamda 1.2 lpg palio var siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bajaj Dominar

• Fiat albea, hyundai getz, punto.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polyanna sen misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18bin tl lik arac gunde 200km yola gelir mi bilemedim illa masrafi olur.

Sadece az yakan kriteri koyarsaniz daha iyi olur yoksa o paraya hem az yakan hem de gunde 200km yapip masraf cikartmiycak araba 18bin tl nin bayagi bir ustu fiyat.

Edti: 1.2 motor diye az yakacagini dusunmeyin 1.5 lada samara daha az yakiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 28 Aralık 2017; 21:32:16 >
  • 1.5 yumurta kasa accent alırdım

• 1997 model 20. Yıl serisi tüplü 1.6 golf 3 sport öneririm... beyaz göstergeler karartmalı farları olandan... o fiyata bundan daha iyi ve sorunsuz bir araç alınamaz bence... aynı yaştaki arabaların hepsinden iyidir...

Hatta 2006 fiestada abs yoktur ama 10 yıl önce üretilen golf 3 de abs vardır... konforu ve malzeme kalitesini varın siz hesaplayın... bence başka araç bakmayın 18bin tam parası....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lada öneririm sorunsuz mis gibi

• Günlük 200 km yol için araç almak çok mantıksız.otobüs kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

1997 model 20. Yıl serisi tüplü 1.6 golf 3 sport öneririm... beyaz göstergeler karartmalı farları olandan... o fiyata bundan daha iyi ve sorunsuz bir araç alınamaz bence... aynı yaştaki arabaların hepsinden iyidir...

Hatta 2006 fiestada abs yoktur ama 10 yıl önce üretilen golf 3 de abs vardır... konforu ve malzeme kalitesini varın siz hesaplayın... bence başka araç bakmayın 18bin tam parası....

2006 Fiestada abs yoktur mu benim 2006 fiesta ozel uretim abs li o zmn

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

1997 model 20. Yıl serisi tüplü 1.6 golf 3 sport öneririm... beyaz göstergeler karartmalı farları olandan... o fiyata bundan daha iyi ve sorunsuz bir araç alınamaz bence... aynı yaştaki arabaların hepsinden iyidir...

2006 Fiestada abs yoktur mu benim 2006 fiesta ozel uretim abs li o zmn

Fiestaya abs 2006 yılında geliyor... öncesinde yok... her 2006 fiesta abs'li değil

• o paraya temiz anca broadway yada lada felan bulunur. 5 binde kenara ayiracan. o paralara alinacak arac ne kadar temiz olursa olsun kafadan 5 bin zarar ettirir.

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Ne salladın be!

İlk kasa Ghia kasa Fiestalar da bile çift hava yastığı hatta koltuk hava yastıkları ve ABS mevcut.Ghia modelli Ford'lar gayet dolu.
  • Motor yeni alt takım yeni bir ton masraf yaptım 18 değil ama 19 a bırakıyorum bir kuruş masrafı yok yakıtı uzun yolda 7 litre şehir içi 10 litre LPG

letgo'da ne sattığıma bak!https://app.letgo.com/k8Mk/WhZI7Sj9gJ

En azından yabancıya gitmez günlük en az 100 km yapıyorum bende.

• fiat palio bakmanı öneririm bu fiyat'a bulabilirsin
  • araba almayi dusunmuyorum ama oyle bi araba varsa ben 20000 veriyim

• Günde yaptığın 200 km yol uzun yoldur. 1.2 motor az yakar mantığıyla yaklaşma . Uzun yolda 1.4 -1.6 motorlar daha az yakar. 18.000 tlye masrafsız araba vs diyorsun geç bunları
  • Kamyonet olarak geçen 1.4 dizel Tek kapılı fiesta bulabilirsen tavsiye ederim.

• Reno 19 Europa, Toyota Corolla efsane kasa, Tempra, Accent, Mazda 626 böyle gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pug 306 platinium

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.