< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En fazla 300 TL'ye kadar SSD tavsiyesi
-
-
Saydıklarınız içinde en iyisi Crucial, diğerleri daha düşük performanslı markalar.
-
Crucial bx500 modeline bakıyordum kronik sorunlu gibi şeyler okudum ondan şüpheliyim sadece, gerçi her markanın sorunları oluyor şans işi sanırım tamamen. Ama yine de işte hangisini alacağımı şaşırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aenean -- 21 Aralık 2020; 14:0:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil uygulama üzerinden satın alırken amazonapp kodunu girerseniz 309 TL. Dramli modeldir, 300 TL altına satılan hemen hemen tüm modeller dram'siz. amazonFırsat: WD Blue 3D NAND Dahili 2.5" SSD, SATA3, 250 GB - WDS250G2B0Ahttps://www.amazon.com.tr/dp/B073SB2MXW/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlT1_bYj4FbH9TFPYT?psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
+1
O saydığınız A400'ler Adata'lar BX500'ler filan sorunlarıyla nam salmış modeller. Bu arkadaşın önerdiğini alın pişman olmazsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Crucial yaramaz aşırı ısı sorunu var.Dış kabı en adi kötü plastik malzemeden yapılmış. 1 litrelik plastik kola bile ondan daha sağlam.
Alüminyum kasa ve ısı sorunu olmayan SanDisk.Onlarında çok çabuk okuma yazma performansı düşüyor..
3-5 fazla ver samsung al
-
Teşekkür ederim bakıyorum 🤙
amazonKNG 240GB HyprX Fury 3D SSD KC-S44240-6F SSDhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07RC53NGN/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_XCm4FbYKXD02N
Bu ssd nasıldır, dedikleriniz gibi mi yoksa iyi midir.
Artık son çare paraya kıyıp samsunga yöneleceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
WD Blue güzel onu tercih edebilirsiniz.
-
Şu an amazonda wd blue 309 tl ye geliyor indirimle. Ama amazon prime'a özel samsung 860 evo 359 a düşüyor 30 tl kuponla da 329 oluyor samsung daha mantıklı sanırım değil mi ?
Samsung u alın tbw si yüksek
Ne yalan söyleyim WD ssd hiç kullanmadım.Diğer marka ssdlerin hemen hemen hepsinden kullandım.Sonunda Samsung'a geçtim.. :)
-
İlgilenen herkese teşekkürler amazondan indirimle 329 tlye samsung 860 evo 250 gb sipariş verdim 🤙
WD'nin tüm SSD'lerinin performansları düşük, ne fiyat ne performans açısından WD'lerin tercih edilecek özellikleri yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X