Şimdi Ara

En fazla 400 TL'yi geçmeyen Wifi ve dokunmatik ekran

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkda belirttiğim gibi en fazla 400 TL civarında WiFi ve dokunmatik ekran bir telefon arıyorum.İstediğim 1-2 özellik var gerisi teferruat.

Bunlar ;

-WiFi hızlı olacak
    -İstedigim zaman kolayca oyun vb indirebileceğim
    - ve en önemlisi benim için dokunmatik ekranı kasmayan(Bknz: Takılmayan)

Bir telefon arıyorum...

Aklımca 5530xm,Samsung Corby WiFi ve Samsung Star WiFi var...

Sizinde düşüncelerinizi almak isterim

• biraz daha koyarsanız çok temiz iphone 2g alabilirsiniz
  • Ben bizzat iphone serisini beyenmedim.. gerek şekli , gerek büyüklüğü.. Zaten kullancağım ortamlar belli.. Antreman,okul.. Öle abartılı telefonlara gerek yok açıkcası...Ama kötü telefonlarada gerek yok...

Ve şunu öğrendim ki 5230 xm 5800 xm de wifi yokmuş... hayal kırıklığına uğradım

Şimdi gözümü Samsung Star Wi-Fi a çevirdim... 1-2 arkadaşımda var sordum soruşturdum onada öğrendiğim kadarı ile fazla bişey indiremiyormussun...

Aradığım özellikler

Oyun oynancak (Kaliteli ),Müzik dinlencek,Mesaj çekilcek Wi-Fi olcak ve birde dokunmatik olcak.

Kısacası tek çağrem biraz daha beklemek olcak
  • 5800 xm de wifi var. en ideal telefon 5800 gibi duruyor sizin açınızdan yada samsung monte
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu_kobe

Ben bizzat iphone serisini beyenmedim.. gerek şekli , gerek büyüklüğü.. Zaten kullancağım ortamlar belli.. Antreman,okul.. Öle abartılı telefonlara gerek yok açıkcası...Ama kötü telefonlarada gerek yok...

Şimdi gözümü Samsung Star Wi-Fi a çevirdim... 1-2 arkadaşımda var sordum soruşturdum onada öğrendiğim kadarı ile fazla bişey indiremiyormussun...

Aradığım özellikler

Oyun oynancak (Kaliteli ),Müzik dinlencek,Mesaj çekilcek Wi-Fi olcak ve birde dokunmatik olcak.

Şahsen az daha kendinizi sıkarak 5800 almanızı tavsiye ederim. 5800 da wi-fi nin kralı var ve bir program sayesinde eğer ki mobil internet paketiniz de varsa cep telefonunuzu resmen bir ADSL modeme dönüştürebiliyorsunuz. GPS destekli programlarla çok güzel şeyler yapabilirsiniz. Son yapılan versiyon güncellemelerinden sonra artık oldukça stabil. Kaldıki kaliteli müzik ve büyük ekranda bir çok videoyu izleme imkanınız da cabası.

Ha bu arada TV ve ses sistemlerine bağlantı özelliğini eklemeyi de unutmuşum. Artık karar yine sizin

• quote:

Ben bizzat iphone serisini beyenmedim.. gerek şekli , gerek büyüklüğü.. Zaten kullancağım ortamlar belli.. Antreman,okul.. Öle abartılı telefonlara gerek yok açıkcası...Ama kötü telefonlarada gerek yok...

Aradığım özellikler

Samsung Star sana pek uygun değil.
    Özellikle kaliteli oyun istiyorsan hiç değil.
    Diğerlerinde durum ne bilmiyorum ama Star'da oyunlar oynanabilirlik açısında sıfır.

Onun dışında arkadaşların da dediği gibi biraz daha sıkıp Nokia 5800 alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Aradığım özellikler

Şahsen az daha kendinizi sıkarak 5800 almanızı tavsiye ederim. 5800 da wi-fi nin kralı var ve bir program sayesinde eğer ki mobil internet paketiniz de varsa cep telefonunuzu resmen bir ADSL modeme dönüştürebiliyorsunuz. GPS destekli programlarla çok güzel şeyler yapabilirsiniz. Son yapılan versiyon güncellemelerinden sonra artık oldukça stabil. Kaldıki kaliteli müzik ve büyük ekranda bir çok videoyu izleme imkanınız da cabası.

Ha bu arada TV ve ses sistemlerine bağlantı özelliğini eklemeyi de unutmuşum. Artık karar yine sizin

Bunları öğrendiğim iyi oldu hocam

Bundan başka 4-5 konu daha inceledim ve 5800 in bana uygun oldugunu gördüm..

Büyük ihtimal salı günü yada çarşamba günü gidip hemen alcam (: tşk ederim yorum yapan tüm herkeze

• 5800 XM Kesinlikle
  • Alabiliyorsan 5800,yoksa Star Wi-Fi almalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.