Şimdi Ara

En Geç Pazar Günü Alınacak Tel Tavsiyesi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler uzun süredir tel araştrması yaptm ama bi türlü kara veremedim samsung s3 alacaktm ama note 2 içinde geleblme ihtmal olan yen nesl cortex cpu lar kıllandırdı beni sonucta note2 yeni nesil cpu ıle gelecek olursa s4 ckma ıhtmalı yakndır diye dusunup o kadar para vermek ıstemedım acıkcasıı sony xperi s lere cok kafa yordum ondada xperia s de andero 220 gpu koyduklar için kllandım biraz performansı nasl olur açsndan oyuz den alabileceğim limit +-1300tl olarak belirledim seneye s4 gb bişi ckarsa satp bir uste terfi etmeyı dusunuyorum cunkı, eğer bu tel cok ghuzel biraz daha para ver pişman olmassın dediğiniz bir model varsa onerilere açiğm ozman butceyi biraz daha arttırablrm herkese iyi forumlar dilerim...

• s4 çıkınca telefonunu satacaksan eğer 2.elde zarar etmeyeceğin tek telefon iphone dur 4s düşün derim ekim gibi iphone5 çıkacak aklın ona gider belki antremanlı olursun hem yok ben androidden başkasını kullanmam diosanda s3 alacaksın yine aynı mantıktan gidersek sattığında en azından zararda etsen para kazanırsın, yazılım ve güncelleme desteği alan nexusta alabilirsin en azından telefon güncelliğini koruyor arkasında google var, bunlarıda beğenmezsen eğer git 3310 al havan olur en azından
  • nexus olabilir aslnda güzel seçenek nexus girince işe hemen hemen aynı segmentte olan s2 karşlaştrması giriyor işe gene tecrübeli kullanclardan yardm bekliyorum..
  • Bence S2 daha iyi ama Nexus ona göre yazılım güncelleme açısından daha iyi.S2 Android 4.1 alacak ama daha sonrası için Nexus diyorum.S2'ye Android 4.1'den sonrasını vermezler diye düşünüyorum S3'ün önü kesilmesin diye.
  • öneriler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat89

öneriler için teşekkürler

Kararın ne?
  • One s de dusunebılırsın . S3 veya one x de ıhtımallerın arasında dursun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi satış düşündüğün için iPhone varsa kafanda sil bence,pazarda en çok satılan fakat en büyük zararlarla satılan bir model.

Model tavsiyem olarak,gerek pazar açısından gerek ikinci el satışı ve kalitesi açısından HTC One S düşünebilirsin

One X'te düşünebilirsin,satış fiyatı düşmeyecek telefonlardan fakat bütçeni zorlar.

S3 düşünebilirsin fakat S4 veya Note 2'nin çıkması halinde büyük bir zarara satma olasılığın da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.