Şimdi Ara

en hızlı 72000 rpm hdd?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar raid 0 yapamak icin 2 adet hdd almayı dusunuyorum. araştırmalarıam gore wd nin western digital caviar black modellerinin hızlı oldugunu soyleniyor. size gore en yuksek performansı alabileceğim 7200 rpm disk hangisi? kapasitesi öenmli değil.

• Wd black edition veya samsung spipoint f3ler iyidir,ev icin 2 adet 1tb raid 0 fazlasiyla tatminkar gelecektir.
  • ben raid içim 2*1 kullandım seagate 1tb st31000528as 7200,12 serisi bana cok fazla gelir dersen st3500410as var onları kullanabilirsin ben memnun şahsen
  • raid 0 yapacaksan yanı kopyalama yazma hızı senın ıcın daha önemlı samsung hd103sj modelı daha cok ısıne gelır gıbı dusunuyorum
  • önbellek 16 32 veya 64 olması ne gibi etkiler okuma hızında bir değişme olurmu
  • ssd kullanmayı düşündün mü
  • sdd kadar butcem yok aslında elimde ST3250310AS 250gb bir hard disk vvar bunun yanıda bir tane daha alsam benim işimi gorur gibi ama bu urunu önbelleği biraz düşük ondan dolayı aşka disk alamyı dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlla hız olsun diyosan, SSD alacak bütçe de yoksa ,10.000 rpm olanlardan al sende.
    5-10 GB SSD'li melez disklerde düşünebilirsin....
    Boşver raid maid. Bi sorun oldu mu 2 diskde uçuyor, gereksiz bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 29 Ekim 2010; 3:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

İlla hız olsun diyosan, SSD alacak bütçe de yoksa ,10.000 rpm olanlardan al sende.

beki senin onereceğin 10000 rpm yada melez diskler hangileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendelontr

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

İlla hız olsun diyosan, SSD alacak bütçe de yoksa ,10.000 rpm olanlardan al sende.

beki senin onereceğin 10000 rpm yada melez diskler hangileri

Önerecek fazla seçenek yok zaten
    Melez istiyosan Seagate XT Momentus serisi, 10.000 rpm istiyosan WD Veloci Raptor serisinden alacaksın.
    En ugun fiyata melez Seagate XT 500 GB var. 225 TL.

• Wd black edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

Wd black edition

Samsung Spinpoint F3'ler daha performanslı, üstelik çok sessizler. Sadece ses için bile F3 alınır, raid yaptığım halde seagetelerde ki o tıkırtı bile yok.
  • bu birazda şans işidir aşağı yukarı bütün diskleri kullandım maxtor ve ssd hariç şuan samsung kullanıyorum bazen ses yapıyor bazen yapmıyor
  • Wd black edition bence
  • hepinize tşk ederim yorumlarınız icin. elimde 250 gb 7200.12 segate var arkdastana aynısında varmsın alıp ikisni bir deneyceğim eger tıkırtı falan olursa geri verip f3 serisi denemyi dusunuyorum bir cok yerde f3 icin performans yuksek diyorlar. eger segate hosuma giderse 2 tane daha alır 3 lü raid yaparım yuksek hıza ulasırım die dusunuyorum. Sans işi gibi geldi bir yerde bu olay bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.