formattan sonra ilk opera ile başladım ama o kadar antispy ve antivirüs programına rağmen find4u.info adında bi hijacker bulaştı. Sonra operayı sildim lakin internet expl. da da beni rahatsız etmeye devam etti bir süre, en sonunda firefox u kurdum şimdi rahatım. Güvenlik bence herşeyden daha önemli,hıza gelince firefox en az opera kadar hızlı tavsiye ederim.
OPERA TEK GEÇERİM ama bazı hatalar alıyorum. onlarda da FIREFOX DEVREYE GİRİYOR....
OPERA tabiki
Operayı daha kullanışlı buluyorum. Hız olarakta iyi bence. En sevdiğim özelliği daha önce girdiğiniz sayfalar arasında geelip giderken hiç beklemeden çok seri biçimde ileri geri gidip gelebilmeniz Birde Firefoxta eklentilerle sağlanan ve firefozu hantallaştıran bir çok özellik operada zaten var.Yanlışlıkla kapattığınız sekmeleri tekrar açabiliyorsunuz mesela. Yada Kapatıp açtığınızda önceden açık olan sayfalar karşınızda. Kendini İE olarak tanıtıyor ve bazı sayfalşardaki sorunlar en aza iniyor. Tek bir tuşa basarak isterseniz sayfadaki resimleri göstermemesini sağlayabiliyorsunuz.V:S: Bir çok güzel özelliği var yani. Firefox'un çok geç açılması, kilitlenmeler olması. çok ram harcaması gibi olumsuz özellikleri var.
internet explorer
quote:
Orjinalden alıntı: feat
internet explorer
HELEHELE 4. VERSİYONU HARİKA
quote:
Orjinalden alıntı: mesutc37
Operayı daha kullanışlı buluyorum. Hız olarakta iyi bence. En sevdiğim özelliği daha önce girdiğiniz sayfalar arasında geelip giderken hiç beklemeden çok seri biçimde ileri geri gidip gelebilmeniz Birde Firefoxta eklentilerle sağlanan ve firefozu hantallaştıran bir çok özellik operada zaten var.Yanlışlıkla kapattığınız sekmeleri tekrar açabiliyorsunuz mesela. Yada Kapatıp açtığınızda önceden açık olan sayfalar karşınızda. Kendini İE olarak tanıtıyor ve bazı sayfalşardaki sorunlar en aza iniyor. Tek bir tuşa basarak isterseniz sayfadaki resimleri göstermemesini sağlayabiliyorsunuz.V:S: Bir çok güzel özelliği var yani. Firefox'un çok geç açılması, kilitlenmeler olması. çok ram harcaması gibi olumsuz özellikleri var.
kesinlikle katılıyorum çok güzel anlatmış
bence de opera kesinlikle en iyi browser
ben ie firefox avant ı da kullandım opera daha iyi bence