quote:Orijinalden alıntı: johonwayni Google -> Open DNS Hımm hem hızlı, hemde her siteye giriş yapıyor du değil mi?
quote:Orijinalden alıntı: Graduatequote:Orijinalden alıntı: MadMan272 8.8.8.8 8.8.4.4 +111Alıntıları Göster beyler bana bütün adult siteleri açacak dns lazım pm lütfen
quote:Orijinalden alıntı: kaan1596 dns lere bak bi png atın bakim kac ms cıkıyor en hızlısı 212.156.4.10 2 tane yazmak gerekio ama altada yazmak lazım 2.si ne ?
quote:Orijinalden alıntı: R-HBu mesaj silindi.Alıntıları Göster 1) Bu dns denilen şey yasak sitelere girmek için girilen sayı değil mi ? 2) bunun en hızlısı nasıl oluyor ki ? Şimdiden teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: vandal59 quote:Orijinalden alıntı: kaan1596 dns lere bak bi png atın bakim kac ms cıkıyor en hızlısı 212.156.4.10 2 tane yazmak gerekio ama altada yazmak lazım 2.si ne ? ılkını bunu yaz ıkıncısı ıstedıgını zaten ılkını kullanır
quote:Orijinalden alıntı: Juan - Juanquote:Orijinalden alıntı: vandal59 quote:Orijinalden alıntı: kaan1596 dns lere bak bi png atın bakim kac ms cıkıyor en hızlısı 212.156.4.10 2 tane yazmak gerekio ama altada yazmak lazım 2.si ne ? ılkını bunu yaz ıkıncısı ıstedıgını zaten ılkını kullanırAlıntıları Göster en hızlı dns ile en yavaş dns arasında ne kadar fark olacak? Olsa olsa 100 ms falan. Önemli olan bütün siteleri sorunsuz açabilmesi.
quote:Orijinalden alıntı: Dağılınquote:Orijinalden alıntı: arbuzik beyler bana bütün adult siteleri açacak dns lazım pm lütfen AAlıntıları Göster 4.2.2.2 4.2.2.3
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaş quote:Orijinalden alıntı: johonwayni Google -> Open DNS Hımm hem hızlı, hemde her siteye giriş yapıyor du değil mi? Tüm siteye sorunsuzca giriş yapilabilir ve güvenligini konuşmaya bile gerek yok bu DNS'ler içn..
quote:Orijinalden alıntı: johonwayniquote:Orijinalden alıntı: Çağdaş quote:Orijinalden alıntı: johonwayni Google -> Open DNS Hımm hem hızlı, hemde her siteye giriş yapıyor du değil mi? Tüm siteye sorunsuzca giriş yapilabilir ve güvenligini konuşmaya bile gerek yok bu DNS'ler içn.. Alıntıları Göster 4.2.2.2 4.2.2.1 girmediği site yok
quote:Orijinalden alıntı: BèRuTTì4.2.2.2 4.2.2.1 girmediği site yokAlıntıları Göster bu aralar opendns yavasmı yoksa benim baglantıdamı sorun var