Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
28
Favori
815.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
Giriş
  • 2011 den beri araçta takılı olan solite marka aküyü mutlu akü 70 amper ile değiştirdim bugün. 480 tl idi eski aküyü verince 375 e aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiamm akü'yü tavsiye edebilirim. Teknik değerlerini tam hatırlamıyorum, marş basma kapasitesi oldukça iyiydi ve arabada hissediliyordu. 2 sene dayanarak rekor kırdı benim arabada diyebilirim. Fiamm'dan sonra Opar taktık 1 sene gidebildi. Bu hafta değişecek kısmetse.

Varta - Opar - Inci - Fiamm arasındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci 4 yil dayandi.yigit akü 2 yil dayandi.mutluyu 6 yil kullandim.şimdide bosch kullaniyorum bakalim ne kadar dayanacak.ayrica probat ve birmot markayi yigit üretiyormuş.varta da iyi ama yeni tarihli olmali.

• Dün kayınpederin araca 220 liraya varta blue serisi aküden aldım gayet uyguna denk geldi ekstradan bir ölü akü daha verdim 60 liraya saydılar 280 lira idi normalde.
  • Merhaba,
    Bilgisi olan arkadaşlar varsa sorum olacak, star stop akü şarz olur mu? olursa randıman verir mi ?
    Birde agm akü ile efb akü arasındaki fark 400-500 tl fazla vermeye değer mi?
  • 40 gün önce aldığım 90 amperlik inci akü dün aracımı çalıstırmadı arkadaşlar, servise götürdüm deşarj olmus dediler ve 30tl şarj ücreti aldılar. Malum şikayet sitesine durumu yazınca aradılar ve böyle durumların normal oldugunu söylediler :) adamların yaptığı tek şey bana servis numarası vermeyi teklif etmek oldu... Şikayetleri okuyunca zaten nasıl bir hata yaptıgınızı anlıyorsunuz.

Akü alma arefesinde olan arkadaslar inci aküyü kesinlikle eleyin çünkü adamların geri dönüşleri bile sıkıntılı. Ben almadan önce forumu araştırıp inci yada mutlu arasında kalmıstım ama şikayet sitesine bakmamakla hata etmişim
  • Tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum deşarj olmus aküden ne kadar süre verim alabilirim? çünkü ne servisle nede firma yetkilileriyle iletişim kurmak istemiyorum yeni akü almak farz oldu :/
  • magneti marelli. 8 senelik akü hala bravo'nun üzerinde bugün ölçtürdüm 11 amper çıktı. akü alacağım yine magneti marelli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraith Todd

magneti marelli. 8 senelik akü hala bravo'nun üzerinde bugün ölçtürdüm 11 amper çıktı. akü alacağım yine magneti marelli olacak.
    Hocam Magnetti Marelli aküleri, Türkiye de Fiat adına İNCİ akü üretmektedir.
  • Dostlarım Akü de yerli kullanım yapalım
  • İnci Akü gerçekten çok kaliteli, Mutlu bır tık onun altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Dün kayınpederin araca 220 liraya varta blue serisi aküden aldım gayet uyguna denk geldi ekstradan bir ölü akü daha verdim 60 liraya saydılar 280 lira idi normalde.
    Kıymetli arkadaşim varta aküyü nereden aldınız. Acil olarak bana da lazım. kaç amper? Bana 280 tl ye eski aküyü iade etmem şartı ile teklif ettiler. yer İzmir. inşallah bu mesajı görür hemen cevap yazarsınız.
  • aracımda mitsubishi electric marka fabrika aküsü var. 2012 model. üstelik start stop akü. hala bir sıkıntısı yok. start stop yapıyor. daima start stop'ta kullanırım. ölçüm değerleri de normal çıktı.
  • Kamyonetime 2011 Aralık ayında 105 Ah Mutlu akü aldım.
    Bu ayın başında aracı sattığımda üzerinde hâlâ aynı akü vardı.Tek marşta çalıştırıyordu.
    7 sene sorunsuz görevini yaptı.
    Az kullandığım bi araçtı belki de ondan bu kadar çok dayandı bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgy355 T kullanıcısına yanıt
    1.sanayinin orada halkapinar spor salonunun karsisinda tabi biz iki adet aku verdik 280 liraydi normal fiyati baska yerlerde 350 den asagiya yok.

• Geçen hafta sordum;
    Varta blue
    60ah 540A , 350 lira
    52Ah 470A , 390 lira
    44ah kare 440A, 380 lira,
    (Mahalle tamircisinde)
    Kasım 2018 listesine bakarak fiyat veriyorlar,
    (Dolar 6.5 - 7 liraydı)
    .
    Sanayide biraz daha ucuzdur.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 17 Mart 2019; 20:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

1.sanayinin orada halkapinar spor salonunun karsisinda tabi biz iki adet aku verdik 280 liraydi normal fiyati baska yerlerde 350 den asagiya yok.
    Cevap içinteşekkürler. Yarın akü almayı düşünüyorum da. Çünkü akü bitti. Şimdi ben bu arkadalara eski aküyü verirsem fiyat sizce ne olmalı? Sizin akü aldığınız yer burası mı?
    www.vartaakuizmir.com
    Varta Akü İzmir Karşıyaka (Varta Akü İzmir | İzmir Akü)
    http://www.vartaakuizmir.com/varta-aku-izmir-karsiyaka

Eğer farklı bir yer ise işyeri adını v.s verir misiniz? Tekrar teşekkürler iyi günler.

• 3 yıl önce aldığım 2.el aracın aküsü ölü durumdaydı mutlu akü taktırmıştım, bugün voltmetre ile ölçüm yaptığımda kontak kapalıyken 12.9 volt, rölantide ise 14.1 volt değeri okudum, değerler gayet iyi durumda. Sanırım 1-2 yıl daha götürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Mart 2019; 0:11:42 >
  • tgy355 T kullanıcısına yanıt
    Ben aracın üzerindeki mevcut aküyü ve ekstradan bir akü daha vererek 220 liraya aldım yeri halkapınar otobüs son durağının ilerisinde geçenlerde metro garajında göçük olan yerin tam karşısı aküde kampanya diye afişleri var 180 liraya inci ya da mutlu üretimi hugel marka aküde vardı onu da başka bir tanıdığın clio 4 aracına taktırdık memnun.

Yer burası.

en iyi akü markası ve akü ömrü

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Ben bir çok sanayiye sordum 300'den aşağı fiyat veren olmadı en sonra bir yere denk geldim 280 liradan veriyordu ekstra eski bir akü daha verdim 220'ye düştü.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.