Şimdi Ara

En iyi android telefon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karar verdim yeni telefon almak istiyorum fakat şu ana dek hep apple kullandım hiç androidim olmadı ? Piyasada bir kaç küçük araştırma yaptım ama genede farklı telefonlar var.

2500 tl ye kadar bir telefon önerebilir misiniz

yapacaklarım video çekmek bol bol
    internetten video izlemek (flashlı)
    fotoğraf çekmek (bol bol)
    e postalara bakmak
    excel world kullanmak
    oyun çok az ya da hiç oynanmayacak
    şarjı mutlaka 1 gün gitmeli wifi ve 3g çok kullanılmayacak

aklımda şu an galaxy s4 + 32 gbkart geçiyor ama nedenleriyle başka bir şey önerirseniz çok iyi olur

• Galaxy note 3 çıkacak onu bekleyebilirsin.
    Yada Ekran benim için çok önemli dersen Parlak ve daha büyük ekran için Lg g2 derim
    Ama 2 güne kadar bende alacağım benim tercihim Galaxy s4. Birazda zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Galaxy note 3 çıkacak onu bekleyebilirsin.
    Yada Ekran benim için çok önemli dersen Parlak ve daha büyük ekran için Lg g2 derim
    Ama 2 güne kadar bende alacağım benim tercihim Galaxy s4. Birazda zevk meselesi

notelar çok büyük kesinlikle öyle birşey olmayacak ancak şu anda htc one ile galaxy s4 arasında kaldım siz ne dersiniz ve neden
  • s4 diğer samsunglar gibi oldu.
    bende karar vermeden çok konu açtım , s4 kullanıcıları (fan olamaynlar) bana alma dediler, 1 ayda şişmeye kasmaya başlamıs s4 leri
    ben de sana onların bana önermediği gibi önermiyorum.
    htc one ile s4 arasındaysan htc one derim
    xperia z1 i bekle senn bütçen en iyisine yeter o yüzden en iyisini almalısın: ben z1 i öneriyorum
  • Hocam bence de htc one ya da htc one mini al derim pişman olmazsin. Ayrica marka takintin yoksa gm discovery de alabilirsin fiyatı çok uygun özellikleri fiyatına gore... Bu markalarin ve diğer markaların ayrıntılı inceleme videyolarini seyredip karar verebilirsiniz son olarak android olsun çamurdan olsun o derece memnun kalirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaclarini en iyi karsilayabilecek telefon LG G2 32GB versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 6 Eylül 2013; 20:25:50 >
  • hocam bekle biraz note 3 al tabi ekran büyüklüğü önemli değil dersen.
    bende note 2 var mesela ben gayette memnunum

kamerası 13 mega piksel profesyonel bir çekim yapmayacaksan hayli hayli yeticektir.
    ekran büyüklü sayesinde çok kolay ve rahat biçimde internette gezebilirsiniz.
    oyun oynamayacağım demişsiniz. oyun oynasanız bile kaldırmayacağı oyun olmaz zaten :)
    excell world bilmiyorum kullanıyormu ama o dosyaları başka programlarla açabilirsin muhtemelen.

şarj 1 gün gitmeli demişsin. 3200mah bir bataryası var. eğer oyun oyamayacak ve gün boyu internete bakmayacaksanız 2 gün rahat gider

yani ekran büyüklüğü dert değilse alabileceğiniz en iyi telefon diyebilirim istediğiniz özelliklere göre :)
  • Foto önemli ise kesinlikle z1 islemciler zaten note 3 z1 g2 aynı hemen hemen

• xperia z1 veya lg g2
  • Note3,optimus g,optimus g2 yada s4 optimus g2 ve note 3 alamoyacagin icin optimus g yadas4 piyasaadaki en iyi 2 android telefondur

• Bahsettiğin bütçe ve özelliklere göre lg g2 veya htc one tercihin olmalı. Bir de Xperia Z1 lansmanı yapıldı ama Türkiye'ye ne zaman gelir ne kadar olur bilemiyorum.
  • jesst17 J kullanıcısına yanıt
    Ben galaxy s4 derim. Samsungtan vazgeçemedim ben

Ekran büyük pil büyük yine bunlar için S4 derim
  • S4 zoom puahahahahhaahah

• S4 oneririm stabil rom yuklersen keyfine bakarsin ben memnunum

• Lumia 1020 öneririm 41 megapixel 2gb ram flash desteğini bilmiyorum

• Kesinlikle note3

• BUtterfly.....Satıyorum da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.