Şimdi Ara

En iyi arkadaşların resti çekmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

İyi günler direk konuya geçiyorum.

Benim 3 senedir takıldığım tayfa vardı bunlarla kardeş gibiydik ama diğer en samimi olduğum ve kan kardeşim dediğim bi kişi vardı geçenlerde vefat etti. Bende içime kapandım çok dışarı çıkmamaya başladım. Bi arkadaşım var yazın hiç arayıp sormadı mesajlara cevap vermedi lunaparkta çalışıyodum 2 günde bir jeton istemeye gelirdi tek. Sonra okul başladı ben buna biraz sitem ettim yani edeyim dedim ağzına tıkadı lafı "kimsenin mesajına bakmadım yanımda kız vardı" falandı filandı. Hadi bunu geçtim ama biz bunla çok iyi anlaşıyoduk içmeler dertleşmeler falan baya iyiydik yani. Sonra baktım ben kimseyi aramayınca kimse beni aramıyo bende kestim aramayı. Sonra geçenlerde bidaha bağırdım bunlara aramıyonuz sormuyonuz diye yine ağzıma tıkıldı laf ben gene sustum. Sonra bu akşam her zaman takıldığımız mekana gittim gene bunlar hepsi kalktı biyere gittiler bende 1 saat falan oturdum sonra sinirlendim geçenlerde bana mesaj atmış bana 200 lira lazım acil diye cevap vermedim. Sonra bu akşam buna mesaj attım içimde ne varsa saydım sonra bu beni aradı bana bağırıyo çağırıyo falan neymiş ben onu aramıyomuşum oda beni aramıyomuş ben demiştim buna işiniz düşünce arıyosunuz diye buda bu lafa takılmış neymiş ben dışarı çıkmıyomuşum arayıp sormuyomuşum. Sonrada hadi kendine iyi bak diye resti çekti.
    Kısacası bu daha çok şey var ama şarjım bitiyo bu tür insanlara nasıl davranmam gerek açıkçası başka takılacak arkadaşlarımda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kız mısınız ne fark eder bende kardeşim dediğim insanları aramıyorum bazen cevap vermiyorum gelen cevap "S.....lesene lan .....enk" yada hiç bi şey normal konuşmaya devam ediyoruz
  • kardeşim boşver böyle arkadaşları hemen sileceksin elbet yerine yenileri gelir inan bana benimde 15 senelik arkadaşım bana yamuk yaptı yani tek kural güvenmek yok yola devam yalnızlığı göze almanı tavsiye ederim fakat yalnız kalamam diyorsan da malesef böyle şeylere göz yummak zorundasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExCeLLeNTSeAMeN

kardeşim boşver böyle arkadaşları hemen sileceksin elbet yerine yenileri gelir inan bana benimde 15 senelik arkadaşım bana yamuk yaptı yani tek kural güvenmek yok yola devam yalnızlığı göze almanı tavsiye ederim fakat yalnız kalamam diyorsan da malesef böyle şeylere göz yummak zorundasın...

Aramız iyiydi bazen sabaha kadar içtik dertleştik çocuk zenginde ama babası biraz parayı kesti bide trafik cezası falan vardı o zamandan beri garip zaten niye değişti birden anlamadım

• bende cektim resti.kimse benden onemli degil.

2015te 300gün gectiyse ciddi anlamda 250gunu mu beraber gecirdigim arkadasima resti cektim.

takmayin fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MajoRkiNq M kullanıcısına yanıt
    kardeşim her insan zamanı gelince değişir fakat bir anda değiştiyse belkide bunun bir sebebi vardır istersen ilk önce bir sormayı dene belkide gerçekten dertleri vardır bilemessin...
  • En iyi arkadaş kavramına pek inanmıyorum. Arkadan neler edip, konuşuyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde dertlerim vardı ailevi olsun psikolojik olsun en yakın samimi kan can kardeşim vefat etti bide üstüne bunlar gelince patladım sonra ben yanlışları ortaya dökünce haksız ben oldum

• Bi an sona doğru zebani çıkıcak diye korktum ama çıkmadı

Efendim bu tür durumlarda karşı taraf hiçbir durumda takılmamalıdır. Bunun halk arasında daha güzel bir söylemi vardır ki daha bir zevk vericidir. O seni takmıyosa sende onu takma bitsin bu iş.

• Takmıyorum ama insanın içinde değişik bir duygu oluşuyor galiba bu yalnızlık duygusu

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

Takmıyorum ama insanın içinde değişik bir duygu oluşuyor galiba bu yalnızlık duygusu

Zamanla geciyor inan bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

quote:

Takmıyorum ama insanın içinde değişik bir duygu oluşuyor galiba bu yalnızlık duygusu

Şuan yapmam gereken nedir sakin kafayla son kez konuşmak mı yoksa muhatabı kesmek mi

• 200 lira ve jeton beleş mi
  • Boşver kardeş yalnızlık ömür boyu...

• quote:

quote:

quote:

Şuan yapmam gereken nedir sakin kafayla son kez konuşmak mı yoksa muhatabı kesmek mi

yok kesinlikle konuşma. Muhatap dahi olma.Yeni insanlarla tanış
  • quote:

Orijinalden alıntı: black1211

200 lira ve jeton beleş mi

Jeton normalde paralı 4 tl ama her gün en az 12 tane veriyodum bedavaya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Diyosunda oturduğum bölgede kardeş diyecek adam yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diyosunda oturduğum bölgede kardeş diyecek adam yok

benzerini bende yaşadım tek tabanca takılacaksın bi süre dünya büyük elbet biri çıkıyor karşına

• Millete çok bel bağlamıcan hele kullanmaya çalışıyolarsa direk yolu ver sen en samimi şekilde yaklaşırsın onlar saf yerine korlar insanoğlu bu çiğ süt emmiş sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: faheka

Millete çok bel bağlamıcan hele kullanmaya çalışıyolarsa direk yolu ver sen en samimi şekilde yaklaşırsın onlar saf yerine korlar insanoğlu bu çiğ süt emmiş sonuçta.

Bakalım biraz sanaldan arkadaşlarla takılayım sonuç ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.