Bildirim
en iyi çift sim kartlı telefon???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
samsungun d980 -
ben piranha onix derim çift sim kart ve çift işlemcili yani iki hatın aynı anda aktif olabiliyor birinci hat ile görüşme yaparken ikinci hat aktif oluyor en önemli özelliği bence bu diğer özellikleri radyo, mp3, kamera, bluetooth , arttırılabilir hafıza, otomatik açılıp kapanma ve boyut olarakta çok ideal telefonun işlemcisi hızlı ben kullanıyorum şuan çok memnunum tavsiye edrim
http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_20389_PIRANHA_ONIX_CiFT_SiMKARTLI_CEP_TELEFONU.html fiyatıda 99tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraclees -- 13 Kasım 2009; 13:08:18 >
-
SAMSUNG YADA G.MOBİLE SAKIN DİĞER CİN MLLARINA BULAŞMA BAŞINI AĞRITMA -
samsung'a ama fiyat çok yaw nette en ucuzu 370 tl civarı -
bencede piranha onix şuan hiperucuz.com da 5 taksit 99tl. bu telefonu kardeşim kullanıyor ayrıca 3-4 kişiyi tanıyorum en ufak sorun olmadığını söylüyorlar. bende birtane sipariş ettim. -
dokunmatik düşünürsen LG KS660 modelini düşünebilirsin, ama dokunmatikler biraz cebe de dokunuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X