Şimdi Ara

en iyi çift sim kartlı telefon???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da görüldüğü üzere en iyi çift sim kartlı telefon hangisidir yorumlarınızı beklyorum??
    mp3, radyo, kamera, arttırılabilir hafıza, mesaj yazmak iin kullanışlı tuş takımı, incelik. aradığım özellikler. vee 250tl yi geçmese süper olur....

yorumlar için teşekkürler şimdiden...

• samsungun d980
  • ben piranha onix derim çift sim kart ve çift işlemcili yani iki hatın aynı anda aktif olabiliyor birinci hat ile görüşme yaparken ikinci hat aktif oluyor en önemli özelliği bence bu diğer özellikleri radyo, mp3, kamera, bluetooth , arttırılabilir hafıza, otomatik açılıp kapanma ve boyut olarakta çok ideal telefonun işlemcisi hızlı ben kullanıyorum şuan çok memnunum tavsiye edrim
    http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_20389_PIRANHA_ONIX_CiFT_SiMKARTLI_CEP_TELEFONU.html fiyatıda 99tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraclees -- 13 Kasım 2009; 13:08:18 >

• SAMSUNG YADA G.MOBİLE SAKIN DİĞER CİN MLLARINA BULAŞMA BAŞINI AĞRITMA
  • samsung'a ama fiyat çok yaw nette en ucuzu 370 tl civarı
  • bencede piranha onix şuan hiperucuz.com da 5 taksit 99tl. bu telefonu kardeşim kullanıyor ayrıca 3-4 kişiyi tanıyorum en ufak sorun olmadığını söylüyorlar. bende birtane sipariş ettim.
  • dokunmatik düşünürsen LG KS660 modelini düşünebilirsin, ama dokunmatikler biraz cebe de dokunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.