Şimdi Ara

En iyi defans dörtlüsüne sahibim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaşımızın Hırvat kalecisi Vedran Runje, F.Bahçe’yi evinde mağlup ederek, turu geçeceklerini iddia etti. Tecrübeli eldiven, “F.Bahçe forvetlerine kalem kapalı. Çünkü formumun zirvesindeyim ve Avrupa’nın en iyi defans dörtlüsüne sahibim. Gökhan, İbrahim Toraman ve Baki’nin başarısı bana güven veriyor. Murat’ı izlerken gurur duydum. Şimdi kaleyi rakip oyunculara kapatma sırası bende” dedi.

Derbi maçlarına daha iyi hazırlandıklarını da söyleyen Runje, “Hem Türkiye Kupası hem de Süper Lig’de şampiyon olarak bizi sezon başından beri eleştirenlere gereken cevabı vereceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Türkiye

• İnşallah hadi bakalım, akşam hep birlikte göreceğiz defans dörtlüsünü
  • GELİYORUZ!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

GELİYORUZ!!!

+1

hemde gümbür gümbür
  • Demekki Beşiktaşı sağ kanattan vuracağız.Orada kim oynuyorsa o pke formunun zirvesinde değil anlaşılan
  • en iyi defans 4lüsü he, Baki he
    ben olsam ben de arkadasımı kötulmem herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

en iyi defans 4lüsü he, Baki he
    ben olsam ben de arkadasımı kötulmem herhalde

oda onu yapmıs zaten kalkıpta en iyi fener de mi diyecek ama doğru da söylemiş hani baki falan var ama yine en iyi defans bizde

• İ.Üzülmez in iyileşsi iyi oldu.Baki yi haşat ediyorlar solda
  • dikkat edin türkiyenin değil avrupanın en iyisiymiş bu saydıkları.... koptum... senelerdir uefa kupasında 5 kişilik grupta ilk 3e giremiyorlar, ama avrupanın en iyileriymiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

dikkat edin türkiyenin değil avrupanın en iyisiymiş bu saydıkları.... koptum... senelerdir uefa kupasında 5 kişilik grupta ilk 3e giremiyorlar, ama avrupanın en iyileriymiş...

AZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: karali85

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

dikkat edin türkiyenin değil avrupanın en iyisiymiş bu saydıkları.... koptum... senelerdir uefa kupasında 5 kişilik grupta ilk 3e giremiyorlar, ama avrupanın en iyileriymiş...

AZ

• AZ ne be? ben galatasaraylıyım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.