Şimdi Ara

en iyi dizel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
13.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • shell in dizelini kullanmaya gayret ediyoruz
  • shell v-power ile daha fazla kilometre yapıyorum deneyin görün
  • her şekilde iddaasına bile girerimki en iyi eurodiesel TOTAL EXCELLİUM DİESELDİR

fazla km yapma ve arabanın performansı açısından en iyisi bu.en kötüsüde bp dir....

yani
    1- total
    2-po
    3-opet
    4-shell
    5-bp
    v.s v.s....

quote:

Orjinalden alıntı: kard

arkadaşlar 1.6 hdi otomabil aldım. hangi dizeli kullanacagım konusunda kararsızım. kullanan arkadaşlar sizce eniyi dizel hangisi tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 2 Ekim 2007; 0:27:15 >
  • @egzantirikadanalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 2 Ekim 2007; 0:30:48 >
  • play_boy dizel dediler sendemi dizel kullanıyorsun araba kabul ediyormu bari

quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

@egzantirikadanalı
  • shell daha iyidir onu destekledim sadece
  • shell benzinde 1 numara...ona lafımız yok ama eurodieselde 4 numaraya kadar düşüyor sıralamasını 6 senedir eurodiesel kullanan birisi olarak yukarda yaptım....

quote:

shell daha iyidir onu destekledim sadece
  • Araban hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bence dizelde en iyi Volkswagen tabi mercedes, bmw ve volvoyu ayrı düşünmek gerekir.Mazotta en iyi bence OPET.Ama araban baya güzel inş aynısından bi gün benimde olur
  • @mustafa07 kimin arabası güzel
  • konuyu açan arkadaşın 1,6 hdi aracı tahminim 307 dir ama yazmamış bile...
    bide mustafa dizelde vw iyidir diyorsun.kullandınmı?
    valla ben kullandım ve iyi demek içimden gelmiyor...vicdanım el vermiyor bunu söylemek...sorun sorun sorun...tdi=sorun anlamına gelmeye başladı...

quote:

@mustafa07 kimin arabası güzel
  • eee play_boy 1 ayınmı kaldı?
    sağa salim git gel sensizde olmayacak ama bekleriz seni...ama olurda yazıcı falan olursan bişey farketmez o zaman
  • şöförlük isityorum ben askeri arabalar toros yabancılık çekmem hiç
    15 ay boyunca uzak kalcam sizlerden kasım 20 gibi yolcuyuz eğer ikinci dönem çıkarsa ocak ta yolcuyuz [(şimdilik (87/4))]
  • kütüğün nerdeydi senin...
    şöförlükte zor ama araba sana zimmetli...gerçi dışarda olursun daha zevkli olur ama bide doğuya düşersen zevki batsın dersin...kütüğü onun için sordum..

quote:

şöförlük isityorum ben askeri arabalar toros yabancılık çekmem hiç
    15 ay boyunca uzak kalcam sizlerden kasım 20 gibi yolcuyuz eğer ikinci dönem çıkarsa ocak ta yolcuyuz [(şimdilik (87/4))]
  • çankırı/çerkeş
  • moralini bozmayımda usta birliğin kesin doğu erzincan veya van bölgesi...acemiliğinde bilecik olabilir

quote:

çankırı/çerkeş
  • abim acemiliği manisa'da yaptı
    usta birliğini de ş.urfa
    şuan ülke dışında:D
  • topicin konusunu dağııtık biraz sonra diğer arkadaşlardan tepki alabiliriz....
    ama son sözüm bu iş abiye kardeşe bakmaz..ben acemiliğimi bilecikte yaptım usta birliği ise hakkari şemdinliydi..küçük kardeşim ise ilk önce manisanın kırkağaçamı ne gitti sonrada doğubeyazıta...
    gerçi hemen hemen aynı oluyor ama iç anadoluları doğuya direkt gönderiyorlar...kütük doğu olsa ankara mamakta bile yaparsın
  • son yorum olsun
    şansımıza nere çıkarsa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

eee play_boy 1 ayınmı kaldı?
    sağa salim git gel sensizde olmayacak ama bekleriz seni...ama olurda yazıcı falan olursan bişey farketmez o zaman

ohoo hooo askerlık biteli 1 sene oldu yazıcıydım
    google de bişi aratıyordum kendimi burada buldum
  • 1- Opet
    2- Total
    3- BP
    4- Shell
    5- Petrol Ofisi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.