ne çok izmitli varmış :) bende mazotu opetten alıyorum fakat bonus cardda biriken bonusları kullanmak için mecburen shell'e gidicem. şu kandıra sapağının ordaki Erenkaya'nın istasyonu ne kadar guvenilir izmitli arkadaşlar bi cevap verebilir mi?
opet tabiki .kardeşler 0 palio dizel aldım alırken yakıtgüvence sistemi die bişeyden bahsettiler kredi kartı gibi bi kart var aldıpğı yakıtı km ni işletiosun yakıttan kaynaklanan bi arıza tespit edilirse her türlü masrafı opet karşılıo yani adamlar yakıtına güvenio. aynı paraya garan6tili yakıt alıyom bu bütün araçlara uygulanıo bildiğim kadarıyla
megan dizel arabamda hangi yakıtı kullanmalıyım
quote:
Orjinalden alıntı: sebahattin07
megan dizel arabamda hangi yakıtı kullanmalıyım
dci motorlar için euro dizel diyorlar hangi firmanınki en iyisi
Selam izmitliler buradayken sorayım.Benim araç imzamdaki TDI ve araç yeni.. bende PO dan aldım ama servis Shell dısında hepsi olur dedi..İzmit te güvenilir ve iyi neresi var arkadaşlar..
opet ten 1.4 fiesta TDCI 'ıma fullettim, 8 çigiden 5 i gitti 3 çizgi kaldı 500.0 km de, şehir içi fena değil değilmi ?
ayni motora sahi,p olan ford focus 2 TDCİ im var (seninki 90 likmi 110 lukmu onu bilmiyorum ama farketmez) hep opetten aldik (malum bide fordun garanti muhabbeti var) hiç bir sorun yaşamadik ne bir tekleme ne bir rahatsizlik oldu araçta tavsiyem opet ultra eurodiesel dir...
İlk 10 bin km de sadece opet kullandım, her zaman tek bayiden aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Son 4500 km dir BP ULTİMATE Diesel...
Kullanmayan bilemez. Opetden daha sessiz, daha performanslı, daha az yakıyor....
Bana inanmayın, kullanın görün...
petrol ofisinin yeni euro dizel'ini denemenizi tavsiye ederim bende baştan yüzümü ekşittim petrol ofisi ne alaka diye ama hem performansta farketti hemde yaptığım km daha da arttı bir depo'da..
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
İlk 10 bin km de sadece opet kullandım, her zaman tek bayiden aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Son 4500 km dir BP ULTİMATE Diesel...
Kullanmayan bilemez. Opetden daha sessiz, daha performanslı, daha az yakıyor....
Bana inanmayın, kullanın görün...
Bp ultimate diesel kullanmıştık .Aracın performansı çok düştü. Sanırım istasyondan kaynaklanıo bu. Szi memnun kalmışsınız..
Arkadaşlar yakında petrol ofisi nano teknolojiyle geliştirdiği dizel yakıtı piyasaya çıkaracak %5-10 yakıt tasarrufundan bahsediyorlarlar
Total,BP,Shell,Opet,PO bence hepsinin dizelleri fena değil önemli olan güvenilir istasyon bulmak. ben Total,BP ve PO'dan aldım bayilerine güvendiğim için Benim aldığım PO ve BP aynı kişiye ait Total'da aracı aldığım bayinin
Kendime göre bir dizel araba bulayımda yakıtı düşünmek bile istemiyorum..depo fullemekten bıktım valla
Araban hayırlı olsun ilk önce . Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin. Bence eniyi dizel total. Kesinlikle totalden şaşma.
Shell'in Vpower Diesel'ini kullanan yok mu benden başka?
quote:
Orjinalden alıntı: no_fate
ben clio symbol 1500 dci aldım 2006 model giresuna gidecem ama şehir içinde araç çok az yakıyo bana aracı aldığım plazadan total veya oprti tavsiye ettiler.uzun yolu bi yapayım bişiiler söylerim ama şehir içinde 4,9 yakıyo ii yani hemde süperr az yakıyo.bu arada acında hayırlı olsun
şehir içi 4.9 yakamaz hiç bir araba ya aynlışın var yada şehiriçi kavramın farklı şehir içi demek ortalama 40-50km/h hız ile sık dur-kalk yaparak yol almaktır bu şartlardada 4.9 yakamaz..
bp hariç hepsi iyidir. Bazen zor durumda kalıp bpden almak zorunda kalıyorum aracımın çekişi düşüyor. Genelde po ve opetten alıyorum. Bir de küçük bir hatırlatma alırken 22, 34, 51 ytl gibi rakamlarda alıyorum, çünkü bazı pompacılar 20,30,40 gibi düz rakamlara ayarlama yapıyormuş. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ben yine de önlemimi alayım değil mi
arkadaşlar izmit te özellikle yuvam , kaptan merkez civarında kaliteli eurodizel alabileceğimiz yerler neresi.. izmitliler cevabınızı bekliyorum..
aracın hayırlı olsun güle güle kullan bu arada aracın 90 lık mı 110 luk mu performansı ve son hızı ne dir yazarsan sevinirim ha unutmadan atalarımız ne demiş AKLI KELDEN BENZİNİ (MAZOTU ) SHELL DEN ALACAN
Alıcan mazotu OPETTEN fullicen BMW 5.20 Dizeli tabi 2007 model olucak. En iyi dizel OPET En iyi dizel araba BMW 5.20D dir bana göre. Ama ben Multijet kullanıyorum....