Şimdi Ara

en iyi dizel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
13.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENCE MEGANE 2 NİN 1.5 dcı ÇOK İYİ...AMA 80 BEYGİR OLANLAR.ÇÜNKÜ 100 Ü GEÇMEZSENİZ, SSSSABİT HIZLA GİDERSENİZ, YAKLAŞIK 1300 KM YOÖYAPABİLİYOSUNUZ BİR DEPO BENZİNLE..PERFORMANSIDA FENA SAYILMAZ, AMA KİA CERATOLARA YETİŞEMİYORUUUUUMMMMM
  • Selamlar.

Konunun baya eski olduğunu biliyorum ama Fransa'daki Ermeni tasarısından sonra Total kullanmıyoruz.

Totali dışarda tutarsak en kaliteli dizel hangisi?
  • HAYIRLI OLSUN KARDEŞ
  • Hayirli olsun OPET kullaniyorum memnunum...
  • Ermeni-Fransa Ilisliklilerinden Dolayi Eskiden her depoyu Fullerdim ama..
    Benim burnum Dibinde Olmasina ragmen her gun Onunden geciyor olmama ragmen Total Doco dan almiyorum. Shell V-power kullaniyorum Havaalnindan Mutluyum yani. Total den daha az yakiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Kasım 2006; 14:45:39 >
  • OPET ULTRA EURODİESEL VEYA TOTAL EXCELLİUM SAYGILAR
    2.0 CRDİ 16V
  • Hayırlı olsun aracın güle güle kullan kazasız belasız......
    Bende 10 senedir istisnalar hariç aynı istasyondan alıyorum onun için orayı tavsiye edecegim. Eger uzak demessen vede sana biraz yakınsa yenimahalledeki Bp den al derim (Ragıp tüzün cad. üzerindeki) Performans konusunda diger istasyonları hiç denemedim güvendigim ve yıllardır hiç bir problem yaşatmayan istasyonun performansıda o kadar önemli deyil benim için güvenilir olsun yeter
  • OPEL EK-CAN'ın yanındaki OPET'i 2 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım.
    titiz işletme, müşteri çok.. risk alacağını sanmıyorum.
  • hayırlı olsun Allah kısmet ederse bende alacam inş. imzamdaki aracı
    total veya opet eurodieselden başka kullanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kard

arkadaşlar 1.6 hdi otomabil aldım. hangi dizeli kullanacagım konusunda kararsızım. kullanan arkadaşlar sizce eniyi dizel hangisi tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. saygılar...

öncelikle hayırlı olsun.
    opetin eurodizel i iyidir. ben sürekli opetten alıyorum.
    ayrıca koç kendi distribütörlüğündeki araçlara benzini sürekli opetten aldıkları halde çıkan arızaları garanti kapsamına alıyor bildiğim kadarıyla. bu bile kullanmak için iyi bir neden bence.
    ..
  • bu opetin yakıt güvence olayı birçok firmayla var adamlar mazotuna güveniyolar ama bpyide yabana atmamak lzm bp ulmitame dizel denemekte fayda var çünkü bpnin ultimate benzininin normal benziniyle karşılaştıran bi v8 motor vardı içeri kamera sokarak canlı gösteriyodu ultimate kullanılan kısımda hiçbi tortu kir yokdu parlıyodu resmen
  • bu opetin yakıt güvence olayı birçok firmayla var adamlar mazotuna güveniyolar ama bpyide yabana atmamak lzm bp ulmitame dizel denemekte fayda var çünkü bpnin ultimate benzininin normal benziniyle karşılaştıran bi v8 motor vardı içeri kamera sokarak canlı gösteriyodu ultimate kullanılan kısımda hiçbi tortu kir yokdu parlıyodu resmen
  • SKODA FABİA 1.4 TDI CLASSİC 2006 Model araç aldım (2 Gün Önce) Araba sıfır ama elde kalanlardan. satamamışlar. sıfır km. çok hesaplı aldım.
    Araba + Kormetal Çelik Jant + 195 55 15 Nexen Marka Perfprmans Lastiği + Hız Sabitleyici(Orjinal) + Ön Sis Farı(Orjinal) + Kapı Şeritleri(Orjinal) = 24 000 YTL

Araçın standart özellikleri Klima + Şöför Koltuğu yükseklik Ayarı + Yol Bilgisyaarı + Soğutuculu Torpido + Dokunmatik Bagaj Kapağı + Radyo Kaser Çalar + Merkezi Kilit + Uzaktan kumandalı Anahtar + Cam Sensörü + Ön Cam Otomatiği+Tek Airbag+Isıtmalı Elektronik Yan Aynalar

Daha önceki arabalarım LPG li Skoda Favorit 93 Model ve 2000 Model Skoda Felicia dı. Ortalama uzun yolda 10 ykr yakıyorlardı. Bu da öle yakacak gibi
    Tek kıllandığım nokta kataloglarında yakıt deposu 45 lt. yazıyor ama 57 lt. mazot aldı. Şu ana kadar 550 km yol yaptım(Şehir içi dışı karışık) Yol bilgisayarı 600 km daha gideceğini yazıyor.

Arabada motor kaputunda ve depo kağaında Shell işaretleri olmasına rağmen, bir akrabamızın petrolü olan BP den Euro Dizel yakıt ile depoyu doldurdum. 135 ytl doldu.(Adam çok dürüst, yanlış yapmaz. genelde Euro Dizel alanlar hep oradan alır ve tavsiye eder.) Ataklık ve hız çok güzel. 0-100 km hızlanması 10-11 sn arasında. Max hız 185 yaptım otobanda.

Daha önce dizel araç kullanmadığım için bilemem. ama eski araçlarda lpg alırken Aygaz(Opet) ve İpragaz(Türkpetrol) den alırdım hep. Ama şimdilik bir şikayetim olmadı.

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffozgur -- 10 Aralık 2006; 14:58:14 >

• ARKADAŞLAR EN IYI DİZEL KONUSUNDA BİR OYLAMA (POLL) YAPILSA DA SONUÇLARI NET GÖRSEK NASIL OLUR. YOK MU BU KONU İLE POLL YAPACAK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalsoy -- 10 Aralık 2006; 13:06:12 >
  • hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin darısı bana bende dizel alıcam opet dizel
  • Marka anlaşmalı var

Opet koç topluluğunun bu yüzden Fiat e Ford a opet öneriyorlar

Fransızlara da total öneriyorlar

Bana Kalırsa Fark olabileceğini düşünmüyorum ama opet ten başka yerden
    mazot alma riskine girmem.
  • shell v-power bir deneyin mutlaka farkı göreceksiniz
  • Bence opet dizel
  • nedir bu total doco hikayesi? ne farkı var diğer istasyonlardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 1 Ekim 2007; 23:51:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.