Şimdi Ara

en iyi dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
13.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.6 hdi otomabil aldım. hangi dizeli kullanacagım konusunda kararsızım. kullanan arkadaşlar sizce eniyi dizel hangisi tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. saygılar...

• Dostum öncelikle hayırlı olsun araban.Bende 307 1.6 HDI almayı düşünüyorum.Araba hakkında ilk izlenimlerin nasıl?sıfır mı 2. el mi aldın aracı?

Soruna gelince Opet'in dizeli iyi diyorlar.Diğer arkadaşlarda fikirlerini belirteceklerdir...
  • tesekkürler. arabayı 4 gündür kullanıyorum. performans kesinlikle mükemmel. konfor olarak benzinli bir otomabili aratmıyor. performansı da artısı. ilk hızlanmada hafif bir ağırlık var fakat 1700devire gelince inanılmaz. benim aldığım model 1.6 hdi look sıfır aldım 34000 e mal oldu. iki yönlü dijital kliması mükemmel. kilmayla davamlı oynama sıkıntın kalmıyor. daha çok erken belki ama 307 ile ilgili süspansiyon problemi ve tıkrtılar yok. malzeme kalitesi çok güzel kokpitin görünümü oldukça spor. gürültü olarakta 2000-2300 devir arası hafif bir uğultu dışında oldukça sessiz. şu anda şehir içi 5.9 lt /100 km yakıyor. inşallah sorunsuzluğu daha sonraki günlerdede devam eder. saygılar...
  • araban hayırlı olsun
    total veya opet eurodieselden başka mazot koyma arabana
  • teşekkürler. saygılar...
  • total kullanıyorum... hiç başkasını denemedim...
    tatilde bir bayiden aldım... 10 cm lik bir filtre var

ankarada total docodan alıyorum 20 kusur santimlik bir filtre var ucunda...

doco kendi istasyonu oldugu için... hem filtreler filan zamanında değişir iyidir diye düşünüyorum

hem de 1 litre fiyatına 1 litre veriyolardır diye...

ç.kaleden aldım... totalden mazot... sanki az gibi geldi... 4,5 litre yaktı araba ki daha az yakmasını belkiyodum.

eskişehire gidip gelmiştim üstelik rodaj bitmeden 4,3 yakmıştı.

yani 1 litre diye adam 900 ml hadi 950 olsun basıyorsa nerden bileceksiN?

bilemezsin ki... çok büyük vergi oldugu için yakıta birşeyler karıştırmasalar bile pompa ayarıyla çok oynuyolar!!! bilginize...

sitesinde yazıyo total in doco- kendi istasyonları bence ordan alın derim...
  • Araban hatırlı olsun kazasız belasız günde kullan bi de opet al bas git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    En Çok Yakan Otomobiller
    12 yıl önce açıldı
    En iyi fiyat performans araba
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın hayırlı ve uğurlu olsun...

Sevdiklerinle beraber kazasız belasız kullanırsın inşallah

Tavsiyem kesinlikle OPET EURODİESEL veya TOTAL EXCELLİUM DİESEL
  • kard dostum peki bir depo mazotla kaç kilometre yol yaptın?Şehir içi 5.9 çok iyi bir rakam 1.6 bir motor için.Şehir dışı denemeleri yapabildin mi peki?Maksimum sürat denemeleri falan nasıl?

Bizi 1.6 HDI konusunda biraz daha bilgilendirebilirsen seviniriz.
  • GÜLE GÜLE BİN BENCE OPET
  • bencede opet
  • ben clio symbol 1500 dci aldım 2006 model giresuna gidecem ama şehir içinde araç çok az yakıyo bana aracı aldığım plazadan total veya oprti tavsiye ettiler.uzun yolu bi yapayım bişiiler söylerim ama şehir içinde 4,9 yakıyo ii yani hemde süperr az yakıyo.bu arada acında hayırlı olsun
  • Totalı çok övüyor işyerimdeki arkadaşlar.
    İlk 3 total diyorlar.
    4.yü sormadım.
  • teşekkürler arkadaşlar. henüz uzun yola çıkamadım ama yakında gidecegim dönüşte tecrübelerimi paylaşırım. saygılar...
  • kazasız belasız git de gel gaza iyi asıl da motorun açılsın birazz
  • total yada shell
  • Orjinalden alıntı: ulask

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

doğru aslında bayide bitiyor olay

abi işte bu yüzden total diyoruz...

yani işini bayiye bıraktın mı boka sarman her zaman mümkün...
    total in sitesinden öğrenebileceğin
    kendisine ait total/doco denilen istanyonları var özellikle büyük şehirlerde... bu bakımdan aklın rahat hem temiz yakıt hem de 1 litre yerine 900 ml basılmadıgını biliyosun...

yoksa opetinki de mutlaka güzeldir yakıt olarak... ama bayi ne yapıyodur onu bilemiyosun

dolayısıyla hepsi opet-total vs... bir yana
    total doco lar bir yana....
  • çoğu kişi opet demiş. cem yılmaz faktörü ne derecede burada
  • kardeş benimde aynı sorun yüzünden başım dertte nerden mazot alacam bilemiorum, bundan 20 gün önce "0"yeni astra 1.3 dizel aldım.İlk mazotu ivedik opet ten ikinciyi konya yolu üzeri opetten 3.yü de beşevler totalden euro dizel olarak aldım.İlk 5 gün bişi yoktu hele o en son totalden aldıktan sora araba sabahları artık 3.marşta çalışmaya başladı.

Serwise gittim %90 yakıttan olur dedi.Depoyu boşaltacaklardı, boşalttırmadım yarım depodan fazla idi.şimdilik dizel yakıt katkısı koydular temizlesin motoru die. İbre yedee düşünce sağlam biyerden alıp tekrar deneyecem. Bende arıyorum bu yüzden Ankarada sağlam güvenilir mazot alabileceğim bi yer.

araba 307 olsa neyse. O arabada kesinlikle euro-4 (eurodizel)yakıt olacak die bişi yok.Benim astra da heryerine yazmışlar sadece EN-290 euro-4 yakıt kullanınız die.Bi farklı bişi koydularmı çukü tuttuk yani.

Bu arada peugeot nun totalle anlaşması war eğer ileride bi problem çıkarsa aldıın yakıtların faturasını götür eğer hepsi total se ona peugeot garanti verio. Bizim arkadaş öle yaptı bi bakıttı mazot filitresine 1 litre su çıktı 2005 pejo 307 oda hep totalden eurodizel die alıo serwistekiler öle demiş.

• Total Excellium diesel....iki fransız iyi anlaşırlar Evet temiz olduğunu güvendiğin yerden almaya çalış en önemlisi bu...ve sürekli euro dizel almaya çalış neresi olduğunu bilmediğin ucu bucağı belli olmayan yerlerden almamaya çalış...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.