Şimdi Ara

En iyi dizustu markasi Anketi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi dizustu markasi Anketi

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2016)
Giriş
  • sony ı yapan asus mu daha neler..nerden duyuyosunuz bunları...elbette en ıyısı sony
    quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

asus la sony sony ide yapan asus ama sony deki şıklıl nerdeeeee

yienede sefiomm ben asusumu

• quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

Tartışmasız MSI

En rezili MSI paran varsa en iyisi toshiba yoksa ortalama olarak hp.
  • Hp derim başkada bişey demem pavilion 9000 serisi gerisi yalan
  • HP
  • vaio elbette hp vaio nun yanından bıle gecemez...
  • lcd ekranlı modern laptopu üreten ilk firma toshiba.ford gibi yani.
  • sony=apple>toshıba>............ilk üc tartısmasız böyledır..herkes kullandıgı bilgisayarın en ıyı oldugunu soyluyor..bu tarafsız bi siralama..

hp dell asus fj bu sıralamadan sonra gelır..ilk üce gıremezler..
  • hocam bilmiyorum en iisi hangisi ama casper deil ben bi senede 2 kere cd rom değiştirdim
  • bu konuda haklısın ama lcd yıde gelıstırmek gerek..suan en ıyı lcd sony de..x_black..bunu tartısmaya gerek yok sanırım..
    quote:

Orjinalden alıntı: strafer

lcd ekranlı modern laptopu üreten ilk firma toshiba.ford gibi yani.
  • itiraf ediyorum casper'i ben işaretledim.. bilgisayarıma 1 oy bari gelsin
  • ama böyle olursa anket amacına ulasmazkıii..ama seni anlıyorum hiç yoktan iyidir 1 oy..sıfır görünmesin
  • gunu gene toshiba önde kapattı ewet
  • bunun nedenı toshıba kullanıcısı cok fazla...toshıbada cok kalıtelı ama vaio ve apple var önünde..ama fiyatlarından dolayı pek kullanıcısı yok..ama ankette en iyi marka tartısılıyor..fiyat/performansta toshıba olabilir ama marka klasmanında daha iyi markalar var..
  • toshiba kullanıyorum ama sony e bakıyorumda çok güzel 7.5 saat pil ömrü dendiğini duydum geçen gün televizyonda performansıda iyi sony nin ama toshibanın quismo serisi yakıyor yani
    sony>toshiba> dell güzel görünüyor hp yi bilmiyorum
  • Arkadaşına denk gelmiş bence bende senelerdir kullanıyorum bu 2. daha birkere sorun yaşamadım bir hatasınıda görmedim yazılımsal klasik xp sorunları dışında taş gibi hak ediyor birinciliği
    quote:

Orjinalden alıntı: BAP

toshiba iyi değil kesinlikle almayın bir sürü problemi var boyasının kavlaması özelliklerinin tam performans vermemesi falan gibi arkadaşımda var oradan biliyorum ben de kesinlikle apple macbook yada pro tavsiye ederim lütfen kullananlar oy versin çünkü dışarıdan bakılınca hepsinin özellikleri iyi gibi gözüküyo
  • Tabiki TOSHIBA çünkü yıllardan beri bu işi yapıyor...
  • Acer kullanıyorum.Çok mutluyumAlalı 1 ay oldu olmadı şu ana kadar bir problemini görmedim.Gerçi ben markaya göre almamıştım.Aradığım özellikler ve fiyat açısından hangisi en uygun ise onu almayı düşünüyordum araştırdım, eleye eleye Acer seçeneği düştü karşıma

+klavyenin üstünde kendisine ait kısa yolları kullanışlı
    +parlak lcd ekran
    +wireless ve bluetooth tek tuşla açıp kapama özelliği
    +10 dakikada format atma + windows'u kurma + driverlerin hepsini kendisi kurma özelliği
    +4 usb çıkışı
    +1.3mega pixel entegre kamera
    +müziklerde hem ses olarak gayet yüksek hemde kalite olarak çok iyi.Sallıyorum mesela sağdan davul sesi geliyorsa soldan gitar sesi geliyor(o ne ya).

gerçekten samimi söylüyorum şu ana kadar bir eski yönünü görmedim.İnşallahta hep böyle devam eder

• Toshiba..

Bu arada HP ile HP PAVİLİON u ayırmak gerekir diye düşünüyorum..
  • Vestel işaretleyen TOBB ETÜ'lü gençlerle tanışmak isterim :)
  • hacer wardı pili 1 ayda yalan oldu onu sattım toshiba aldım ama hacerin performansı daha iiydi ve de görüntüsü toshibayı sattım i mate k jam aldım şimdi mutluyum
    not: tabiki sony i işaretledim ama sonymi alsam yoksa üstüne 1 -2 bin ytl koyup arabamı alsam orda kararsızım...yani çok pahalı meret ama 1 numara!
    bidaha not:şimdi laptop almak istiyorum c-box veya msi alırım kimsede yoq ve çok fazla kişi hakkında bişi bilmio o yüzden die düşünüorum yeşillik olsun die yani hem kasaları çok şık ikisininde saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.