Şimdi Ara

En iyi dizustu markasi Anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi dizustu markasi Anketi

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2016)
Giriş
  • Dizustu kullanan ve almak isteyen arkadaslar icin bir platform olusturmamiz gerekliydi surekli ne alsak hangi marka alsak gibi sorulara bi nebze cevap verebilmek icin bu anket sisteminin yardimci olucagini dusunuyorum

Ankete katilarnlar lutfen kullandigi marka ve modeli kisaca belirtip 1 yada 2 kelime ile `-` ve `+` larindan bahsederse bi nebze bir seyler almayi dusunen arkadaslara yardimci oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 17 Ocak 2007; 18:27:48 >

• evet bende dizüstü almak istiyorum, arkadaşlar eleştirilerini yazarsa sevinirim
  • ben 2 yıldır fujitsu-siemens kullanıyorum. ama toshiba dedim sırf qosmio serisinden dolayı bi yerden para çıksada alsak
  • Vallaha kanka iyi yapmışın böle de sade oylamayla da olmaz. Ben söliim beğendiğim markaları monster kağıt üzerinde çok şey vaad edio bir masaüstü gibi nerdeyse fiyatıda kallavi tabiki, Toshiba güzeldir kullananlardan öle bir şikayet duymadım şimdiye kadar, bir kaç marka daha var onlarda sony, Asusu bilmiorum ama asusun argesine güveniyorum. Fj simensinde güsel modelleri var bir ark almış ekranda cam var görüntüyü canlı güzel bir hale getirmişler ama ayna gibi yansıo be kardeşim, Aaaaaa Apple maccıda unutmayalım yiğidi öldür hakkını ver fuarada görmüştüm abicim züper bence.

Hatalıysam lötfen 4631 e Eror yaz gönder

Orhan gencebaydan Hatasız kul olmaz melodisi cebine gelsin
  • fj siemens kullanıyorum.. çok mutluyuz..
  • Toshiba yılların vazgeçilmezi gibi olmuş artıkın...
  • evet suan toshiba onde ileride ne olacak gorecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi hazir kahve hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus alin asus bitane adam asus laptopu kucagina alinca orgazm oluyordu.
  • Tabii ki Apple Macbook
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

asus alin asus bitane adam asus laptopu kucagina alinca orgazm oluyordu.

farklı amaçlara alet etmiş lap top unu.
  • Arkada$lar alinti yaparak birbirimize cevap yazarsak,anket amacina ulasmiycak.

Sadece marka ve (+ . -) yonlerini yazalim lutfen..

---Dell 6000 1.86 ghz
    *ilk laptobumdu,bundan cok ozel:).Paylasimli ekran kartina ragmen son cikan oyunlarin cogunu problemsiz sekilde oynadim.
    *Gorundugu gibi kaba durmuyo,kasa gorunumu ve tasarimi oldukce $ik.
    *Desktop`taki kadar hizli performans
    *Tek tu$la format olayi

- yani yok,sadece oyun manyagi olanlar icin paylasimli ekran karti dezavantaj te$kil ediyor.Simdi 6400 paylasimsiz modelleri`de var zaten.

• dell 9400

tek eksisi sanirim turkiyede satilmamasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 17 Ocak 2007; 21:33:21 >
  • Toshiba
  • hiç anlamam monster dedim canavar gibi alettir
  • asus
  • hp

pavilion dv 6000 serisi çok şık dv6172ea kullanan biri olarak mutluyum.
  • Fujitsu-siemens olmadığına dair her türlü bahse girerim.Bence tartışmasız HP.
  • laptopum yok ama apple cok isterim
  • benim dizimin üstünde duran herşey değerlidir
  • Ekran kalitesi, tasarım kalitesi ve yeterli performansı ile sony.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.