Şimdi Ara

En iyi dizustu markasi Anketi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi dizustu markasi Anketi

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2016)
Giriş
  • fujitsu-siemens HEM UCUZ HEMDE ÇOK ÖZELLİĞİ BULUNAN Bİ LAPTOP BENDEN TAVSİYE LAPTOP ALMAK İSTİYENLER BU MARKAYI ARAŞTIRSIN
  • beyler ben daa almadım ama dell ve hp yi kıyaslamanızı isteyecem ben dell daha sağlam diye biliyodum dell forumuna girdim ortalık sorun kaynıyo yok rw yok bluetooth sorun olu sorun ben del almayı düşünüyodum ama şimdi tırstım yorum acele lazım
  • Bende hp demiyorum sunu iyi biliyorum hp turkiyeye istenilen onemi gostermiyor serviside dahil arkadasimdan biliyorum dv6000 var 2 kere cdrom degisti kasa soyuluyor falan toshiba bak derim en sorunsuzu diye dusunuyorum
  • abi imkanım olsa kesin toshiba alırım ama bana sağlam bi bilgisayar lazım çünkü önümdeki 4 yıl baya bi program kullanacam ve içlerinde grafik programları da olacak ama sağlam bi toshiba alacak kadar param da yok o durumda hangisini tavsiye edersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkan S.

yuh casper diyen war bea 2 tane

iyi olduğundan değil be maksat 0 görünmesin
  • hp ye guvenmiyorum dell daha cok guven veriyor ama kalite toshibada var ve istedigin ozelliklerde biraz daha arastir hemen alma belki uygun birsey bulursun
  • biraz konuda nsapmış olacak ama çok önemli şöle core 2 1.83 (amd de olur ama o toshibada varmı bilmiyom) 1gb ram 256 ekran kartı 100gb HD olan bi toshiba ne kadar olur var mı böle bi model ben bulamadım da
  • ASUS
  • valla tam bilemiycem varmi boyle bi toshiba ama inceledikten sonra soylerim

Gunu gene toshiba kapattii helal
  • Tabi ki de Toshiba
  • EN ÇOK HOŞUMA GİDEN MODEL PACKARD BELL ÜRÜNLERİDİR.gerçetekn şekil ve bir o kadarda ozellikleri süper oluyor..tabii fiyata da bu yansıyor...PACKARD BELL Almayı dşünüyorum bakalım..
  • Datroncu bi akadas vardi iyi olucagini baya oy topluyacagini soyluyordu arkdasim 3 oyda daha bi sifir eksik kaldi bekliyoruz oy toplasan iyi olucak
  • ben datron iyi olduğundan değil kullananı ( fiyat/performans) çok olduğundan , çok oy alacağını söyledm
  • Benim bildiğim Lenovo bir marka. Sen Lenovayı IBM in bir modeli mi sanıyorsun yoksa???

quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Anliyorum seni arkadasim ama marka tartisiyoruz model degil
    quote:

Orjinalden alıntı: etpalaz

Lenovo nerde arkadaşlar. IBM ThinkPad lerle Lenovo ları aynı kefeye mi koyacağız.

Lenovo 3000 serisi WSXGA (1680x1050) ekrana sahip makineler benim listemde 1 numara açıkcası.

• 1.si lenovayi kim uretiyor
    2.si lenovalarin uzerinde ne marka etiket var
    3.su ben lenovayi ibm`in bir modeli olarak goruyorum aksi ise yanlisimi duzelteyim
    quote:

Benim bildiğim Lenovo bir marka. Sen Lenovayı IBM in bir modeli mi sanıyorsun yoksa???

quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Anliyorum seni arkadasim ama marka tartisiyoruz model degil
    quote:

Lenovo nerde arkadaşlar. IBM ThinkPad lerle Lenovo ları aynı kefeye mi koyacağız.

Lenovo 3000 serisi WSXGA (1680x1050) ekrana sahip makineler benim listemde 1 numara açıkcası.

• Evet 4. gunun son saatlari toshibayi onde gormek sasirtmadi beni hadi bakalim yarin ne olacak
  • yaw arkadaşlar bu monster lerde manyak bişey .alette yok yok ayrıca diğer markalara göre daha ucuz.oyum ona gitti.
  • Sadece turkiyede oyle.Disarda monsteri, toshiba dell hp sony geciyor. ayrica toplama bir makina dir kendileri
  • Ewt bugun için oylarınızı bekliyoruz
  • Ewt arkadaşlar 5. gündeyiz toshiba önde gene akşam ne olacak bakalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.