Şimdi Ara

En iyi dizustu markasi Anketi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi dizustu markasi Anketi

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2016)
Giriş
  • babamda üzerinde ferrari yazan bi leptop var gayet iyi ama kalite bakımından ıbm in üzerine pc tanımam
  • Ben acer diyorum,neden mi ?
    Çünkü servis desteği yeterli,en azından çoğu ilde servisi var.
    Fiyat-performans olarak güzel rakamlar sunuyorlar.
    Recovery olayı gayet basit,
    Wireless sinyali birçok laptoptan belirgin şekilde daha iyi.

Aklıma gelenler bunlar,ufak tefek harddisk vs. gibi sorunlarım olduysada beni yarı yolda bırakmadı.

İkinci tercihim ise dell.Kullananlardan edindiğim bilgiye göre bu markadada fiyat-performans oranı gayet güzel...
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=101&productId=bd700918

Yukarıdaki linkten küçük bir alıntı :

quote:

# Lenovo Hakkında

# Lenovo, dünyanın üçüncü büyük, Asya Bölgesi’nin en büyük kişisel bilgisayar şirketidir.

# Lenovo Grubu’nun IBM Kişisel Bilgisayar Bölümü’nü satın alması ile oluşturulmuştur.

# Lenovo güvenilir, yüksek kalitede ve kullanılması kolay teknoloji ürünleri ve hizmetleri geliştirmekte üretmekte ve pazarlamaktadır.

# Bu konuda daha fazla bilgi edinmek için lütfenwww.lenovo.com sitesini ziyaret ediniz.

Lenovo ları IBM üretmiyor. Artık IBM in kişisel bilgisayar üreten bir bölümü yok. IBM artık server ve büyük sistemlere yönelmiş durumda.

Lenovo markası ile piyasada satılan notebookların üzerinde IBM etiketi yok.

Ama belki yeni IBM ThinkPad lerin biyerlerinde Lenovo etiketi vardır, bilmiyorum.

Ne de olsa artık ThinkPad leri Lenovo üretiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

1.si lenovayi kim uretiyor
    2.si lenovalarin uzerinde ne marka etiket var
    3.su ben lenovayi ibm`in bir modeli olarak goruyorum aksi ise yanlisimi duzelteyim
    quote:

Orjinalden alıntı: etpalaz

Benim bildiğim Lenovo bir marka. Sen Lenovayı IBM in bir modeli mi sanıyorsun yoksa???

quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Anliyorum seni arkadasim ama marka tartisiyoruz model degil
    quote:

Orjinalden alıntı: etpalaz

Lenovo nerde arkadaşlar. IBM ThinkPad lerle Lenovo ları aynı kefeye mi koyacağız.

Lenovo 3000 serisi WSXGA (1680x1050) ekrana sahip makineler benim listemde 1 numara açıkcası.

• acıkcası piyasada kanıtlanmıs marka toshiba ama malum fiyatlar.
    ben HP PAVİLİON RP956EA modelinide fiyat ve kalite bakımından tavsiye edrim gecenlerde aldık mükemmel performans.
  • Sana sadece su iki linki incelemeni tavisye ederim

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lenova&meta= lenova diye aratınca çıkanlar

http://www.pc.ibm.com/europe/thinkpad/?europe&cc=europe buda lenovanın sayfası ki ibm altında açılıyor resimleride var valla ben burdan gördüm ibm in yalancısıyım kusura bakma lenova=ibm diye biliyorum senin dediğinin aksini görmedim

• ASUS ASUS ASUS GERİYE KALANLAR AZ SUS NEDEN ASUS :

1-)SAĞLAM KASA ESNEK OLMAYAN VE ÇABUK ISINMAYAN KASA ÇOOOOK ÖNEMLİDİR LAPTOPTA

2-)İÇİNDEKİ BİR ÇOK PARÇA (ANAKART HARD DISC VS..) ASUS UN KENDİ ÜRETİMİ YANİİİİ TOSHİBA SONY PACKARD BELL GİBİ TOPLAMA DEĞİL AYRİYETTEN BU MARKALAR ASUS İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANIYOR,

3-)DAHA UCUZ FABRİKASI OLDUĞUNDAN FABRİKA ÇIKIŞ SATILIYOR AMA DİĞERLERİ ASUS MARKA PARÇALARA KENDİ FİYATINIDA EKLİYOR ÖRN:SONY

4-)BİR LAOPTOP İÇİN DAHA FAZLASI 2.00GHZ nVIDIA 7600 Intel cenrino DUO windows vista uyumu 1024 mb ram DUOT5600 15.4WXGA
  • lenovoyu çinliler üretiyo .ibm laptop işinden çekilince çinliler aldı.
    halis muhlis çin malı...

hemde en kötüsü made in PRC

tayvan üretimi mallar daha kaliteli.
  • FOREVER HP

FORZA PAVILION
  • Herkes kendi kullandığı markayı yazıyo övüp övüp duruyo
    Anketin gerceklik oranı ne öyle bee
  • ben hp kullanıyorum ama toshiba işaretledim :D
    hp den de memnunum ama. hiçbir arıza çıkarmadı 1 yıl olacak alalı.
  • Sadece amerikada satisi olan e fiyatlari 10.000$ gecen Vuudoo lar var
    Apple macbooklar var
    Dell'in XPS serisi var
    Toshibanin Qosmio serileri var
    var olmasina varlarda cok pahali olduklari icin
    Ama ben yinede ben laptoplarin atasi olan TOSHIBA diyorum
    kendi teknolojilerini kendileri uretiyorlar ve bir cok markaya parca satiyorlar.
    Al toshibayi kafan rahat etsin.Tasirken toshiba oldugu icin agirligini hissetmemezlikten gelirsin
    Dunyanin en cok satilan laptop un bir nedeni vardir tabi bir numara olmasi icin o da K-A-L-İ-T-E.
    Son olarak suan A100-912 modeli bence piyasada fiyatina gore en baba laptop.Renkler ve zevkler tartisilmaz yinede ve herkesin laptopa bakis acilari farkli...

• sonuna kadar katiliyorum toshiba=kalite bence gercekten isini biliyorlar bu son yilda urettikleri laptoplarin cogu HD ekrana sahip model ayirmadan

Kac tane marka buna onem gosteriyor
  • fiyat performans deseydi acer dicektim de o kadar abartamadım..en iyisi acer olamaz tabiki realist olmak lazım..sony dedim ama toshiba önde çıktı baya
  • Dell'in tasarımı çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

-)BİR LAOPTOP İÇİN DAHA FAZLASI 2.00GHZ nVIDIA 7600 Intel cenrino DUO windows vista uyumu 1024 mb ram DUOT5600 15.4WXGA

asus'un hangi modeli bu?
  • Anketi acmadan aklimda iki marka one cikmisti Toshiba mi Sony mi birinci olur diye ama sayfayi acinca benim icin supriz olmayan seyi gordum aslinda olmasi gerekeni gordum Toshiba birinci Sony de ikinciydi.
    Laptopundan gurur duyacaksan yanyana getirilip karsilastirildiginda birakin ozellikleri ismiyle bile rakiplerini geri de birakan bir kac markadan birisidir Toshiba.Saglamligi,Kalitesi,Boyle bir cihaza sahip olmanin vermis oldugu gurur,ve ozelliklerine teknolojilerine gore fahiş fiyati yok bence.
    O YSADECE NOTEBOOK DEGIL O AYNI ZAMANDA TOSHİBA
  • Cok güzel bir açıklama olmuş tebrikler
  • benim datronum var
    güzel bilgisayar iyi özellikleri daha ucuz fiyata veriyor ben şimdiye kadar problem yaşamadım
    kasası için pek iyi konuşmamışlardı ama bende bir problem olmadı
    bir de arkadaşın biri fanları bir süre sonra ses yapar demiş
    doğru demiş baya ses çıkarıyor ama güzel makine ya ben sevdim
    tabi ki en iyisi değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emecercelik -- 24 Ocak 2007; 19:51:46 >
  • Anket oy bekler

• listede Mac varken, Sony varken sırf sizdekinin üstünde etiketi olduğu için Vestel'e, Datron'a "En iyi dizustu markasi" demek nasıl bir psikolojidir
    Ha f/p gibi bir şeyin anketi olsa saygı duyarım, ama şu şekilde bir soruya da böyle oy kullanılmaz be kardeşimd
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.