Şimdi Ara

En iyi dizustu markasi Anketi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git

En iyi dizustu markasi Anketi

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2016)
Giriş
  • millet toshiba demişte millet kullandıgı için dmeiş heralde... malum meb kampanyasından dolayı...

yoksa toshiba bir ankette sonyden asustan önce olabilemes.....

hele 2004 yılının en çok satan laptopu acerden.....

ama kıyaslam da hata var...

fiyat konusunda mı kalite noktasındamı.... vs vs belli olsa daha kolay cvp verilir
  • Toshiba kral ister kabul et ister etme neden bu nefret anlamadim
  • Oylarınızı bekliyoruz
  • bütçene göre deişir ama toshiba bence en iyisi
  • Bence forum ilk gunden beri kararini verdi toshiba
  • Tartışması bile olmaz......3.5 yıldır Toshiba Qosmio kullanıyorum en ufak sorun bile çıkarmadı.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bugüne kadar Toshiba'dan başka laptop kullanmadım hiç.
    İlk laptop'umu almaya gittiğimde 14 yaşındaydım, sene 2000'di. Bilgisayar mağazasındaki adam aileme "Toshiba alın para sorun değilse, herkes Toshiba almak ister ama ekonomik olduğu için diğer modellere yönelirler" demişti. Bilinçaltıma mı işlemiş nedir..? Pek çok laptop'um oldu, hepsini Toshiba'dan aldım.

Son laptopumun bir tuşu yerinden zıpladı sadece, onun dışında hiçbirinde en ufak bir problem yaşamadım.

Not: Bir de Toshiba'lar gerçekten çok dayanıklı. Annemde de bir Toshiba var, genelde 4 yaşındaki kız kardeşim ondan oyun falan oynuyor. Üzerine defalarca bebek maması, süt vs döktü, kaç kez en az yarım metreden yere (taş zemin üstelik) düşürdü, LCD ekranına bam güm vurdu etti alette hiçbir sorun çıkmadı! Ara sıra düşünüyorum da gerçekten hayret ediyorum. Maşallahı varmış.

• vay toshiba açık ara önde
  • http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T76M575U1 biraz pahalı galiba daha pahalısı xps serisi bence
  • Toshiba ile Sony hakettiklerinden daha pahalı diye düşünüyorum...Ben şu an bir dizüstü alacak olsaydım kesinlikle HP Pavillion alırdım...
  • ewe hp ile pavilionu ayırmak gerekebilir
    ama ben hp kullanıyorum nx9420 daha boyle sorunsuz bir masaustu bile kullanmadım bisey cıkıyo hop rapor gonderşyorum resimli acıklamasına kadar gonderiyolar guncellestirmeler e.maille geliyo urunun kalitesi tartısılmaz zaten bence HP ama baska marka kulla namdaım o beni asar
  • Laptopum Hp pavilion dv8000 serisi ve çok memnunum.Bunda özelliklerinin benim için yeterli olmasıda çok önemli tabi.:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfesteem -- 20 Mart 2007; 22:03:30 >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    +1. Ancak şuda bir gerçek ki Toshibalar neredeyse ömürlük..
  • ulan diyorum millet nasıl asusa bu kadar az oy vermiş sonra tarihe baktım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuklu Aşure kullanıcısına yanıt
    Asus iyi mi o kadar?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.