Şimdi Ara

en iyi en güzel stereo ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • peki sorumu değiştiriyorum en iyi en güzel stereo ses sistemi kurmak istiyorum ama seçimim ne olabilir marantz i diye bilirdim ama arkadaşlar müzik seçiyor dedi jbl de sinema ağırlıklı dedi peki ben ambient electronic classic müzik dinlerim vokalsiz müzik tarzları açıkçası hangi modellere yönelmeliyim fiyat performan s benim için önemli tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromTheInaside -- 25 Mart 2007; 21:16:46 >

• fiyat konusunda sana fazla bir yardımları dokunmaz ama forumaudio yada bakabilirisin dinleme imkanında olabilir ama malesef bu marantz için geçerli jbl yoktu diğe hatırlıyorum ben.
    marantz hareketli müzikler için kullanılan bir amfi değil fazla.daha çok klasik,reaggea,jazz v.s müzikler için kullanılıyor.
  • Jbl Nordridge E 60-80-90-100 serisi daha ziyade sinema paket ağırlıklı kolonlar. Müzik de çok kaliteli olmadığını iddia ediyorum. Defalarca ve onlarca anfiyle bir sürü değişik ortamda dinledim. En azından ben beğenmedim.

Eğer sadece stereo müzik dinlemek için kolon alacaksan. Diğer markaların sadece stereo takım olarak üretilen kolon modellerine bak. Stereo müzik de benim tercihim bu yönde olurdu.

Özellikle türkiye piyasasında rahat bulunan Triangle, Jmlab Focal, B&W ve Quad bu konuda çok iyiler.

Saygılar...
  • sonuna kadar katılıoyorum bende..
    ama arkadaş sadece jbl seçeneğini bizim onümüze koyduğu için bende böle bir yorum yaptım.
    saygılarımla
  • Topic'in başlığını değiştirirsen bizim yazdığımız yazılar yanlış anlaşılabilir.

En iyi streo ses sistemi diye bir soru sorarsan bu topic çığırından çıkar.

Şöyle sorsan çok daha doğru olurdu.

Şu kadar param var. Bu paraya alabileceğim en iyi seçenekler ne olabilir. Gibi...

Saygılar...
  • JBL konusunda teknika arkadaşıma bende katılıyorum.

özellikle jbl e100 dinledim. ort ses diye bir şey yok gibi. tabi kendi görüşlerim.
  • arkadaşlar hadiyin yorumlarınızı bekliyorum...

en iyi f/p oranlı stereo amfi...
    en iyi f/p oranlı stereo hop...

temiz ikinci elde düşünebilirim 30 m^ alanda bilgisayar cdplayer tv de kullanabileceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi zil sesi olan mp3'ler
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.