Şimdi Ara

En iyi golf seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda golf 7 almaya karar verdim. Fakat bu seferde golf modeleri arasında hangisi alsam diye cebeleşiyorum. fikir ve görüşlerini bekliyorum.

- Eşimde kullanmak istediği için otomatik istiyor (çok dezavantajlı olursa manuel seçebilirim)
    - Yakıt tüketimi (1.2 tsi comfortline ile 1.6 tdi midline plus arasında ne kadar yakıt farkı olur aradaki farka değer mi ? (sene de 10000km yapıyorum))
    - Donanım (benim için donanım olarak önemli olan iki şey var park sensörleri ve cruze control buda midline plus ta park sensörü takılabiliyor ama cruze control takılma olayı sıkıntılı comfortline da bile bu durum aynı)

ikinci el düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-tamamen-orjinal-146076229/detay ( manuel midline plus fiyatı iyi alınabilecek en uygun golf seçeneği)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-odak-tan-volkswagen-golf-1.2-tsi-midline-105-hp-at-146025036/detay (otomatik midline plus bir parça boyalı)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-vii-sifir-kokusu-uzerinde-141336169/detay (manuel comfortline 1.2 tsi benim için tek albenisi piano black iç tasarım )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-golf-7-dizel-hatasiz-boyasiz-midline-plu-teknoloji-pak-146118801/detay (1.6 tdi midline plus dizel manuel + teknoloji paket)

siz olsanız hangisini seçerdiniz neden?

• 1.4 TSI Comfortline, bağımsız süspansiyonu yeter.

Verdiğiniz örnekler arasında çok km yapıyorsanız dizel Golf onun dışında 1.2 Comfortline Golf mantıklı. Otomatik düşünürseniz 1.2 Midlineplus'ta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

1.2 tsı comfort kullanıyorum. Sor söyleyeyim.

Araciniza suruş konfor paketi varmi bilmiyorum ama bu sonradan taktirilabilir mi şehiriçi ve dışı yakit tüketiminiz nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrRendersson kullanıcısına yanıt
    bu gece motorine 20 kuruş zam söylentileri var.. eğer bu gerçekleşirse dizel be benzin farkı 23 kuruşa inecek.. bu gidişle 2 yıl içerisinde benzin ve dizel fiyatları eşitlenecek gibi.. yıllık yaptığın km ve son gelişmeleri dikkate alarak tercihte bulunmanı öneririm..
  • O kadar az km yapıyorsanız benzinli almalısınız bence. 1.2 tsi midline ve konfor paketi işinizi görür. Otomatik sizin tercihinize kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık 1.2 TSI, gönül 1.4 TSI diyor. Yılda 20-25bin üzeri için ancak TDI. Fiyatlardaki konjonktür benzine geri dönüş olacak gibi gözüküyor.
  • 1.2 comfort +surus konfor Paketi uzun vadede de uzmez .

• Alabiliyorsanız dizelini alın, alamıyorsanız 1.2 tsi alın.
  • Dizel farkına o kadar para vermeyin. 1.2 TSI işinizi görür gibi görünüyor
  • Bence dizelini alın. az yakan benzinli yok. sonuçta beygirleri çıkarmak için motor su ile çalışmıyor bu araçlarda. 1.2 yanıltmasın sizi. benim de araç benzinli ama lpg taktım. millet hala benzin dizel arasında çok az fark kaldı diyor. benim düşüncem dizel 6 lira benzin de 5 lira olursa o zaman bir anlamı kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

1.2 comfort +surus konfor Paketi uzun vadede de uzmez .

Bende bu seçeneği tavsiye ederim.
  • MrRendersson kullanıcısına yanıt
    DSG konusunda dikkatli olun hele ki ikinci el olarak çok riskli olabilir.
  • Ben yine de dizel tercih ederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

1.2 comfort +surus konfor Paketi uzun vadede de uzmez .

+1. Dizele ekstra para verip midline almak yerine vergi avantaji ile en mantikli kombinasyon.

• 52500tl ye beyaz 5000km 1.2 tsi com.dgs kaza boya yok. Otomatik 4 5 bin fark ediyor dgs o farka değer mi bu fiyat bu araç icin nasıl
  • 52500tl ye beyaz 5000km 1.2 tsi com.dgs kaza boya yok. Otomatik 4 5 bin fark ediyor dgs o farka değer mi bu fiyat bu araç icin nasıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.