Şimdi Ara

En İyi Güneş Kremi Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açık tenliyim ve güneşte eğer koruyucu krem sürmezsem 1 saat sonra pancar gibi oluyorum. Şimdiye kadar hep garnier falan kullandım ama pek memnun kalmadım. Hepsiburada’da Sebamed Sun 50 SPF Güneş Kremi 75 Ml krem gördüm. Sebamed markasına hep güvenmişimdir. Fiyatı 58,91 Lira. Bugün bir de eczanede sorayım dedim 50’liğine 95 lira, 75’liğine 109 lira dedi. Hepsiburada’da fiyatın bu kadar düşük olması beni tedirgin etti. Ancak ürünün satıcısı da bizzat hepsiburada. Güvenilir derseniz sipariş vereceğim.

www.hepsiburada.com
    Sebamed Sun 50 SPF Güneş Kremi 75 Ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/sebamed-sun-50-spf-gunes-kremi-75-ml-p-SGSEBAMED0378475?magaza=Hepsiburada

Bir de Lancaster marka var. Sanırım daha kaliteli ve üstelik bronzluk da sağlıyor

Lancaster Sun Delicate Skin Face & Body Protection Güneş Kremi SPF50 125 ml

Kozmetik

Sizce hangisini almalıyım? Ya da bu ikisinden başka önerebileceğiniz marka/ürün var mı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Güneş Kremini Seçmek: Sizin İçin En İyisi

Güneşten korunmak, sağlıklı bir cilt ve genel sağlığınız için hayati önem taşır. Piyasada çok sayıda güneş kremi ürünü mevcut olduğundan, sizin için doğru ürünü seçmek bunaltıcı olabilir.

Solante Hangisini Almalıyım?

Solante, geniş bir güneş kremi yelpazesi sunan popüler bir markadır. Hangi seçeneğin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için cilt tipinizi, güneş hassasiyetinizi ve yaşam tarzınızı göz önünde bulundurmanız gerekir.

Göz Önünde Bulundurulması Gereken Faktörler

• SPF (Güneş Koruma Faktörü): SPF, güneşin UV ışınlarının cildinize ne kadar süreyle nüfuz etmesini engellediğini gösterir. Solante, SPF 15 ila SPF 50+ arasında değişen SPF seçenekleri sunar.
    • Geniş Spektrumlu Koruma: Bu, güneş kremnin hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruma sağladığı anlamına gelir. Her ikisi de cilt kanseri ve erken yaşlanmaya neden olabilir.
    • Cilt Tipi: Yağlı, kuru veya hassas bir cildiniz varsa, bunu göz önünde bulundurun. Solante, çeşitli cilt tipleri için tasarlanmış ürünler sunar.
    • Suya ve Tere Dayanıklılık: Havuzda veya sahilde vakit geçiriyorsanız, suya ve tere dayanıklı bir güneş kremi seçin. Solante'nin ürünleri 40 dakikaya kadar suya ve tere dayanıklıdır.
    • Finiş: Mat, parlak veya ışıltılı bir bitiş arasından seçim yapın. Solante, tercihlerinize uygun farklı bitişler sunar.

Solante Ürünleri

Solante'nin popüler ürünlerinden bazıları şunlardır:

• Solante Sensitive SPF 50+: Hassas ciltler için geniş spektrumlu koruma sağlar.
    • Solante Mattifying SPF 50+: Yağlı veya akneye meyilli ciltler için mat bir bitiş sunar.
    • Solante Anti-Aging SPF 50+: Güneşin neden olduğu erken yaşlanma belirtileriyle savaşmaya yardımcı olan antioksidanlar içerir.

İhtiyaçlarınıza Uygun Seçimi Yapmak

Doğru güneş kremini seçmek, cilt sağlığınızı korumak için çok önemlidir. Solante'nin geniş ürün yelpazesi arasından, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun ürünü seçebilirsiniz. Cilt tipiniz veya güneş hassasiyetiniz konusunda herhangi bir endişeniz varsa, bir dermatoloğa danışmanızı tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • La Roche-Posay veya hamilton internetten araştır veya eczaneye git bu iki markanın ürününden iste... Ve bu kremleri yoğurt gibi bolca sür.. gram gram sürme

• Ben de beyaz tenli olduğum için dışarıya çıkınca hemen etkileniyorum ama çözümümü buldum bioderma spf50 Harika tabi hafif ıslak makyaj gibi gözüküyor sürünce ama etkisi büyük

• EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    La-Roche’un cilt yıkama jelini kullanıyorum, memnunum. Güneş kremini de araştırayım

• www.hepsiburada.com
    La Roche-Posay Anthelıos Lait 250 Ml Spf 50 Faktör Güneş Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/la-roche-posay-anthelios-lait-250-ml-spf-50-faktor-gunes-kremi-p-HBV000004V24F?magaza=DermoSepeti

Yüz için
    www.hepsiburada.com
    La Roche Posay Anthelios XL Ultra Light SPF50+ PPD 38 50ml Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/la-roche-posay-anthelios-xl-ultra-light-spf50-ppd-38-50ml-p-SGLAROCHE4527?magaza=Lokmans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 16 Ağustos 2019; 11:28:1 >

• Bende La Roche öneririm. kız arkadaşım beyaz tenli o kullanıyor, sivilce, leke vs yapmıyor. Üstelik antalya güneşinde.

Ama renklisi var onun, ondan uzak dur. Yapısı ağır ve fondeten görevi görüyor gibi ve sivilce yapıyor.

• Solante en iyisi. Babe'yi de beğenmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkek dediğin krem sürmez ki

• Merhabalar. aşağıda listelediğim ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fakat uzman doktordan tavsiye almadan kullanmanızı önermeyiz. 

Herbaderm Suya Dayanıklı Güneş Kremi Spf 50 (Cildi Hassas Olanlar)

La Roche-Posay Anthelios XL Dry Touch Renkli Güneş Kremi Spf 50 (Yağlı Cildi Olanlar)

Avene Tinted Cream Spf 50 (Cildi Kuru Olanlar)

Ayrıntılı bilgi almak için sitemize bekleriz. cildime göre en iyi güneş kremi hangisi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmantavsiyesinet -- 26 Mart 2022; 1:58:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.