Şimdi Ara

En İyi İngilizce Hazırlık Hangi Okullarda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi, Koç, Bilkent, Sabancı benim aklıma ilk gelenler. Okuyanlar ve herhangi bir araştırması olanlar açıklamasıyla bilgi sahibi olduğu okulu paylaşabilir mi ?

• Bilkent kesinlikle. Ama Koç ve Sabancı'nin da çok aşağı kalır yanı yok.
  • ODTÜ ve İTÜ orta seviyedeymiş galiba. Ne iyi ne kötü
  • Okulun zorlaması bir yere kadar, birileri zorlamadan öğrenemiyorsanız belirli bir noktaya kadar iş görür. Ama İngilizcede iş kişide biter. Ne kadar uğraşıp, maruz kalırsanız o kadar iyi öğrenirsiniz. Bolca çalışmaya bakın. Çalışmadıktan sonra Boğaziçi de olsa Bilkent'te olsa öğrenmezsiniz. Önemli olan ne kadar istekli olduğunuz.
  • Bilgi üniversitesinde aldiğım ing egitiminden cok memnunum. Kaliteli, deneyimli hocaları, oturmus saglam egitim sistemi ile 0dan baslayan birisi olarak bana cok sey katti. Diger okullarla kiyaslama imkanim olmadigi icin bir sey diyemem ama bir okulun yurtdisi baglantilari ne ladar saglamsa ve okul genelinde ne kadar cok dersler ing olarak isleniyorsa hazirlik da o kadar iyidie diye basit bir mantik yurutebiliriz.
  • tobb da çok ciddi bir eğitim var ve hazırlığı tamamladığında toefl'dan 500 alacak seviyeye gelmeni istiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.