Şimdi Ara

En İyi İsletim Sistemi Nedir Yani Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.Windows 98/ Windows Me
    3.Windows NT 4.0 (Service Pack 5)
    4.Windows 2000
    5.Windows XP (Service Pack 2)
    6.Windows XP (Service Pack 3)
    7.Windows Server 2003 (Service Pack 1)
    8.Windows Server 2008 (Service Pack 1)
    9.Windows Vista
    10.Windows Vista (Service Pack 1)
    11..Windows Vista (Service Pack 2)
    12.Linux Ubuntu
    13.Windows 7
    Ve En Son Cıkan Format 14.Windows 8
    Sizce Hangisi En İyi işletim sistemi.
    Yanıtlarnızı Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIDarkCryII -- 12 Mayıs 2014; 3:49:43 >

• IIDarkCryII kullanıcısına yanıt
    En iyi işletim sistemi ihtiyaçlarını karşılayan ve güncelleme alabilen işletim sistemidir. En son sürüm işletim sistemi mutlaka iyi olacak gibi bir durum yoktur. Donanımlarını en iyi çalıştıran, ihtiyaçlarını en iyi karşılayan işletim sistemi en iyisidir.
  • Aynen donanimina uygun olan bir sistemden iyisi yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben win7 yi sadece 2 gün dayanabildim.sonra tekrar vistaya döndüm.daha hızlı bir sistem vista
  • 15. MacOSX ' dir...
  • Vista SP2 + 64 bit candır ama 8.1 update 1 kullanıyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip sorulara verilebilecek cevaplar sonsuzdur aslında. İşletim sistemi genellikle kişinin bilgisayar kullanım amacına göre farklılık gösteriyor.
    Örneğin ; açık kaynak teknolojiler ile uğraşan bir yazılım geliştirici için en iyi sistem Unix/Linux tabanlı sistemlerdir.
    Bir grafiker için en iyi sistem Macosx'dir.
    Bilgisayarını sadece oyun oynamak amacıyla kullanan birisi içinde en iyi sistem windows'dur çünkü pc için çıkan tüm oyunlar windows'u temel alarak üretilmektedir.

Fakat hangi sistemi kullanırsanız kullanın, önemli olan şey o sistemin sürekli güncelliğini koruyabilmesi, kullandığınız donanıma tam destek verebilmesi, problem yaşadığınızda size yardımcı olacak kaynaklar sunabilmesidir. Konuya bu açılardan da bakabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win7 home basic kullaniyordum laptopun kendi fabrika ayarlarini sildim win7 den xp professional denedim ekran karti multi oldugu icin kafayi yedirtti.ubuntu nezamandir merak ettigim bir sistemdi kurdum alisana kadar biraz zorluk cektim ama inanılmaz seri çalışıyor.oyun oynamayi degilde youtube facebook nette film izlemeyi sevenler kesinlikle denesin cok daha hızlı geldi kisisel görüşüm.

• Arake kullanıcısına yanıt
    Hortlatmak gibi olmasın ama bende win8.1 in yanında farklı bir işletim sistemi kullanmak istiyorum ve ubuntu'yu merak ediyordum, hangi sürümünü kullanıyorsun ve nereden edindin, kaynak vs verebilir misin?
  • Windows 95 yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Windows 95 yükle.

www.linuxmint.com/edition.php?id=172

Buyrun, memnun kalacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsaniye

quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Windows 95 yükle.

www.linuxmint.com/edition.php?id=172

Buyrun, memnun kalacaksınız.

Linux Mint'i 13 sürümünde kullanmıştım en son, dizüstümde Ubuntu 14.04 LTS yüklü şu anda. Linux candır hocam.

• Windows NT 6.3.9600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Mart 2015; 18:58:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

ben win7 yi sadece 2 gün dayanabildim.sonra tekrar vistaya döndüm.daha hızlı bir sistem vista

Vista hızlı olsa da içerik bakımından yetersiz

• Bence kişiye göre değişir bana göre mesela w7 daha iyi sistemime uyuyor bu arayüzleri simgeleri vs. kullanımı elime daha yatkın daha hoşuma gidiyor.Bu yüzden bunu tercih ediyorum.
    Veya ben bir yazılımcıyım ve yazılımla uğraşmayı seviyorum mesela ubuntu açık kaynak bir işletim sistemi bu yüzden bunu tercih edebilirim oda olmadı ben bir oyuncuyum
    ve oyun oynamayı seviyorum o zaman oyunların en çok desteklediği işletim sistemini seçerim.

Tabi bunlar bir varsayım.Bence en doğru seçim işletim sistemlerinin özelliklerini biraz araştırıp sisteminize ve kendinize en uygun olanını seçmenizi tavsiye ederim.
    Sadece biraz işletim sistemlerini sistemleri biraz araştırın ama windows kullanmayı tercih ederseniz ve donanım olarak sisteminiz eskiyse tabikide hız,performans bakımından xp yi öneririm çünkü windows'un üst seviyeleri yani win7,win8 vb. gibi sistemlerde tabanda,çekirdekte windows xp nin alt yapısına sahip biraz görünümden uzak ama tercih edilebilir bir işletim sistemidir.

Ama yok ben görünüşe önem veririm diyorsan.Her zaman güncel olanını tercih etmeni önerebilirim.

Sürç-i lisan ettiysek affola...

• Vista SP2 ve sonrası iyidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.