Şimdi Ara

En İyi İtem farm Yöntemi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnfernoda . En iyi item farm yöntemi hangisi*
    1. Goblin Farm
    2. Elit farm
    3. Boss farm.
    sizce en karlı hangisidir.

• 2 günde 100 tane Goblin kestim. Tamamen fos...
  • en iyisi elitler gibi duruyor hala, act1 in son görevi gayet sağlam, fakat kaliteli item düşme olasılığı cok az
  • peki en iyi drop almak için co-op mu solo oynamakmı iyi
  • bana soloda hiç birşey düşmüyor, normalde işime yarayan birşey düşmüyorda genede public oyunlarda item kalitesi ve miktarı biraz daha fazla gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

bana soloda hiç birşey düşmüyor, normalde işime yarayan birşey düşmüyorda genede public oyunlarda item kalitesi ve miktarı biraz daha fazla gibi

aslında haklısın
    bu güne kadar 4 lengend item çıktı
    1i setti
    set hariç diğer 3 ü co-op modda çıktı
  • En iyi farm,en hızlı şekilde en çok eliti kesmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.youtube.com/watch?v=6kwmJ_FepQs
    bundan daha mantıklısı yok
  • Elite kesmek.Goblin farm çok sıkıcı ve çıkan eşyalar gereksiz oluyor genelde.
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UAbwfwQm8mg

sanırım yapıcağım yöntem bu

@Dersah. arkadaşımızın önerdiği bi yöntem
    mantıklı geldi
    yanlız sağlam bi dh yada wizarda ihtiyacm var

İtem farm yapmak isteyen arkadaş varsa lütfen pm den battle tag göndersinler.
  • ACT 1 Son 2 Görevi yaparsın. Maksimum 1.5 Saat sürüyor. En az 20-30 tane rare item düşürme garantin var. Dün 2.3m'e item sattım mesela orayı 1 kere farmlayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: west667

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UAbwfwQm8mg

sanırım yapıcağım yöntem bu

@Dersah. arkadaşımızın önerdiği bi yöntem
    mantıklı geldi
    yanlız sağlam bi dh yada wizarda ihtiyacm var

İtem farm yapmak isteyen arkadaş varsa lütfen pm den battle tag göndersinler.

O yöntem nerflendi sanırım en son girdiğimde çatır çatır geçtiler karşıya.

• http://www.youtube.com/watch?v=y3gAFTV7YW8 ben bu yöntemi kullanıyorum yalnız görev olarak alaric değil de "the doom in wortham" görevini seçip ordan teleportla festering wooda giderseniz daha kısa olur giriş yeri. girince direk checkpoint oluyor zaten gayet hızlı kasılıyor. i
  • hiç biri blizzard 2 eliyle bir şeyi doğrultamadığı için kafanıza göre takılın şimdilik. lootlarla sorun var, çok nadir düzgün bir şey düşüyor.gerisi hep lvl 50. haftaya fix gelicekmiş bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hiç biri blizzard 2 eliyle bir şeyi doğrultamadığı için kafanıza göre takılın şimdilik. lootlarla sorun var, çok nadir düzgün bir şey düşüyor.gerisi hep lvl 50. haftaya fix gelicekmiş bakalım

Lootlarda sorun olduğu kesin miymiş?
  • ya yok ne sorunu açın bakın ah da rmah da 1k dps üstü binlerce weapon var bunlara nerden geliyor. act3-4 farmlamak lazım bu kadar basit. act1 in son görevini yapmakla felan olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hiç biri blizzard 2 eliyle bir şeyi doğrultamadığı için kafanıza göre takılın şimdilik. lootlarla sorun var, çok nadir düzgün bir şey düşüyor.gerisi hep lvl 50. haftaya fix gelicekmiş bakalım

Lootlarda sorun olduğu kesin miymiş?

Sadece act3 ve act4 için geçerli bir loot bugı var.
  • act3 ün lootu bozuk zaten, hiçbişey düşmüyor act 3 ten, blizz söyledi sorun olduğunu. şu an bütün motivasyon gitti bende act 3 yapmanın bi anlamı yok 1 yap daha iyi
  • aynen hafta sonu sadece act1 de farm yaptım birtane işe yarar item gelmedi.
    boşuna zaman kaybı
    act 3 4 te farm yapmak lazım item için.
    yapıcaksanız gold farm yapım act 1 de :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: west667

aynen hafta sonu sadece act1 de farm yaptım birtane işe yarar item gelmedi.
    boşuna zaman kaybı
    act 3 4 te farm yapmak lazım item için.
    yapıcaksanız gold farm yapım act 1 de :d

Act-3 Siegebreaker farmını baya yaptım 2-3 orta seviye satılacak item anca düşmüştür; üstüne birçok kere repair derken pek kar elde edemedim...
    Act-3 farmından pek bir şey düşmüyor bana; 5 stack üstüne elite kesimi sonunda giyilen dps gear'ı ile %250'ye yaklaşıyor MF ama düşenler neredeyse Butcher farmı ile aynı. Sorun ya bende ya da acayip şansızım.

Bu arada coop yapabiliyorum act-3 farmını, solo'da yere seriyorlar çok fazla, ama coop'ta çok sorun olmuyor DH olarak... Belki party'deki elemanların MF'ları çok etkiliyordur bana bir şey düşmemesini. Solo gitmek lazım belki, lakin gear lazım... =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Haziran 2012; 10:53:28 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.