Şimdi Ara

En İyi İtem farm Yöntemi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

droplarda sıkıntı var
    yeni patch te fix gelmicekmiş.
    yani yeni bir patch daha beklicez :)
    gold farm a devam :D
  • Bugün 3 plan, 3 legendry, 1 set ve 1 adet 63 lvl 1100 dps lik güzel item düşürdüm diger onlarca rareyi dahil etmiyorum bile. Üzerimde mf yok sadece azz buz gold find var. Bugün şans benden yanaymış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerrahpasaa

Bugün 3 plan, 3 legendry, 1 set ve 1 adet 63 lvl 1100 dps lik güzel item düşürdüm diger onlarca rareyi dahil etmiyorum bile. Üzerimde mf yok sadece azz buz gold find var. Bugün şans benden yanaymış sanırım

hangi act ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: cerrahpasaa

Bugün 3 plan, 3 legendry, 1 set ve 1 adet 63 lvl 1100 dps lik güzel item düşürdüm diger onlarca rareyi dahil etmiyorum bile. Üzerimde mf yok sadece azz buz gold find var. Bugün şans benden yanaymış sanırım

hangi act ?

act 1 butcher farm yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzde 200 mf ile act 1 elit farm yapıyorum elitlere tek vurarak, bu sayede bayağı hızlı kasabiliyorsun. Günlük 5 - 20 € arası, şansa bağlıda milyon gold luk eşyalar düşürüyor... Dün düşen droplardan hatırladıklarım 1300 dps 2h, 800 dps 1h socket, 900 dps bow dex ve vit statlı vs....
  • Her gün 200mf ile butcher farm yapıyorum. Bırakın çöp itemi, çöp bile kabul etmeyecek itemler düşüyor. Sizlere nasıl düşüyor anlamış değilim.
  • en az 60 defa buthcer farm yaptım, sadece 1 tane çöp set helm cıktı, 101 saatlik oyun hayatımda legendary hiç görmedim. sanırım bir defada 60 lvl ring çıktı işe yarar. 400k civarı etmişti.

%202 mf ile.
  • Bütün herkes iyi modlu rare ya da legendary ve set itemların düşmediğinden şikayetçiyken bana çok saçma geldi hele ki 1 günde 3 plan legendary-set item-1100dps falan fişmekan. Bırak tek günü yeni patch çıktıktan sonra her gün 5x valor + mf gear ile 1 tane bile benzer bir item düşmedi.

Bu item farm da sabahın ilk saatlerinden şu zamana kadar olan süre dahil act1 de en az 10x elite pack ve butcher ile birlikte sadece tek seferlik farm. Sabahtan aksama kadar aynı şekilde party ve single olmak üzere item farm ile şu dediğinize yakın bir item bile düşmedi. Her geçen gün goldun değeri azalıyor. Blizzard kendi kuyusunu kazıyor.

Act1' e level63 olasılığı koyduk diye insanları oyuna çekmeye çalışan blizzard ah'de ucuza alıp pahalıya satma işine girmeyen, ya da rmah ürünü satın almayan oyunculara seçenek bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Bütün herkes iyi modlu rare ya da legendary ve set itemların düşmediğinden şikayetçiyken bana çok saçma geldi hele ki 1 günde 3 plan legendary-set item-1100dps falan fişmekan. Bırak tek günü yeni patch çıktıktan sonra her gün 5x valor + mf gear ile 1 tane bile benzer bir item düşmedi.

Bu item farm da sabahın ilk saatlerinden şu zamana kadar olan süre dahil act1 de en az 10x elite pack ve butcher ile birlikte sadece tek seferlik farm. Sabahtan aksama kadar aynı şekilde party ve single olmak üzere item farm ile şu dediğinize yakın bir item bile düşmedi. Her geçen gün goldun değeri azalıyor. Blizzard kendi kuyusunu kazıyor.

Act1' e level63 olasılığı koyduk diye insanları oyuna çekmeye çalışan blizzard ah'de ucuza alıp pahalıya satma işine girmeyen, ya da rmah ürünü satın almayan oyunculara seçenek bırakmıyor.

legenderyler pek iyi degilde set 5 m en ucuz eder he bide rare olarak belirtmem gerekirse amulet çıktı 62 lvl dex-as-crit damage veriyor iyi bi party ye girmek lazım öle kalka oynamakla varılmıyor artık. Ödedigim repair parası 500k olmuştur ama "2 gündür farm yapmaya başladım" kazandıgım parada 1.5-2 m olmuştur ayrıca farmlarda belirtmem gerkirse şunu belirtiyim bana o itemlerin cogu ne elitlerden çıktı nede boslardan etraftaki tüm yaratıkları kutuları boş geçmeyin kesinlikle nerden ne çıkcagı belli degil. set yaratıktan düştü mesela.

• Kişisel bir deneyimimi paylaşmak isterim,

Şimdiye kadar lvl63 item düşüremedim ancak, düşürdüğüm 60-61 lvl rare itemları İdent ederken MF değerimi olabildiğince yukarıda tutmaya çalışıyorum. İdent ederken de MF değeri itemdan çıkacak özellikleri etkiliyor gibime geliyor. 20 tane Rare itemı MF %75 ile açtığımda %95 oranında çöp item elde ettim. 20 farklı itemi %300'e yakın bir MF ile açtığımda ise bu oran %40 lara kadar düştü ve açılan itemlardan iyi para kazandım. ,droplarken MF'e fazla abanamıyorum 5 stock ile en fazla %100 MF ile geziyorum ama açarken %300 lere kadar çekip öyle açmayı tercih ediyorum. Ya kendimi kandırıyorum ya da MF değeri İdent ederken de gayet etkili gibi. Bunu fark eden başka arkadaşlar varsa bu konuyu biraz tartışalım derim ne dersinz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Kişisel bir deneyimimi paylaşmak isterim,

Şimdiye kadar lvl63 item düşüremedim ancak, düşürdüğüm 60-61 lvl rare itemları İdent ederken MF değerimi olabildiğince yukarıda tutmaya çalışıyorum. İdent ederken de MF değeri itemdan çıkacak özellikleri etkiliyor gibime geliyor. 20 tane Rare itemı MF %75 ile açtığımda %95 oranında çöp item elde ettim. 20 farklı itemi %300'e yakın bir MF ile açtığımda ise bu oran %40 lara kadar düştü ve açılan itemlardan iyi para kazandım. ,droplarken MF'e fazla abanamıyorum 5 stock ile en fazla %100 MF ile geziyorum ama açarken %300 lere kadar çekip öyle açmayı tercih ediyorum. Ya kendimi kandırıyorum ya da MF değeri İdent ederken de gayet etkili gibi. Bunu fark eden başka arkadaşlar varsa bu konuyu biraz tartışalım derim ne dersinz ?

aslında mantıklı
    sonuçta çıkan itemleri açmak diablo 2 deki gambling gibi bişey :)
    denemekte fayda var

• Ben hep butcher farm yapıyorum şuana kadar düşüdüğüm itemler baya bi fazla ederi var.10tane legend 3 tane set item düşürdüm.
    Setler;Zunimssa Plague,Tal Rasha Adjuction(%44 Critical Hit change) ,Danetta Fury.
    Legendary;Andariel Visage,Windforce gerisi de pek bişey etmeyen itemler mesela
    Andariel Visage mesela dün düştü fix yapsalar acaba ne düşer:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atemis

Ben hep butcher farm yapıyorum şuana kadar düşüdüğüm itemler baya bi fazla ederi var.10tane legend 3 tane set item düşürdüm.
    Setler;Zunimssa Plague,Tal Rasha Adjuction(%44 Critical Hit change) ,Danetta Fury.

Kaç mf var sizde acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo
    ...

Bunu ben de denemiştim, fakat kesin bi'şey söylemek çok zor. Gözlemlediğim kadarıyla bariz fark olduğunu söyleyemem.

Blizz patch zamanında "itemlerin özellikleri düşerken belli oluyor, identify edildiği zaman değil. Bu yüzden patch öncesi unidentified itemleri kasanızda toplamayın, zaten özellikleri düşerken belirlendi, değişen bi'şey olmaz" gibi bir açıklaması vardı.
    Blizz'in yalancısıyım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: Atemis

Ben hep butcher farm yapıyorum şuana kadar düşüdüğüm itemler baya bi fazla ederi var.10tane legend 3 tane set item düşürdüm.
    Setler;Zunimssa Plague,Tal Rasha Adjuction(%44 Critical Hit damage) ,Danetta Fury.

Kaç mf var sizde acaba ?

Mf gear'ım yok x5 valorla 100küsür oluyor işte.
  • sadece gold istiyorsan sarkoth en iyisi

20m param var ^^
  • Suan bende act1 farm yapiyorum genelde solo yapiyorum ama arkadaslari yalniz brakmiyorum cogunlugu bende daha dun butcer denmlegen torso dusurdum ama map boyunca cop rare atti mf %80 civari x5 valorla birlikte-pazartesi act2 de goblin farm yaptik yaklasik 3 saat kestimiz goblinleri sayamadim hepsi renk renk gel gelelim dusen itemlerde birbirinden dandik sali gunu party den arkadasimiz 1200 dmg 1h silah dusurdu sevincini anlatamiyorum siz dusunun artik

• Suan da oyun butcherla aramızda geçiyor resmen. Günde en az 8-10 kere farmlıyorum. Bı çok lvl 63 item düştü ama %90 çöp itemler. 3 kere legendary düştü 3 de çöp. Ama güzel itmelerde hiç çıkmıyor değil. Ama public de daha iyi item düşüyor gözlemlediğim.

• Drop rate fazlalaşmış Butcher farm isteyen varsa yapabiliriz battletag imzada.
  • drop rateler sanırım bugün gelicek patch te artıcak
    çünkü patch tarihi bugünü veriyodu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.