Şimdi Ara

En İyi İtem farm Yöntemi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DPS yüksek çıkar, statlar kötüdür. Statlar iyi çıkar DPS kötüdür. Süper ayarlamış blizz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

DPS yüksek çıkar, statlar kötüdür. Statlar iyi çıkar DPS kötüdür. Süper ayarlamış blizz.

Aynen bir tane xbow düştü crit %100, life steal, as var ama dps 300 falandı; gülsem mi ağlasam mı bilemediğim anlar yaşıyorum identify sonrasında; sonrasında salvage yolları...
  • O değilde act2 veya 3 ten düşen 50 lvl itemlerin düşme amacı nedir bilen varmı ?
  • Act1 farmı fena değil. 5 gündür bir arkadaşım ile act1 farmı yapıyoruz baştan sona ve dün ortalama fiyatı 1 milyon olan kolye düştü. Bilmiyorum belkide çok nadir bir şanstı. Butcher'a kadar herhalde bir 20-30 arası rare düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

O değilde act2 veya 3 ten düşen 50 lvl itemlerin düşme amacı nedir bilen varmı ?

blizzard sabrımızı ölçmek amacıyla okadar düşük drop oranları ayarlamış :D amaç bu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Act1 farmı fena değil. 5 gündür bir arkadaşım ile act1 farmı yapıyoruz baştan sona ve dün ortalama fiyatı 1 milyon olan kolye düştü. Bilmiyorum belkide çok nadir bir şanstı. Butcher'a kadar herhalde bir 20-30 arası rare düşüyor

rare item bizdede düşüyor.
    hatta bazen 1 elitten 3 rare item düştüğü oldu
    ama 50-55 lvl itemin düşmesinin bi anlamı yok ki
  • Gold düşmesinin yerine düşüyor heralde level 50 item'lar; magic ise gold'a çevirmek için zorluk-gıcıklık olsun diye yapmıştır blizz; rare ise en azından salvage yapılıp craft aparatı çıkarıyor; bunun yerine direkt craft aparatı düşmemesini zorluk-gıcıklık olsun diye yapmıştır blizz; rare 1k felan ediyorsa 1k agold'a çevirmek için zorluk olsun diye yapmıştır blizz...

Özet: zorluk-gıcıklık olsun diye yapmıştır blizz.
  • hayır en güzeli lvl 63 itemların düşüp 500 dps falan vermesi, o zaman monitöre kafa atasım geliyor.
  • evet bende iyi bir farm olayı istiyorum.. varmı tavsiyeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

act3 ün lootu bozuk zaten, hiçbişey düşmüyor act 3 ten, blizz söyledi sorun olduğunu. şu an bütün motivasyon gitti bende act 3 yapmanın bi anlamı yok 1 yap daha iyi

yanlış anlama söylediklerini yargılamak değil amacım. sadece merak ettim nerede açıkladı blizzard? araştırdım öyle bir post bulamadım. linki atabilir misin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

quote:

act3 ün lootu bozuk zaten, hiçbişey düşmüyor act 3 ten, blizz söyledi sorun olduğunu. şu an bütün motivasyon gitti bende act 3 yapmanın bi anlamı yok 1 yap daha iyi

yanlış anlama söylediklerini yargılamak değil amacım. sadece merak ettim nerede açıkladı blizzard? araştırdım öyle bir post bulamadım. linki atabilir misin.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5911501949#6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

quote:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5911501949#6

teşekkür ederim.

• Bir de şey var 1150 dps silah düşürüp sevindikten sonra silahın 2 handed olması
  • Patch iyi güzel oldu da, düşecekse ya adam gibi item düşsün yada düşenler level 60 olsun, bari crafting için materyal yaparız.

2 gündür deli gibi ACT 1 yapıyorum ama işe yarar item düşmedi, satmak için AH'a koyuyorum 5.000 golda bile satılmıyor.
  • Abi şu rmah açıldı açılalı ah de item satamaz oldum inanki kimse bişey almıyo.
  • gold find gıyıp gold kasmak baska turlu olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

gold find gıyıp gold kasmak baska turlu olmuyor

Gold kassan ne olacak ki dostum ?

Bütün iyi itemler RMAH üzerinden satılıyor, AH üzerinden satılanları ise oyunda 300-400 milyonu olan adam ancak alır o kadar uçuk fiyatlar var yani(zaten o itemlere de o parayı kimse vermez). Ancak kendimize uyacak item düşürürsek o, yoksa sürünmeye devam...
  • butcher a kadar gold farm mantıklı,act2 ve 3 te güzel itemlerin düsmesi olası.
    Birde su Azmadonun sümüklemesinden sonra kestin min 3 rare item düsüormuş dorumu o muhabbet
  • item drop oranının az olmasına millet neden takılıyor anlamış değilim adı üstünde rare ya bu, heryer süper özellikli rare dolsa kime ne satacan ya da ne anlamı ne heyecanı kalıcak bence böyle çok iyi
  • 60 Level olmama rağmen Nightmare Ach 3 e giriyorum.

Seri şekilde keserek ilerliyorum. Hatta Templar bile yerime kesiyor rahatça :)

Bridge Korsik ten başlıyorum ordan itibaren oyun sonuna kadar 150 K Gold birikiyor yaklaşık

Gemler vs onları saymıyorum.

Ayrıca 2 tane de düşük level Legendary item düşürdüm.

Tabiyki Inferno ya gücü yetenler orada kasabilir ama Hell seviyesindeyseniz direk Nightmare Ach III diyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.