Şimdi Ara

En İyi İtem farm Yöntemi?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Inerno act 3 tower of the cursed level 2'de çok güzel exploitler var ama act 3'de bile level 51 item gördükten sonra bıraktım farm yapmayı.

3-4 arkadaş act 4 tier gardens level 1'deki goblini kesiyoruz şu anda.

Lootlar tekrar yükselmiş diyorlar bir 180MF+5nv ile deniyim o zaman Buthcer'i tekrardan. Olmadı tekrar act3'e dönecez.
  • Elitelere dalman lazım
  • Goblin farma nerf mü geldi? 170 mf ile arka arkaya 6 goblin kestim 1 rare bile düşmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bu degilde. lootlara gelen duzenlemeden sora 63 level duzgun belt dusuren varmı allah askına =) yaklasık bugun abartmiyim 15 tane 63 level belt dustu en yuksek bonusu 100 u gecmedi dex felan. dier bonuslarda yalan =)

genel olarakta. inferno pony fena degil 5 stackla girince.act 3 farmı exploitlerle gayet iyi ama droplar sıkıntılı olabiliyor duzeldi densede.Eskiden azmodanı kesmioduk 5 valorken bile drop atmıor die simdi 2 rare olayı guzel oldu. Goblin farmıda iyi sonuclar verebilio. kesme hızına baglı bide guzel ally lar lazım.Herkesin act 3 act 4 inferno pony farmlayamacagını varsayarak.Bence

kendi item kaliteniz/iyi item droplama olasılıgınız gozonune alınırsa. 200mf civarı bi buildle goblin farmlamak. az para harcayıp az olerek kafanız rahat drop yapmak demek.herkes yapabilie 300-500k harcayarak
  • Kişisel bir deneyimimi ben de paylaşayım :P

Oyunu ilk aldığımda düşürdüğüm bir rare itemı identify ettiğimde tam kullanabileceğim özelliklerde bir şey çıktığını görüp sevinmiştim. Sanırım Int+ias falan vardı tam hatırlamıyorum. Ancak bir anda disconnect olmuştum ve oyuna tekrar girdiğimde item unidentified haldeydi. Tekrar identify ettiğimde aynı özellikler gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

Kişisel bir deneyimimi ben de paylaşayım :P

Oyunu ilk aldığımda düşürdüğüm bir rare itemı identify ettiğimde tam kullanabileceğim özelliklerde bir şey çıktığını görüp sevinmiştim. Sanırım Int+ias falan vardı tam hatırlamıyorum. Ancak bir anda disconnect olmuştum ve oyuna tekrar girdiğimde item unidentified haldeydi. Tekrar identify ettiğimde aynı özellikler gelmişti.

item dustugunde ozellikleri zaten bellidir sadece biz goremeyiz =)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.