ARKADAŞLAR BU KONUYU BİRAZDAHA İYİ AÇARSANIZ SEVİNİR
ARKADAŞLAR BO BLASED KAĞIDI NEREDEN ÇIKIYO ONDAN HABERİNİZ VARMI
BEYLER ÖĞRENDİM BU BUS KAĞITLARI CZ DE ATROSS,RİTO, BLOD TAN ÇIKIYORMUŞ
5k vuran yaratık var mı su oyunda? death mare degil dread mare.massive siz 2.8k cakmisti bana
quote:
Orjinalden alıntı: Fallen_Angel
quote:
Orjinalden alıntı: herscher
o dediklerin dark mare ve benzeri hayvanlardan düşer tabiki dark marenin bossundan da düşer bide köpeğin bosundan shardmı ne düşüomuş tam emin değelim
baba "DARK MARE'NİN BOSU" derken kastın eğer DEATH MARE ise onu kesmek yürek ister yani anahtar görevi arkadaşım 4 tane 70 level warrior 2 tane 70 level asasin 2 tane de 70 level priest olursa( heal & buffer) belki kesebilirler
bu arada şunu da söyliyim DEATH MARE.......LİGHNİNGİN METEOR UNU ATIYO(ligh. 70 skilli) ben zamanında yedim..... hayvan bir kerede en azından 5000 lik vuruyo healerinde 7 kolu olmadığına göre DEATH MARE TEK PARTYLE KESİLEMEEEEEEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!.......
en iyi item isiloon dan düşer ama kesmek epey zordur. yanlız item düşmesi garantidir. kesmesi kolay ve en çok item verense %100 atilla dır. zombide çıkar. diğer boss lar item konusunda oldukça cimri davranıyolar. 1 aydır kaç boss kestiğimi hatırlamıyorum bile Troll king ten tutun aklınıza ne gelirse.... ama 1 aydır sadece mage earning çıktı S.Q dan. Atilla warior pendant verdi sağolsun
earring ler hq den duser.sq sadece amulet yani kolye atar ^^ ha drop itemi en yuksek %100 attila demissin.atilla nın dropu priest pendant tir.kac tane cikarttin simdiye kadar?
quote:
Orjinalden alıntı: ::HannibaL::
en iyi item isiloon dan düşer ama kesmek epey zordur. yanlız item düşmesi garantidir. kesmesi kolay ve en çok item verense %100 atilla dır. zombide çıkar. diğer boss lar item konusunda oldukça cimri davranıyolar. 1 aydır kaç boss kestiğimi hatırlamıyorum bile Troll king ten tutun aklınıza ne gelirse.... ama 1 aydır sadece mage earning çıktı S.Q dan. Atilla warior pendant verdi sağolsun
sneek quin bencee
YA BEYLER SABAHTAN BERİ ATROSS KESİYORUZ CLANCA Bİ... ÇIKMADI SADECE 32K ÇIKIYOR
ya beyler şansın bu kadarı dün çok lag vardı bilmem sizdede varmıydı bende marondonda takılayım dedim keconlara gittim o büyük iskeletin oldu yerdeki kecoonlara bide ne köreyim kekurika ya lagtan kesemedim sonra bi baktım ölmüş kutu banamı çıktı bilmiyom ama kutu ortalıkta yoktu şansa bakın ilk defa kekürikaya raslamıştım
Ben geçen gün atilla kestim içinden pet çıktı sattım parayı buldum
Ya bildiginiz yok iste sallayin paso geyik olsun cogunuz post kasiyor burda paso sallamis onun bunun kafasini karistirmis yanlis bilgilenmis insanlar sallayin abicim sallayin....
en iyi item iron necklage ve sq da düşer elinize geçerse beni bulun
Bence en iyi item İLİSSİOİNdan çıkar abyss te hellde 19. kat ve 20. katta duran küçük japon kızı kesmek için 1 wairor lwl 70 (eğer scrool yoksa) bi buffer 1500 1 rezzer 30 stone gerisi 1920 ve 10000 healcı olması lazım yani çok zor kesmesi. ama duyduğuma göre içinden şeker sopalardan çıkıomuş bilmiom hiç gördünüz mü ? ama attack 219 +1 priest için tabi
arkadaşım o senin şeker sopası dediğn şey arkadaşıma çıkmıştır kardan adamların olduğu zaman oda şuan naptı bilmiyom
talostan düşer
kardeşlerim bu talos denilen şey ne zaman düşer bilen varsa yardım edermi
TALOSCaitharosmuş Ondan Bişi Çıkmas.Belki Çıkıodur Çok Gittim Göreve Ama Sadece Şu Ana Kadar bi Roque Chitin Boot çıktı şu an bende +6 olarakBaşka bişi çıkmadı
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
Bu gun
Hq + Hq + Sq + Samma + Atilla Kestim hic bi$iy yok ... Yok boyle bir $ans !
Sq dan Viper Staff cikti sadece
tüh bee
cypherda drop rateler yerlerde 1 gecede 3 tk 3 talos 2 h.q 2sq 1de df kestik droplar:mage earring(clandaki herkezde war ben hariç) crystal earring
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
Anteras'ı level 44 warrior ve level 48 asasinle kesmiştim. İkisinde de 10 dan fazla pot kullanmadım toplamda, gece dolaşırken yolda rastladım :D
(Warriorda +6 raptor, asasinda 2 tane +6 mirage vardı, şimdi asasini oynamıyorum, wariorda başka itemler var..)
+6 Raptorun STR si lvl 44 Warrior a yetiomuydu :) reducemi yaptin
Elbette reduce yaptım, merakımdan male el morad açmıtşım, zaten reducesiz bi silah tutamıyorum sağlam, şimdi onu kasmaya çalışıyorum, 7 12 chitin set, bi de raptor 7, dün de bi aldıım lycaon pendant var, ac siz def 734 oldu, itemleri aldık şimdilik iyi ama kasmaya vakit bulamıyorum, sömestr tatilinde rahat oynuyordum şimdi fırsat bulamıyorum, bulsam da ne olacak sürekli lag, dc, server restart.
başka bir ilde ünide okumasam, lvl kasmak daha kolay olurdu, kafeden zor oluyor, en az lag gece geç saatte, ks yok, lag yok, üstüne ortalıkta dolaşırken kolay bossları görüyorsun...