Şimdi Ara

EN İYİ İTEM HANGİ BOSSTAN DÜŞER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A EN İYİ İTEMİN HANGİ BOSS VEYA BOSSLARDAN DÜŞTÜĞÜNÜ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ÜST KONU VARMIYDI BİLMİYOM HADİN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

• öncelikle a.s benim bildigim kardarıyla en ii item pelerin canavarından düser onlada pelerin alırsın:D
  • TEŞEKKÜR EDERİM KATILIMIN İÇİN GÜZEL CEVAO SEVDİM
  • HAYDİ BEYLER KATILIMINIZI BEKLİYORUM SADECE OKUYUP GEÇMEYİN LÜTFEN
  • hepsinden eş deger itemler duser... en ii die bisi yok
  • en iyi itemden kastın neki istediğin itemi söle sana arkadaşını sölüym dermişim ya cidden hangi item olduğunu bilmek gerek
  • ARKADAŞLAR KATKIDA BULUNDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM YA MESLA (RAPTOR İRON BOW FELAN) CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o dediklerin dark mare ve benzeri hayvanlardan düşer tabiki dark marenin bossundan da düşer bide köpeğin bosundan shardmı ne düşüomuş tam emin değelim
  • yaw herkes bakmıs geçmis ha heuhuehueuh en iii cvp ben vermisim:D

• hadi len eziq :P
  • BEYLER KATILIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • COK SACMA Bİ TOPİC GİBİ GELDİ BANA AMA NEYSE

• Lycaon'dan bir lycaon staff düşürseniz, satarak 60'lık charınızın üstünü full dizersiniz. Öldürmesi en zor canvar değil ama dropu en iyi canavar bence Lycaon...
  • bo arada bişi sorcan bosuna topic kirliliği olmasın die hazırda konu bosslardan açılmıs lwl 45 bir battle priestin (itemleri +6+7+9 str) giysileri +7 (helmet,boot,pauldron,pad we gaunlet 12 str bonus)

bu char hangi bossu kesebilir??(kesmesi kolay olanlarından )

tabiiki priestler bilir wildness we prayer of god power olacak

elindeki large breaker +6

sizce hangi bossu keser??

daha doğrusu kesebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominGSooN -- 13 Şubat 2006 18:16:01 >
  • sq talos veya tk dan iron setinden herhangi birini dusur zengn ol ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

bo arada bişi sorcan bosuna topic kirliliği olmasın die hazırda konu bosslardan açılmıs lwl 45 bir battle priestin (itemleri +6+7+9 str) giysileri +7 (helmet,boot,pauldron,pad we gaunlet 12 str bonus)

Hydeyi rahat kesersin kekurikaka.... yı saymıyom bile. Anterassa çok uğraştırır ama azmedersen kesersin.(%90 ihtimal sen kesmeye çalışırken günlük rutin kontrellerini yapan bi rugue gelir keser ve kutuyu da alır). Bunun dışındakileri kesemessin hata şöyle deyim shaula dışındakilere 2 defadan fazla vurabileceğini de sanmıyorum. (bowldaki zayıf bosları da kesersin ama o lvlde bowla kadar sağ salim gitme ihtimalin çok düşük)

• dün ve bugün boss kestim ama elde var 0 tekinden pot çıktı tekindente sadece para...emeğime yazık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

hepsinden eş deger itemler duser... en ii die bisi yok

saygı duyuyorum fakat bi Kekurikekuka bi Hyde ile bi dm yi eş deger tutabilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

bo arada bişi sorcan bosuna topic kirliliği olmasın die hazırda konu bosslardan açılmıs lwl 45 bir battle priestin (itemleri +6+7+9 str) giysileri +7 (helmet,boot,pauldron,pad we gaunlet 12 str bonus)

Hydeyi rahat kesersin kekurikaka.... yı saymıyom bile. Anterassa çok uğraştırır ama azmedersen kesersin.(%90 ihtimal sen kesmeye çalışırken günlük rutin kontrellerini yapan bi rugue gelir keser ve kutuyu da alır). Bunun dışındakileri kesemessin hata şöyle deyim shaula dışındakilere 2 defadan fazla vurabileceğini de sanmıyorum. (bowldaki zayıf bosları da kesersin ama o lvlde bowla kadar sağ salim gitme ihtimalin çok düşük)

walla o bossları bulabilirsem keserim

ayrıca bunlardan ne gibi itemler çıkıo?

• kekurikekukaka en kolayıdır kekuri ring yada belt düşer hiç bişi düşmeyebilirde ikiside düşebilirde lupus lobo lycaon da kesebilirsin 45lik adamla potların salamsa tabi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.