Şimdi Ara

EN İYİ İTEM HANGİ BOSSTAN DÜŞER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shauladan düşer bence chitin shield de shauldan düşüodu sanirim
  • bence en ii item glass belt oda talostan düşüo tabi bide totmic bow war ama hangi bosstan düşer o bilmiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmas

tam olarak en iyi item veren boss ne tam bilmiyorum ama isiloonus tan +8rare shard düştüğünü biliyorum bide wolcanic rock var o sadece boss eventlerde cıkar kesebileni tebrik ederim :D

+8 shard ha öle bişey olacagını sanmıyorum ki bi isiloon kesmek kolay deildir Gm bi hıyarlık yapmıs +8 shard ayarlamıs olabilir ama

• quote:

Orjinalden alıntı: kursaaa

quote:

Orjinalden alıntı: xmas

tam olarak en iyi item veren boss ne tam bilmiyorum ama isiloonus tan +8rare shard düştüğünü biliyorum bide wolcanic rock var o sadece boss eventlerde cıkar kesebileni tebrik ederim :D

+8 shard ha öle bişey olacagını sanmıyorum ki bi isiloon kesmek kolay deildir Gm bi hıyarlık yapmıs +8 shard ayarlamıs olabilir ama

• quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

hepsinden eş deger itemler duser... en ii die bisi yok

nası lem olm baq 1 kere elemental neclace le sword of death aynı ıtem mı
    aynı dıe 1 sey yoktur bence en iyi sı ısılonnn ya da pahtos da ndusher sımdı akıllının bırı cıkıpta onlar boss deıl demesn

• quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

bo arada bişi sorcan bosuna topic kirliliği olmasın die hazırda konu bosslardan açılmıs lwl 45 bir battle priestin (itemleri +6+7+9 str) giysileri +7 (helmet,boot,pauldron,pad we gaunlet 12 str bonus)

bu char hangi bossu kesebilir??(kesmesi kolay olanlarından )

tabiiki priestler bilir wildness we prayer of god power olacak

elindeki large breaker +6
    en fasla kekurı hyde antares belkı zor ama lobo
    sizce hangi bossu keser??

daha doğrusu kesebilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilstorm

bence en ii item glass belt oda talostan düşüo tabi bide totmic bow war ama hangi bosstan düşer o bilmiorum

62 olcam yasmıssın ıtem ne bılmıon glass belt 1 ...uma yaramaz ne alakası war en iyi ıtemle glass resıstans werır o kadar
  • en iyi ıtm bende snakequen harpıquen fla merock flndı ama forgetını saymıorum
  • kardeşlerim katılımlarınız için teşekkürler dün bana troll berkerser mi ne adı ondan mageler için ayaklık (compleyt) çıktı yani çitin sell
  • en çok takı verenler
    Talos, TK, Snake, Bishop
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::HannibaL::

en iyi item isiloon dan düşer ama kesmek epey zordur. yanlız item düşmesi garantidir. kesmesi kolay ve en çok item verense %100 atilla dır. zombide çıkar. diğer boss lar item konusunda oldukça cimri davranıyolar. 1 aydır kaç boss kestiğimi hatırlamıyorum bile Troll king ten tutun aklınıza ne gelirse.... ama 1 aydır sadece mage earning çıktı S.Q dan. Atilla warior pendant verdi sağolsun

Ben 3 günden beri Atilla kesyiyorum ama sonuç 0. Sinir oldum.
  • kecon dan kekuri ring felan düşüo
  • forgettın temle dende iyi itemler düşüyor dark vane,defendır of the lord vs vs..
    ama xgenonda forgettını yapmayı bilen yok yani xgenonda forgettın itemi
    düşürmeyi beceren yok ama beramusda adam işi biliyor bide xgenona öğretsek...
  • dm kesersen ib ve raptor çıkar boşuna boss aramana gerek yoq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyyeHan -- 24 Şubat 2006 17:36:04 >
  • abyys in en üst katında bi canawar en iiiiisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

hepsinden eş deger itemler duser... en ii die bisi yok

nası lem olm baq 1 kere elemental neclace le sword of death aynı ıtem mı
    aynı dıe 1 sey yoktur bence en iyi sı ısılonnn ya da pahtos da ndusher sımdı akıllının bırı cıkıpta onlar boss deıl demesn

haklsın

• centaur dan ne cikio? arklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

quote:

Orjinalden alıntı: devilstorm

bence en ii item glass belt oda talostan düşüo tabi bide totmic bow war ama hangi bosstan düşer o bilmiorum

62 olcam yasmıssın ıtem ne bılmıon glass belt 1 ...uma yaramaz ne alakası war en iyi ıtemle glass resıstans werır o kadar

glass belt zuahah glacier belt değil,glass belt herşeye (dagger,spear arrow,vs)ye 10ar def. verip + 50 hp weriodu yanlış hatırlamıyosam,bilip bilmeden konuşma bu arada

• En iyi demekle neyi kastettiğine bağlı, en iyi rogue yüzüğü dersin mesela veya en iyi warrior belti. oyunda her itemın en iyisi var hangi birini sayalım ?
  • Beyler resmi siteden Guide Boss bölümünü seçin orda hangi bossdan ne düştüğü yazıyo.
    Buna göre bence en iyi itemler snake queen veya talostan düşüyo.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.