en iyi cevap vallla adamalar daha civ civ i patlatlı 1 saat olmadan bos diyolar ya ben 60 dan sonra gordum oaraları ve ezik laıyorum cogunun karsısında sen neyden bassediyon yani priest sin diye kesiceğini san ma heal basmadan kendini yerde bulursun artık lvl de tecrube değil imkansızlık var ne kdar lvl olursa odkar artar sansın
quote:
Orjinalden alıntı: Nerkek
quote:
Orjinalden alıntı: CominGSooN
bo arada bişi sorcan bosuna topic kirliliği olmasın die hazırda konu bosslardan açılmıs lwl 45 bir battle priestin (itemleri +6+7+9 str) giysileri +7 (helmet,boot,pauldron,pad we gaunlet 12 str bonus)
bu char hangi bossu kesebilir??(kesmesi kolay olanlarından )
tabiiki priestler bilir wildness we prayer of god power olacak
elindeki large breaker +6
sizce hangi bossu keser??
daha doğrusu kesebilirmi?
Hydeyi rahat kesersin kekurikaka.... yı saymıyom bile. Anterassa çok uğraştırır ama azmedersen kesersin.(%90 ihtimal sen kesmeye çalışırken günlük rutin kontrellerini yapan bi rugue gelir keser ve kutuyu da alır). Bunun dışındakileri kesemessin hata şöyle deyim shaula dışındakilere 2 defadan fazla vurabileceğini de sanmıyorum. (bowldaki zayıf bosları da kesersin ama o lvlde bowla kadar sağ salim gitme ihtimalin çok düşük)
Snake Queen Eslant Amulet of Curse, Amulet of Strength, Amulet of Dexterity, Amulet of Intelligence, Amulet of Magic Power, Amulet of Health, Elemental Necklace, Crystal Necklace, Iron Necklace, Amulet of Goddess, Blue Dragon Necklace, Red Dragon Amulet, Black Dragon Necklace, Green Dragon Amulet, White Dragon Amulet 100 150,000
Talos Eslant Belt of Life, Mana Belt, Fire Belt, Ice Belt, Lightning Belt, Crystal Belt, Iron Belt, Bronze Belt, Glass Belt, Belt of Strength, Belt of Dexterity, Belt of Intelligence, Elf Belt, Belt of Curse, Skeleton Belt, Harpy Belt. 140 120,000
Bence en iyi item Snake Queen'den düşer lron Necklace,Amulet of Dex,str,curse...
bence dire wolf onlardan 1 saat te en az 2 +8 wood stuff yada +8 maul +8 twohanded sword düşüyo
Kardeş 45 lvl bp de 960 buff ile en fazla 1500 canın olur str takılarla. 180 ac ile de 450 civarı defansın
troll sana sağ elini kaldırırken 1100 vurur,indirirse de yarısı boşa gider sen de trolle muhtemelen o süre zarfında 2000 filan damage vurursun kitap basılı.30 luk restore ile 10-15 960 pot içerek, antares,hyde ve keküri boslarını kesebilirsin.Lamia dan biraz daha az vururlar serilik bakımından.54 lvl dan sonra daha rahat boss kesersin ama malice açıp 3 skill puanı holly spirite werirsen,
Eğer 80 e kasmak istersen git hemen int ol, en azından fp +7 giyecek kadar int ver.Buff heal kal ve malice aç sadece.fp leri +8 ve üstüne basabilirsen de fp li bp olarak kal gerisini str ye ver.En son 5-8 stat da dex verirsin eğer dex bonuslu unique item ya da takı yakalayamazsan.
Yanlışım varsa düzeltiniz
worm blood worm earth worm ha bide bandioot
quote:
Orjinalden alıntı: herscher
o dediklerin dark mare ve benzeri hayvanlardan düşer tabiki dark marenin bossundan da düşer bide köpeğin bosundan shardmı ne düşüomuş tam emin değelim
sammadan ib düştü,bach tan shard düştü
bakın item meslege göre degişi mesela rogue için bach değişmez en ii bosstur rol düşerse bi ömür yetçek paran oluo 30gb falan fiyatı warrior atilla keserse warrior pendant düşürür ayrıca dread mare 70 lvl warrioru aytıramıo eger arkasında 1920 warsa ama warrior da onu yatıramıo dediim warrior cz deki dm leri pot içerek tek kesiodu kalkmadan önce
en iii itemler bence talostan cıkar cok super takılar cıkıor ayrıca genellıkle bası cıkmıor troll kımgden mesela hep bası cıkıor nadıren bısı cıkıor
ONCELILE CLASINI BELIRTMEN GRK MAGE MISIN PRIEST MI WARRIOR MI NE OLDUGUNA GORE DEGISIR BEN ASASIM BENIM ICIN EN IYI ITEMLAR DM GIANT GOLEM ANCK SEN BOSS SORMUSSUN BOSSLARDAN HEP ESIT DEGERDE SEYLER CIKAR SANSLIYSN COK IYI ITEM CIKAR BANA POISION OF SOUL BILE CIKTIGI OLDU
o dediklerin dark mare ve benzeri hayvanlardan düşer tabiki dark marenin bossundan da düşer bide köpeğin bosundan shardmı ne düşüomuş tam emin değelim
baba "DARK MARE'NİN BOSU" derken kastın eğer DEATH MARE ise onu kesmek yürek ister yani anahtar görevi arkadaşım 4 tane 70 level warrior 2 tane 70 level asasin 2 tane de 70 level priest olursa( heal & buffer) belki kesebilirler
bu arada şunu da söyliyim DEATH MARE.......LİGHNİNGİN METEOR UNU ATIYO(ligh. 70 skilli) ben zamanında yedim..... hayvan bir kerede en azından 5000 lik vuruyo healerinde 7 kolu olmadığına göre DEATH MARE TEK PARTYLE KESİLEMEEEEEEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!.......
bence en iyi itemler h.q we s.q dan duser butun önemli beltler küpeler falan bana göre en degerli item ıron neckla dır oda sq den düşer
quote:
Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ
HAYDİ BEYLER KATILIMINIZI BEKLİYORUM SADECE OKUYUP GEÇMEYİN LÜTFEN
ne olcak ki millet bu sacma topige katıldıgında bakıp bakıp vay be helal olsun bana ne guzel topic actımısım mı dicen....... ben katılıyorum ama gulmekten katılıyorum bılındık sacma topicler
talos ve sq.
bana göre en sağlam unqiue takı iron necklace betada +3ünü kullanmıştım süper bişi