Şimdi Ara

EN İYİ İTEM HANGİ BOSSTAN DÜŞER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi cevap vallla adamalar daha civ civ i patlatlı 1 saat olmadan bos diyolar ya ben 60 dan sonra gordum oaraları ve ezik laıyorum cogunun karsısında sen neyden bassediyon yani priest sin diye kesiceğini san ma heal basmadan kendini yerde bulursun artık lvl de tecrube değil imkansızlık var ne kdar lvl olursa odkar artar sansın
    quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

bo arada bişi sorcan bosuna topic kirliliği olmasın die hazırda konu bosslardan açılmıs lwl 45 bir battle priestin (itemleri +6+7+9 str) giysileri +7 (helmet,boot,pauldron,pad we gaunlet 12 str bonus)

bu char hangi bossu kesebilir??(kesmesi kolay olanlarından )

tabiiki priestler bilir wildness we prayer of god power olacak

elindeki large breaker +6

sizce hangi bossu keser??

daha doğrusu kesebilirmi?

Hydeyi rahat kesersin kekurikaka.... yı saymıyom bile. Anterassa çok uğraştırır ama azmedersen kesersin.(%90 ihtimal sen kesmeye çalışırken günlük rutin kontrellerini yapan bi rugue gelir keser ve kutuyu da alır). Bunun dışındakileri kesemessin hata şöyle deyim shaula dışındakilere 2 defadan fazla vurabileceğini de sanmıyorum. (bowldaki zayıf bosları da kesersin ama o lvlde bowla kadar sağ salim gitme ihtimalin çok düşük)

• Isim
    Yer
    Dusurdukleri
    Level
    HP

Antares
    Luferson, El Morad Castle
    Level 35 Magician Spell, Scorpion Scythe
    50
    6,903

Attila
    Priest Pendant
    85
    26,895

Bach
    Colony Zone
    Ring of Life
    65
    13,356

Barkirra
    Colony Zone
    Sword of Beast, Fang of Barkirra
    60
    864

Barrkk
    Colony Zone
    Tooth, Barrk Tooth
    55
    792

Bishop
    Colony Zone
    Ring of Magic
    60
    10,890

Bone Collector
    Colony Zone
    Skull Hammer
    60
    10,890

Deruvish Founder
    Eslant
    Opal ring, Agate Ring, Ruby Ring, Diamond Ring, Emerald Ring, Gold Ring, Silver Ring, Elf Ring, Crystal Ring, Platinum Ring
    90
    26,092

Dragon Tooth Skeleton
    Luferson, El Morad Castle, Eslant
    Dragon Tooth Hammer
    80
    22,914

Duke
    Colony Zone
    Ring of Courage
    55
    8,746

Harpy Queen
    Eslant
    Feather of Harpy Queen, Magician Earring, Warrior Earring, Priest Earring, Rogue Earring.
    100
    33,230

Hyde
    Sword of the Dead
    45
    5,337

Javana
    Colony Zone
    Javana Axe, Two-handed Javana Axe
    65
    13,356

Kekurikekukaka
    Moradon
    Kekuri Belt Kekuri Ring
    30
    2,079

Lesath
    Colony Zone, Eslant
    Chitin Shield, Chitin Bow, Tail of Lesath
    75
    19,345

Lobo
    Colony Zone
    Lobo Hammer, Staff, Pendant
    45
    962

Lupus
    Colony Zone
    Lupus Hammer, Staff, Pendant
    50
    1,080

Lycaon
    Colony Zone
    Lycaon Hammer, Staff, Pendant
    55
    1,188

Orc Bandit Leader
    Colony Zone
    Holy Water of Temple

227,340

Orc Bandit Officer(Archer)
    Colony Zone
    High Class Items
    100
    27,692

Orc Bandit Officer(Mage)
    Colony Zone
    High Class Items
    100
    27,692

Orc Bandit Officer(Warrior)
    Colony Zone
    High Class Items
    100
    55,384

Samma
    Colony Zone, Eslant
    Gigantic Axe, Two-handed Gigantic Axe
    90
    31,311

Shaula
    Colony Zone, Eslant
    Scorpion Shield, Scorpion, Bow, Tail of Shaula
    75
    19,345

Snake Queen
    Eslant
    Amulet of Curse, Amulet of Strength, Amulet of Dexterity, Amulet of Intelligence, Amulet of Magic Power, Amulet of Health, Elemental Necklace, Crystal Necklace, Iron Necklace, Amulet of Goddess, Blue Dragon Necklace, Red Dragon Amulet, Black Dragon Necklace, Green Dragon Amulet, White Dragon Amulet
    100
    150,000

Talos
    Eslant
    Belt of Life, Mana Belt, Fire Belt, Ice Belt, Lightning Belt, Crystal Belt, Iron Belt, Bronze Belt, Glass Belt, Belt of Strength, Belt of Dexterity, Belt of Intelligence, Elf Belt, Belt of Curse, Skeleton Belt, Harpy Belt.
    140
    120,000

Troll King

Bronze Earring, Silver Earring, Gold Earrin, Crystal Earring, Platinum Earring, Elf Earring, Secret Silver Earring, White Silver Earring, Agate Earring, Opal Earring
    110
    179,250

İhtiyacin Olan Item Neyse.. Senin İcin En İyi Item Odur..

Alıntı: http://www.knightonlineworld.com/?pg=boss

• Bence en iyi item Snake Queen'den düşer lron Necklace,Amulet of Dex,str,curse...
  • bence dire wolf onlardan 1 saat te en az 2 +8 wood stuff yada +8 maul +8 twohanded sword düşüyo
  • Kardeş 45 lvl bp de 960 buff ile en fazla 1500 canın olur str takılarla. 180 ac ile de 450 civarı defansın

troll sana sağ elini kaldırırken 1100 vurur,indirirse de yarısı boşa gider sen de trolle muhtemelen o süre zarfında 2000 filan damage vurursun kitap basılı.30 luk restore ile 10-15 960 pot içerek, antares,hyde ve keküri boslarını kesebilirsin.Lamia dan biraz daha az vururlar serilik bakımından.54 lvl dan sonra daha rahat
    boss kesersin ama malice açıp 3 skill puanı holly spirite werirsen,

Eğer 80 e kasmak istersen git hemen int ol, en azından fp +7 giyecek kadar int ver.Buff heal kal ve malice aç sadece.fp leri +8 ve üstüne basabilirsen de fp li bp olarak kal gerisini str ye ver.En son 5-8 stat da dex verirsin eğer dex bonuslu unique item ya da takı yakalayamazsan.

Yanlışım varsa düzeltiniz
  • worm blood worm earth worm ha bide bandioot
  • quote:

Orjinalden alıntı: herscher

o dediklerin dark mare ve benzeri hayvanlardan düşer tabiki dark marenin bossundan da düşer bide köpeğin bosundan shardmı ne düşüomuş tam emin değelim

sammadan ib düştü,bach tan shard düştü
  • bakın item meslege göre degişi mesela rogue için bach değişmez en ii bosstur rol düşerse bi ömür yetçek paran oluo 30gb falan fiyatı warrior atilla keserse warrior pendant düşürür ayrıca dread mare 70 lvl warrioru aytıramıo eger arkasında 1920 warsa ama warrior da onu yatıramıo dediim warrior cz deki dm leri pot içerek tek kesiodu kalkmadan önce
  • en iii itemler bence talostan cıkar cok super takılar cıkıor ayrıca genellıkle bası cıkmıor troll kımgden mesela hep bası cıkıor nadıren bısı cıkıor
  • ONCELILE CLASINI BELIRTMEN GRK MAGE MISIN PRIEST MI WARRIOR MI NE OLDUGUNA GORE DEGISIR BEN ASASIM BENIM ICIN EN IYI ITEMLAR DM GIANT GOLEM ANCK SEN BOSS SORMUSSUN BOSSLARDAN HEP ESIT DEGERDE SEYLER CIKAR SANSLIYSN COK IYI ITEM CIKAR BANA POISION OF SOUL BILE CIKTIGI OLDU
  • en ii item isiloon dan düşer
  • Bana göre sq hq dv dan en ii itemler düşer
  • raptor ıstıosan dm kesebılırsınbosundanda duser normalındende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallen_Angel

quote:

Orjinalden alıntı: herscher

o dediklerin dark mare ve benzeri hayvanlardan düşer tabiki dark marenin bossundan da düşer bide köpeğin bosundan shardmı ne düşüomuş tam emin değelim

baba "DARK MARE'NİN BOSU" derken kastın eğer DEATH MARE ise onu kesmek yürek ister
    yani anahtar görevi arkadaşım
    4 tane 70 level warrior
    2 tane 70 level asasin
    2 tane de 70 level priest olursa( heal & buffer)
    belki kesebilirler

bu arada şunu da söyliyim
    DEATH MARE.......LİGHNİNGİN METEOR UNU ATIYO(ligh. 70 skilli)
    ben zamanında yedim.....
    hayvan bir kerede en azından 5000 lik vuruyo
    healerinde 7 kolu olmadığına göre
    DEATH MARE TEK PARTYLE KESİLEMEEEEEEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!.......

char alınır +60 magic_bright_@hotmail.com

iki party nası kuruluo ki ks mi yapçaklar

• TALOS
  • 48 lwl asas ne keser boss olarak
  • bence en iyi itemler h.q we s.q dan duser butun önemli beltler küpeler falan bana göre en degerli item ıron neckla dır oda sq den düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ

HAYDİ BEYLER KATILIMINIZI BEKLİYORUM SADECE OKUYUP GEÇMEYİN LÜTFEN

ne olcak ki millet bu sacma topige katıldıgında bakıp bakıp vay be helal olsun bana ne guzel topic actımısım mı dicen....... ben katılıyorum ama gulmekten katılıyorum bılındık sacma topicler
  • talos ve sq.
  • bana göre en sağlam unqiue takı iron necklace betada +3ünü kullanmıştım süper bişi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.