[simage][/simage]Bence En İyi İtem Abyss teki en üst kattaki İLİSSİON dan çıkar çünkü knightın en güçlü canavarı canavar denmez aslında çünkü o bir küçük çingen çocuğu biz kestik içinden abyys blessing , chitin shell , hell breaker çıktı inanmassanız kesin !!!!
lan olum bebek sin daha sen ne gelmişin foruma bide yalan atıyon(sanki kanacaz)
hb mi
isilioon dan hell breaker düştüğünü ilk defa duydum
itemin ne önemi var önemli olan insanlık
En ii item bana göre scorpıon shiled bence diyorum hoplamayın!O da eslantta shaula ve leathden düşüo glb
bosstan düşmez en iyi item wormlardan düşer bikeresinde hellsiz buffsız kesmiştim çok zordu içinden de 456 coin cıktı valla büyük para
en iyi boss bc(bone collector) die bishop da öyle bishop dan rol düser bc den ise shard la raptor un aynı anda düstügü boss derler ben 3-4 kere kestim bi tane shard düstü gecede bishop kestim mirage dagger düstü[&o
Bence en ii item bu lycan ların boss u ve akreplerin bosundan dusuyo ... cunki ben 2 kere Akrep lerin bossunu kestim birinde Chitin bow birindede Scorpin Shield düştü...
ARKADASIM IRON BOW RAPTOR FELAN GENELLIKLE DARK MARE LERDEN DÜŞER
walla bence de en iii item palerın canvarından düsüooo
s.a ben bu siteye yeni üye oldum ve diezde bir item satçam diezde rogue cıtın dagger defens kaç para eder
artık Felankor....
TK SQ HQ ATTİLA
dostum en iyi item en güçlü bosstan düşer kescenmi en güçlü bos düosan the massanger of patos
Bence talos,troll knig,SnakeQ.
LVL :: 57 SERVER:: BERAMUS Irk :: HUMAN
Name :: DoctorFuchS Np:10k
Kesinlikle isillion. İsillion'la ilgili bilmeyenler için küçük bilgiler vereyim. İsillion knight online tarihinin Pathos'tan sonraki en güçlü yaratığıdır (messenger of the god pathos bile issilion kadar güçlü deildir.) 1.3m canı vardır. Yakından olduğu gibi uzaktan da vurabilir. 1k acli warrior'a uzaktan 500-1000 arası yakından ise 4000-6000 arası vurabilir. Oyundaki tek multiple highclass ve uniq drop veren yaratıktır. (bilmeyenler için : multiple drop, aynı yaratıktan 'aynı kutudan' farklı farklı highclass itemlerin veya uniqlerin düşmesi demektir yani bir issilion kestiniz. Aynı kutudan hem iron belt hem iron necklace hem shard hem raptor hem chitin shild düşebilir.) Sadece eslant bosslarına özel (df - tk - talos - sq) ring - earring - belt - amulet & necklace cinsleri düşmez. Dropları : Iron Belt - Iron Necklace - Rom - Roc - Rol - WE - CE - ME - RE - PP - cs - ss - dv - shard - ms - raptor - elixir - cb - ib - scorpion bow - Dragon Pearl (dragon pearl FİRE DRAKE'yle birlikte gelen yaratığa 'adı Felankor'du galiba' gidebilmek için gerekio)
JpKo'da oynadığım zamanlarda kesenleri görmüştüm. Tek partiyle kesmek olanaksızdır. Kesebilmek için yaklaşık 6 tane 70+ warrior (1k+ defans 6k+ hp lazım herbirinde) 6 tane 60+ Healer (1920 - complete - group complete gerekio) 2 tane 60+ rezzer (biri massivelemek dieri etraftakileri sürekli uykuda tutmak için malum uzaktan da vuruolar) ve bulabildiğiniz kadar 50+ drainci 1.3m canı ancak drainlerle bitirebiliyorsunuz.
Eh bayaa emek sarfettim yazmak için bir kısmı başka yerlerden daha önce okuduğum ve aklımda kalan şeyler, dier kısmı gördüklerim, duyduklarım ve bildiklerimdir. Yeterince açıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana aklınızda bu konuyla ilgili soru işareti (?) kalırsa yardımcı olmaya çalışırım PM atabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: FoXISBacK
Kesinlikle isillion. İsillion'la ilgili bilmeyenler için küçük bilgiler vereyim. İsillion knight online tarihinin Pathos'tan sonraki en güçlü yaratığıdır (messenger of the god pathos bile issilion kadar güçlü deildir.) 1.3m canı vardır. Yakından olduğu gibi uzaktan da vurabilir. 1k acli warrior'a uzaktan 500-1000 arası yakından ise 4000-6000 arası vurabilir. Oyundaki tek multiple highclass ve uniq drop veren yaratıktır. (bilmeyenler için : multiple drop, aynı yaratıktan 'aynı kutudan' farklı farklı highclass itemlerin veya uniqlerin düşmesi demektir yani bir issilion kestiniz. Aynı kutudan hem iron belt hem iron necklace hem shard hem raptor hem chitin shild düşebilir.) Sadece eslant bosslarına özel (df - tk - talos - sq) ring - earring - belt - amulet & necklace cinsleri düşmez. Dropları : Iron Belt - Iron Necklace - Rom - Roc - Rol - WE - CE - ME - RE - PP - cs - ss - dv - shard - ms - raptor - elixir - cb - ib - scorpion bow - Dragon Pearl (dragon pearl FİRE DRAKE'yle birlikte gelen yaratığa 'adı Felankor'du galiba' gidebilmek için gerekio)
JpKo'da oynadığım zamanlarda kesenleri görmüştüm. Tek partiyle kesmek olanaksızdır. Kesebilmek için yaklaşık 6 tane 70+ warrior (1k+ defans 6k+ hp lazım herbirinde) 6 tane 60+ Healer (1920 - complete - group complete gerekio) 2 tane 60+ rezzer (biri massivelemek dieri etraftakileri sürekli uykuda tutmak için malum uzaktan da vuruolar) ve bulabildiğiniz kadar 50+ drainci 1.3m canı ancak drainlerle bitirebiliyorsunuz.
Eh bayaa emek sarfettim yazmak için bir kısmı başka yerlerden daha önce okuduğum ve aklımda kalan şeyler, dier kısmı gördüklerim, duyduklarım ve bildiklerimdir. Yeterince açıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana aklınızda bu konuyla ilgili soru işareti (?) kalırsa yardımcı olmaya çalışırım PM atabilirsiniz.
haklısın ama isoloon server a ilk geldiğinde kesen kişiler 2-3 tane unique item aldıkları bile olmuş fakat oyuncuların levelleri artmasıyla birlikte artık isoloon u kesmek kolay oldu (iyi clanlara göre) o yüzden drop rate ini azalttılar hatta bazen sadece bus bes çıktığı bile oluyormuş.
tabiki olabilir. sadece para da çıkabilir o kdr uğraşırsın uğraşırsın sana verdiği 10k para olur. sinir bozucu bi durum.
aslında kesmek için benim güzel bi fikrim wardı. Ama burda anlatamam hile içerikli (hilesiz tek başına kesebilen yoktur herhalde ben bu teknikle 1 adet 1920 healer 1 adet rezzerla kescektim. Ama alın teriyle kazanmak warken nie hile yapıpta kendimi banlatayım deyip vaz geçtim.
chitin bow hangi canavardan düşüyo arkadaşlar????????