Şimdi Ara

EN İYİ İTEM HANGİ BOSSTAN DÜŞER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoMe_On

kekurikekukaka en kolayıdır kekuri ring yada belt düşer hiç bişi düşmeyebilirde ikiside düşebilirde lupus lobo lycaon da kesebilirsin 45lik adamla potların salamsa tabi

potlarım 960lık hp. pot bi de potion of soul kullanıom

yanii benim kekurikekula yı kesmem trollu kesmem kadar sürer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominGSooN -- 13 Şubat 2006 20:07:25 >
  • geçen lwl kasmaktan canım sıkıldı lycanların yanına gittim alanla kesiyodum +8 maul çıktı
    beleşten 1.5 m kazandım ne ballıyım

bide maradondaki silanlardan opal, crude safir, upgrade scroll felan çıkıyo(dandik yaratıktan nasıl çıkıyo anlamadım yaww )

• tam olarak en iyi item veren boss ne tam bilmiyorum ama isiloonus tan +8rare shard düştüğünü biliyorum bide wolcanic rock var o sadece boss eventlerde cıkar kesebileni tebrik ederim :D
  • be4ncede en iyi diğe bir şey yoktu neye göre en iyi kime göre en iyi bu kişisel bir şeydir ama mesleğine göre okçuysan antares shaula lesath kes bunlardan iron bow veya scorpion bow çıkıyor,mage isen talos dreadmare lycoan(ve türlerinden)kes bunlardanda staf çkar warriorsan javana samma kes bunlardan javana axe gigantic axe gibi kullanışlı baltalar çıkıyor,ama dread mare kesersen ne ararsan çıkar bir keresinde dark mare partysindeydim kutudan red eyee staff çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEGYRON

be4ncede en iyi diğe bir şey yoktu neye göre en iyi kime göre en iyi bu kişisel bir şeydir ama mesleğine göre okçuysan antares shaula lesath kes bunlardan iron bow veya scorpion bow çıkıyor,mage isen talos dreadmare lycoan(ve türlerinden)kes bunlardanda staf çkar warriorsan javana samma kes bunlardan javana axe gigantic axe gibi kullanışlı baltalar çıkıyor,ama dread mare kesersen ne ararsan çıkar bir keresinde dark mare partysindeydim kutudan red eyee staff çıktı

priest isem ne kesmeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

quote:

be4ncede en iyi diğe bir şey yoktu neye göre en iyi kime göre en iyi bu kişisel bir şeydir ama mesleğine göre okçuysan antares shaula lesath kes bunlardan iron bow veya scorpion bow çıkıyor,mage isen talos dreadmare lycoan(ve türlerinden)kes bunlardanda staf çkar warriorsan javana samma kes bunlardan javana axe gigantic axe gibi kullanışlı baltalar çıkıyor,ama dread mare kesersen ne ararsan çıkar bir keresinde dark mare partysindeydim kutudan red eyee staff çıktı

hyde kekukeurkeurkeurk.... antares zorlar saglam wuruo 60 lvl bi priestda deru founder kesebilir kankam kesmistide960 heal yetti

• quote:

Orjinalden alıntı: _WulT_

quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

quote:

hyde kekukeurkeurkeurk.... antares zorlar saglam wuruo 60 lvl bi priestda deru founder kesebilir kankam kesmistide960 heal yetti

saoL

• valla japkoda ıron bow düşse o kadar sevinmem 3m cünkü hehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: herscher

o dediklerin dark mare ve benzeri hayvanlardan düşer tabiki dark marenin bossundan da düşer bide köpeğin bosundan shardmı ne düşüomuş tam emin değelim

baba "DARK MARE'NİN BOSU" derken kastın eğer DEATH MARE ise onu kesmek yürek ister
    yani anahtar görevi arkadaşım
    4 tane 70 level warrior
    2 tane 70 level asasin
    2 tane de 70 level priest olursa( heal & buffer)
    belki kesebilirler

bu arada şunu da söyliyim
    DEATH MARE.......LİGHNİNGİN METEOR UNU ATIYO(ligh. 70 skilli)
    ben zamanında yedim.....
    hayvan bir kerede en azından 5000 lik vuruyo
    healerinde 7 kolu olmadığına göre
    DEATH MARE TEK PARTYLE KESİLEMEEEEEEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!.......

char alınır +60 magic_bright_@hotmail.com

• [simage][/simage]Bence En İyi İtem Abyss teki en üst kattaki İLİSSİON dan çıkar çünkü knightın en güçlü canavarı canavar denmez aslında çünkü o bir küçük çingen çocuğu biz kestik içinden abyys blessing , chitin shell , hell breaker çıktı inanmassanız kesin !!!!

• Isiloon:
    ROM,
    ROL,
    ROC,
    ChitinShield,
    IronNacklase...
  • quote:

kekurikekukaka en kolayıdır kekuri ring yada belt düşer hiç bişi düşmeyebilirde ikiside düşebilirde lupus lobo lycaon da kesebilirsin 45lik adamla potların salamsa tabi

ya beyler bunların saatleri fln war mı we sadece serverlein 1. sinde mi çıkıo daha hiç kekurikekukaka sanırm bunu görmedim de cwp larsanız sewinirim
  • bildiğim kadarıyla en iyi takılarda belt arıyosan talos kescen amulet arıyosan sinek queen yüzükler için deruvish founder kescen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_quard

quote:

ya beyler bunların saatleri fln war mı we sadece serverlein 1. sinde mi çıkıo daha hiç kekurikekukaka sanırm bunu görmedim de cwp larsanız sewinirim

serverların 1. demi çıkıyo bilmiyom. 2 de ve 3 de görmüş de olabilirim görmemişte. biri bunu gerçekten bilen biri ama cwplasın. belli bir saati yok. öldükten 8 saatte bir yeniden çıkıyor. veya restartdan sonra veya yeni patchle birlikte. bana kafasına göre respawn olan boss saatleri değil boss event saatleri lazım. boss event saati var mı? bilen varmı?

• walla isaloon ve dm iyi item verir ama ikisinin de tek prty kesilme imkanı yok

ama lobo lupus lycaon kesmek en iyisi 55buff-heal ve 59 warrior ile kısa sürede kestik üçünden de düşen itemler de sizi zengin edecek kadar iyi oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddy -- 14 Şubat 2006 2:56:21 >
  • Bu gun

Hq + Hq + Sq + Samma + Atilla Kestim hic bi$iy yok ... Yok boyle bir $ans !

Sq dan Viper Staff cikti sadece
  • Anteras'ı level 44 warrior ve level 48 asasinle kesmiştim. İkisinde de 10 dan fazla pot kullanmadım toplamda, gece dolaşırken yolda rastladım :D

(Warriorda +6 raptor, asasinda 2 tane +6 mirage vardı, şimdi asasini oynamıyorum, wariorda başka itemler var..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Anteras'ı level 44 warrior ve level 48 asasinle kesmiştim. İkisinde de 10 dan fazla pot kullanmadım toplamda, gece dolaşırken yolda rastladım :D

(Warriorda +6 raptor, asasinda 2 tane +6 mirage vardı, şimdi asasini oynamıyorum, wariorda başka itemler var..)

+6 Raptorun STR si lvl 44 Warrior a yetiomuydu :) reducemi yaptin
  • Shauladan İron Bow ve Talia Of Shalula düşer.
  • kekurikekukaka en iisi n derseniz deyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.