Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
37
Favori
353.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veterinerimiz pek iyi degil kedimde herhangi bir eksiklik var mi diye tahlil falan yapmadi. Kedim zayif oldugu icin kendim aldım.suan 2kilo 700 gr. Yazdiklarinizi okumadan once acana grassland almistim suan ona geciyoruz.bu bittikten sonra orijen deneyebilirim.Vitamin verdiğimden beri hareketlendi. Daha cok ses cikarmaya basladi kosup oynuyor. Gunluk veriyordum azaltacagim. Ona zarar verecek hic bir sey istemiyorum. Verdiginiz bilgiler icin teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 3-4 aylık erkek kedim var ameliyat oldu kasık fıtığı sebebiyle reçete mamalarıyla royal caninle besledim şu an durumu gayet iyi 2 haftadır friskies markalı mama kullanıyorum bu mamayı sevdi güzel güzel yiyor bu mama kalitelimidir varmı bir önerisi olan ilk defa kedi besliyorum o yüzden mamalar hakkında vs çok bilgisizim anlayan yardımcı olursa sevinirim.
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 8 Eylül 2020; 15:4:25 >
  • kara kuzu K kullanıcısına yanıt
    vitamin konusuna katılmıyorum kuru mamanın içinde bulunmayan vitaminleri nereden alacak kediler?
    hiçbir şey verilmese bile tüyleri uzun olan kedilerde malt macunu kullanılması gerekli.
    kedilerin mideleri içerisinde laktik asit bulunan ürünleri sindiremez kefir vermeniz süt kadar zararlı olmasa da yararlı da değildir.
  • Santiago Bernabéu kullanıcısına yanıt
    Malt konusunda haklısınız.
    Kefir konusunda şöyle bi durum var laktozsuz kefir vermek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. 1.5 yaşındaki oğluma yaklaşık 8 aydır n&d mama veriyorum. Bu markaya geçtikten yaklaşık 1 ay sonra kabızlık problemi başladı. Gimcat gastro intestinal macunu ile biraz çözmeye çalışıyorum. Araştırma yaparken n&d tahılsız mamanın kedilerinde kabızlık yaptığını ifade eden birinin paylaşımlarını okudum. Tahılsız olanlarında bir tür kil varmış, kabızlığı yapanın muhtemelen o olduğunu söylemiş. Düşük tahıllıya geçince kabızlık sorunu ortadan kalkmış. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bir süre düşük tahıllı kullanıp sonra tahılsız mamaya geçmiştim ancak tarihleri hatırlamadığım için kabızlık başlangıcı ile karşılaştıramadım

• Yakında laboratuvar ortamında üretilmiş fare etinden (yani hiçbir fare öldürülmüyor bu aşamada) kedi maması piyasaya sürülecekmiş. Bence en iyi kedi maması o olacak.
  • Ben 5 aydir kullanıyorum öyle bir sorunla hiç karsilasmadim. Hatta her gün düzenli olarak aynı saatlerde yapiyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: SineMelawen

Ben 5 aydir kullanıyorum öyle bir sorunla hiç karsilasmadim. Hatta her gün düzenli olarak aynı saatlerde yapiyorm
    Belki hassas kedilerde böyle bir etki yapıyordur. Bu mama öncesinde hiçbir sindirim sorunu yoktu çünkü.

Sanabelle sensitive mama aldım. Umarım mamadandır ve çözülmüş olur böylece

• İnşallah duzelir.

• En iyi yaş mamalardan Naturea, Sapphere, Almo nature, Applaws, Instinct, Miamor Fileto, Brit care konserve gibi çeşit çeşit mamalar alıyordum eskiden ama çoğu bulunmuyor artık. Schesir, Animonda Carny ve Gimcat dışında zor buluyorum N&D konservelerini pek sevmiyor Nutri feline ve bir yerde Kitcat gördüm içerikleri iyi gibi, deneyeceğim. Piyasada bir sürü kalitesiz yaş mama var sanırım bunlar fazla satmadığı için getirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 13 Aralık 2019; 15:52:4 >
  • önerebilceğiniz iyi malt macunu varmıdır? hiç vermedim bugüne kadar.
  • bu ay 10 kg fitmin purity castrate mi alsam yoksa 5kg nd bıldırcın mı bilemedim..
    3 aydır nd tüketiyor..
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Gimcat maltini öneririm. Biz de onu kullanıyoruz. Mama konusunda da seviyor ve sıkıntı yasamiyorsaniz değiştirmeyin derim.

Malt pet active olabilir
    Mama konusunda fitmini kesinlikle deneyin derim

• fitmin purity castrate kısırlaştırılmış kedi 1.5kg denemiştim.
    eğer onu diyorsanız.
    Evet bi sorun yaşadınız mı

• Hayır yaşamadım, nd bıldırcını daha bi severek ve daha çok yiyor.onu pek iştahlı yememişti. 10kg olanı almayı düşünüyorum.

• ÖNEMLİ

aldığınız mamaların orjinal ya da sahte olup olmadıgını kontrol etmek için
    lot numarasını ya türkiye distributorüne ya da kendi ülkesindeki firmaya fotoğraf çekip ya da yazarak mail atın.

piyasada ürünlerin çok sahtesi mevcut anlaşılması da aşırı zor.
    özellikle bi ürünün fiyatı 300-400 tlyken 200-250 civarına satılanları kontrol edip öyle alın ya da iade edin.

20-40 tl daha ucuz diye farkında olmadan kimse sahte mama yedirmesin hayvanlara.

ürünlerin arkasında qr kodlar var fakat nerede kullanabilirim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 14 Aralık 2019; 13:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phases

.
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim, ameliyatıyla alakalı bir durumu kalmadı nd bende çok duydum ama domuzla alakalı bir şeylerin bulunduğu mamalardan yedirmek istemiyorum nd marka mamanın böyle bir içeriği var mı? Bir de ben mama kabını hep tepeleme dolduruyorum doğrumu yapıyorum sizce nasıl yapmalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.