Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
37
Favori
353.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ediyorum öyle yapacağım sanırım vazgeçtim setten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Kitten sadece hill's de değil hemen her markanın var; orijen Cat&Kitten, nd kitten, Royal canin kitten gibi daha birçok markanın var. Tercih size ait

• 1.5 yaşında Scottish straight dişi kedim var. Doğduğundan beri nd tahılsız tavuklu narlı mama yiyor. Mevsim geçişleri kadar olmasa da tüm yıl boyunca rahatsız edici bir tüy dökümü var. Mama tavuklu olduğu için olabileceğini okudum, yeni bir mama denemek istiyorum. Ne öneriliyor ?

Orijen six fish mi denemeli ? Evet ise tester talep edebiliyor muyuz ? Nereden edebiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Bütün mamaların kitteni var
    Yalnız hils
    Royal canin
    Proplan
    Gibi mamalar isim yapmış boş mamalardır

• @Obsession
    Brit, BritCare, Profine, Matisse olabilir.

@bonnie
    Bu sorunun cevabı aslında kedinizin günlük mama tüketimi, hareket durumu vs gibi hususlara bakılarak, gözlemlenerek verilebilir. Ancak, tabloda yer alan overweight oranları makul gelir diye düşünüyorum. Özetle x bir markaya geçmenize gerek yok, Orijen ile devam edebilirsiniz.

@major24
    Six Fish iyi bir mamadır. Üzerine daha kaliteli balıklı mama yok. ya da 02164914040 nolu telefondan Şadanlar firmasına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, şu macunlarada kısaca değinmek istiyorum. Malt macunları doğal değil. Bunu daha öncede sanırım yazmıştım. Parafin, suni aroma/tat vericiler ve tabi ki de içeriğinde belirtilmemişte olsa koruyucu içerebilmektedir. Bazılarında bitkisel yağ ibaresi yer alır. Bitkisel kelimesi doğal anlamına gelmesin çünkü bu yağ muhtemelen parafin yağıdır. Macunda dışkılama, çimde ise kusma yoluyla atım olur. Nitekim her ikiside aynı görevi görüyor olsada ben kedi çimini tercih etmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 20 Şubat 2020; 18:19:38 >

• akakce.com
    Happy Cat Steril Kuzulu Kısır Kedi Maması 10 kg Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kuru-kedi-mamasi/en-ucuz-happy-cat-steril-kuzulu-kisir-kedi-mamasi-10-kg-fiyati,589481551.html

Bu mama için düşünceleriniz neler?

• -OD- kullanıcısına yanıt
    Mystic mamadan hala memnunmusunuz?

• Applaws Okyanus Balıklı & Somonlu Tahılsız Kedi Maması 6Kg
    bu mamadan sipariş verdim bakalım nasıl olacak.

hep nd bıldırcınlı kullandım son 5-5 kgdur.
    matisse somonlu kısırlaştırılmış alıcaktım fakat içeriği zayıf olduğunu okudum diğer iyi markalara göre.
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Kısır kedi maması bakıp normal yetişkin mama almışsınız galiba bu mamanın kısır kediler için olanı var mı balıklı olanlardan

• 200 grm micho, 50 gram fit 32, 50 grm nt, 150 grm bonachibo karışımı veriyorum.

Ekonomik ve besleyici olarak bu karışımı veriyorum.

Sizce bir sakıncası olurmu ?
  • Re-Atum R kullanıcısına yanıt
    Bonacibo ile micho aynı firma üretimi micho daha ucuzu
    https://www.temizmama.com/
    Neden karıştırıyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: bonnie

Bonacibo ile micho aynı firma üretimi micho daha ucuzu
    https://www.temizmama.com/
    Neden karıştırıyorsunuz ki?
    ev kedisi olduğunu söylediğim zaman bonachibo nun daha kaliteli olduğu söylendi temizmama.com dan.
  • Merhaba herkese.

1 yaşında dişi bir scottish kedim var. İlk aldığımdan beri royal canin kullanıyorum.
    4 aylıktan itibaren royal canin second age kullanıyordum. Ama o bir yaşa kadar olan mamaydı.
    Kedim kısır da değil henüz. Önerebileceğiniz mama var mı ? Royal canini seviyor devam edebilirim ama hangisinden devam etmem gerekiyor bilmiyorum
  • Sokaktan aldığımız kedimize ilk önce Lavital yavru maması aldık.
    Severek yesede 2 ay civarı bağırsaklarında sorunlar oluştu.
    Ne yaptıksa düzelmedi.
    Özel mama bile ısmarladım olmadı.
    Sonra bir gün ProPlan yavru maması aldım. O günden beri kakası düzeldi.
    Şimdi sünnet ettirdim Tavuklu, hindili ProPlan kısır maması alıyoruz.
    Şimdilik sorun yok.
    Birde ND denesem mi diyorum.

• Felicia Somonlu kısır mama alıyordum 200 - 250 TL civarı idi 12 kg.. İki ay gidiyor..
    Şimdi fiyatı 400 TL olmuş..
    Bu ay Pro Plan aldım 10 kg 300 TL ye...
    Mama değiştirmek istemiyorum..
    Ama bu işin sonu hiç iyiye gitmiyor..
    Sokak kedileri için de her ay 30 kg alıyorum.. Ortalama 300 TL de o tutuyor.. Aylık 500 TL sadece mama parası...😷

• -OD- kullanıcısına yanıt
    Mama ile ilgili nasıl memnunmusunuz

• bravery mama nasıldır
  • Nature's protection
    Tek geçerim
    Göz akıntısı
    İshal
    Tüy sorunu olanlara en az 3 ay kullanmalarını tavsiye ederim

• Daha önceden hiç bir kuru mama tüy dökümünü engellemez derken son bir yıldır artık 13 yaşına giren kısırlaştırılmış dişi kedime tesadüfen Purina One almaya başlayınca artık evde tüy topaklarının oluşmamaya başladığını gördüm.
    Geç fark ettim çünkü önceleri yaşlanması veya kısırlaştırılmasıyla ilgili olabilir diye düşünmüştüm..

Tabi, hiç dökülmüyor değil ama eskiye göre %90 azaldı..
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    O mevsimsel olmuştur. Mama denk gelince siz. Mamadan sanıyorsunuz. Şimdi aynı mamadan devam edince bi kaç ay sonra haklı olduğumu göreceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.