Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
36
Favori
355.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de kedimin 13 yaşında dişi ve kısırlaştırılmış olduğunu ve son bir yıldır bu mamayı kullandığımı yazmıştım, mevsimsel olmasa gerek değil mi?

Bu yaştaki kedimin bu güne kadar hangi mamalarla beslendiğini ve her mevsim avuç avuç yerlerden tüy topladığımı bilen birisi olarak belirttim.
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    O halde mama sizin kediye yaramış olabilir
    Hocam tüy dökmeyen kedi yada tüy dökmesi %90 azalan kedi hiç duymadım. Kusura bakmayın önceki yorumda 1 yıl ibaresini dikkate almamışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 3 yaşında british shorthair dişi kedim var. Şuan emziriyor. Yetişkin-yavru karışık mama yediriyorum.
    N&d kuzu etli kullanıyorum ama ilk kullandığımdan beri çok tüy dökümü var. Veteriner mamadan olabilir demişti. Mama bitmek üzere. Yavrular sütten kesilince yetişkin maması seçimi yapacağım mecburen.
    Aklımda birkaç ürün var. Taste of the wild, İnstinct, Fitmin, Sanabelle etc..
    Araştırdığımda çok memnun olan da var, aksine çok kötüleyen de var. Özellikle Tow konusunda kedi ölümleri yaşayanlar olmuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
    Fikirlerinizi beklerim.

• Rica ederim, ben de kimi mamaların kedoşlarımızda tüy dökümünü engellemediğini düşünüyordum ama bu sefer farklı oldu.
  • kubadibamka K kullanıcısına yanıt
    Bu ilk yavru sahibi olan kedoşunuz olsa gerek.

Ülkemizdeki mevcut kuru / yaş mamaları yeyip ölen yavru kediler konusu burada hiç geçmedi.

Korkmayın bu kadar.

Bu arada, yavruların fotolarını da burada paylaşırsanız seviniriz, sonuçta burası kedi bölümü
    Nature's protection
    Deneyin derim
    Beyaz kedi maması var göz akıntısı gibi sorunları olan kedilerde çok başarılı bi mama. Bende toptancıyım şayet denemek isterseniz. Dip fiyattan bi paket gönderebilirim

• Hocam sizede bu mamada. Deneme fiyatlı uygun gönderebilirim
    Kendi kedilerimede bu mamadan kullanacağım

• Yeni acana pacifica 5.4 kg açtım. Bitmeye yakın unutmazsam nature's protection için size yazarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Bu ilk yavru sahibi olan kedoşunuz olsa gerek.

Ülkemizdeki mevcut kuru / yaş mamaları yeyip ölen yavru kediler konusu burada hiç geçmedi.

Korkmayın bu kadar.

Bu arada, yavruların fotolarını da burada paylaşırsanız seviniriz, sonuçta burası kedi bölümü
     En İyi Kedi Maması ?

Yavru maması var şuan. Önemli olan emzirmeden sonraki dönemde kullanılacak yetişkin maması.

Çok tatlılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Çok tatlılar
    Teşekkürler

• Arkadaşlar gelen özel mesajlara istinaden yazma gereği duydum. Yavruları ücretsiz vermiyorum. Hayvan alım-satımına karşı olabilirsiniz. Sorun yok. Ben de karşıyım. Ama kimseden kedi köpek dilenmedim. Parası karşılığında sahiplendim. Ve aldığımda işim gücüm de yoktu.
    Eminim çok iyi bakarsınız, aile olursunuz. Ama bu, odalarda vitaminlerini verebilmek için köşe kapmaca oynadığım, günde 2 kere tuvaletini ve gözlerini temizlediğim, hamileyken ekstra yavru maması aldığım, dışarda tavuk tantuni, evde makarna yiyip 400 liraya mamasını aldığım hayvanın yavrularını size hayrına verebilmeme yetmiyor malesef.
    Eminim vermek isteyen çıkar ama ben veremiyorum. En azından tanımadığım insanlara veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubadibamka -- 29 Mart 2020; 22:56:31 >
    Bende çok cins kedi yetiştirdim. Sizin yavrular golden silver yavrusumu
    Anne babada renk cins nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Bende çok cins kedi yetiştirdim. Sizin yavrular golden silver yavrusumu
    Anne babada renk cins nedir
    Anne bi-color, baba red british.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 8 Eylül 2020; 15:3:28 >
  • Hem uygun fiyat hem kaliteli mama arayanlar Mystic marka mamayı denesinler. Ben ilk başta çekindiğinden numune istemiştim. Sağolsunlar 3 adet 100 gram somonlu olanından gönderdiler. Yaklaşık 10 civarı sokak kedisi + 1 adet ofis içi (sormayın!) bakıyorum. Sokakta baktıklarıma Enjoy, Bonacibo ve benzeri mamalar; ofiste baktığıma ise Proplan Somonlu veriyorum (Ne yazık ki bütçe nedeniyle sokaktaki canlara haftada en fazla 1 kez Proplan verebiliyorum) Yine o günlerden birinde farklı kaplara Proplan ve Mystic koydum. Neredeyse hepsi Mystic mamayı tercih etti. Ofisteki de aynı şekilde. Kısa dönem için Mystic mama izlenimim gerçekten çok olumlu.

Bu arada inşallah cesaret edip ofisteki can dostumu eve alırım.
  • Nerede toptancılık yapıyorsunuz acaba . Fazlası ile ihtiyaçlarımız oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
  • Merhaba arkadaşlar. Benim evde baktığım 3 bacaklı ve 14 yaşında bir kedim var. Bugüne kadar bonacibo tarzı mama ve akşam yemeği olarak 1 avuç akciğerle beslendi. Genel olarak sağlığında bir problem yaşamadık bugüne kadar. Ancak bir kaç aydır karın bölgesinde bölgesel kelleşmeler olmaya başladı. Veteriner alerjik olabilir dediği için advance somonlu mama almıştık ancak herhangi bir değişiklik olmadı kelleşme açısından. Karaciğer fonksiyonları normal çıktı, tiroid testi yapıldı sonucunu bekliyorum. Artık daha kaliteli mama kullanmak istiyorum. Yaşlı, kısırlaştırılmış bir kedi için çok aşırı pahalı olmayan hangi mamayı önerirsiniz?
  • 4 aylık kedilerim var 2 tane nd tavuklu kullanıyordum kabızlık ve kaşıntı oluyor gibi hissettim ve tavuk alerjisi olabileceğini öğrendim. Orijen ve acanaya maddiyatım yetmez ama nd kadar da iyi bir mama arıyorum tavuk da içermeyen. Yada ndnin yetişkin mamalarına mı geçsem. Bu mama konusunda cok da bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum.

• Elif duygu E kullanıcısına yanıt
    ND seviyesinde Fitmin, Instinct önerebilirim ama yavru kedi mamaları genelde tavuklu oluyor. Bir de sanılanın aksine tavuk alerjisi çok nadir bir durum bence belki o mama iyi gelmedi başka bir nedeni de olabilir. Farklı bir marka ya da n&d'nin yetişkin mamalarını deneyebilirsiniz (n&d nin genel olarak taneleri küçük, 4 aylık kediler yiyebilir sanırım)

Aşırı bir kaşıntı, tüy dökülmesi, kabızlık, ishal gibi durumlar yoksa belki sorun yoktur isterseniz biraz daha gözlemleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.